Tattoo Choker е вид жична огърлица, която се носи на врата. Може да бъде създаден от кожа, мъниста, злато, сребро, платина и пластмаса. Можете дори да украсите някои предмети, които подобряват красотата на деколтето ви. Човек може дори да опита да добави висулка с него. Чокерите за татуировки се свързват с високо модни дами. Тези, които обичат да изглеждат стилно, носят този чокър. Те много добре знаят как да правят иновации с чокър. Те продължават да опитват нещо уникално с чокер, за да му придадат нов дизайн.

Най -новите и невероятни дамски дамски татуировки в модата 2018:

Ето 9 -те най -добри дизайна на татуировки за млади момичета.

1. Кожа за татуировки от сателитна тема:

Сателитна тема Кожена татуировка Choker

Този черен чокер за татуировки има две кожени жици. Едната е стегната, а другата е хлабава. Той се основава на уникална сателитна тема. Плътната тел има висулка на планетата, а разхлабената тел има висулка от ракета. Този чокер е напълно различен, за да подчертае деколтето ви.

2. Чокър за татуировки с цветна дантела:

Татуировка Чокер с цветна дантела

Тази невероятна черна огърлица от татуировки е изработена от черна дантела. В огърлицата е окачен един кристал. С помощта на черна дантела се създава цветен модел. Куха нарязана верига е прикрепена с огърлица в ракета. Това запълва целия ви врат.

3. Прост чокър за татуировки:

Прост чокър за татуировки

Това е обикновена огърлица за татуировка на чокър в черен проводник. Круша се прави с помощта на черна тел. И е извит да направи нова круша. Това е ясно и лесно. Разтегателен е, така че можете да регулирате с размера на врата си. Черният проводник е еластичен, така че няма да даде драскотина на кожата ви.

4. Чужденец за татуировки на извънземни:

Alien Tattoo Choker

Тази огърлица за татуировки съдържа висулка със сладко извънземно лице. Има лице на извънземно, нарисувано върху зелена пластмаса и две сребърни отворени звезди висят от двете страни. Чокерът е в два еластични проводника. Това изглежда фънки и избирателно.

5. Множество чокери за татуировки:

Множество чокери за татуировки

В тази татуировка огърлица чокер е в четири цвята. Всички те са от гладка еластична тел и гъвкави. Тези четири цветни чокера изглеждат елегантни и ще пасват с вашия специфичен тоалет. Всички тези цветове изглеждат спокойни и великолепни. Той предоставя вашата цветна личност.

6. Две рибни ръчно изработени татуировки:

Две рибни ръчно изработени татуировки

Тази зашеметяваща татуировка на огърлица от чокър притежава висулка с две рибни конструкции. Той е ръчно изработен и има проводници един срещу друг. Този дизайн на висулка е подобен на дизайна на логото на Doordarshan Channel. Този дизайн с две риби се счита за късмет.

7. Чокър за татуировки със златни листа:

Чокър за татуировки със златни листа

Това огърлица с чокер за татуировки е различно от обикновеното черно. Той е в злато и е създадена верига за дизайн на листа. Изглежда невероятно и великолепно. Самият дизайн прилича на златно колие. Създават се много красиви форми на листа, които изглеждат привлекателни.

8. Цветна чокер за татуировки:

Цветна чокер за татуировки

Вместо черна дантела, тел и всякакъв друг метал, това огърлица за татуировка е обикновена цветна връв. Това е бял цветен дизайн с жълт кръг между тях. Това е като осигуряване на мир през горещото лято. Изглежда сладко на врата и ми напомня за бижута от цветя.

9. Чокър за татуировки със сърца:

Татуировка Чокер със сърца

Това е очарователно черно огърлица за татуировки с форма на сърце. Красиви дизайни във формата на сърце са свързани помежду си, за да направят това изискано колие. Може дори да кажете, че толкова много сърца стоят на една струна. Този небрежен чокър ще грабне сърцата и вниманието и на двамата.

Татуировките за татуировки в наши дни се носят и като гривни и пръстени за пръсти. Това изглежда невероятно като ръчни бижута. Това е нещо фантастично от типичните златни и сребърни бижута. Той може да съответства най -добре на вашия западен костюм. Ще се разтърси на партита и излети. Всички съвременни дами ще имат поне един от тези чокери. Привлича ви.