Fluwelen materiaal is altijd een van de meest gewilde stoffen vanwege de rijke en koninklijke uitstraling. Zelfs de dunste strengen geven je een majestueuze uitstraling aan je outfits of sieraden. Fluwelen chokers zijn de stijlvolle sieraden die elke vrouw moet hebben. Ze kunnen een look afmaken en een statige verandering aanbrengen. Selecteer je geschikte fluwelen chokers uit deze opties en ga je gang en bezit de rode loper.

Nieuwste en modieuze fluwelen chokers voor dames:

Laten we de top 9 fluwelen choker-ontwerpen voor jonge meisjes in de mode zien.

1. Dunne zwarte fluwelen choker:

Dunne zwarte fluwelen choker

Kies deze dunne zwarte fluwelen choker voor een simplistische benadering van mode. De fluwelen choker is eenvoudig maar toch aantrekkelijk. De band heeft een metalen gesp aan het uiteinde waarmee de choker wordt vastgemaakt. De kleur voor de choker kan zwart, marineblauw of zelfs paars zijn. Kies er een die bij jouw stijl past.

2. Gesp fluwelen choker:

Fluwelen choker met gesp

Voeg wat meer pit toe aan je fluwelen choker met deze prachtige gesp in zilver. De gesp geeft karakter aan deze prachtige kastanjebruine fluwelen choker. De zilveren gesp en de fluwelen kleur geven je een Victoriaans gevoel. Kies dit om te dragen op semi-casual outfits of zelfs formele jurken.

3. Fluwelen choker in gotische stijl:

Fluwelen choker in gotische stijl:

Ga retro en gothic met deze unieke fluwelen choker ketting met een op gothic geïnspireerde hanger. De hanger met de afbeelding van de zon is gemaakt van messing metaal dat niet de gepolijste look heeft. De gothic koperen fluwelen choker is een musthave voor studenten die hem kunnen combineren met jeans en tops.

4. Brede band fluwelen choker:

Fluwelen choker met brede band

Deze dikke fluwelen choker is prachtig omdat hij de nek bedekt en je een trendy look geeft. De fluwelen choker in bandstijl in rood is vrij uniek. Ga stijlvol door een paardenstaart te dragen of je haar los te laten om te pronken met de choker en er belang aan te hechten.

5. 5 strengen fluwelen choker:

Fluwelen choker met 5 strengen

Zie er heerlijk sexy uit in deze zwarte fluwelen choker met 5 strengen die opvalt tegen de kleur van je huid. De zwarte kleur geeft de huid een glow en maakt je prachtig. De strengen van de fluwelen zwarte choker bedekken het grootste deel van de nek en zijn schoonheid zit in zijn eenvoud.

6. Fluwelen choker met hanger:

Fluwelen choker met hanger

Kies deze fluwelen choker voor zijn indrukwekkende druppelvormige hanger. De zwart fluwelen choker ketting die dun van breedte is. De choker heeft een metalen sluiting aan de achterkant. De metalen hanger is gemaakt met lavasteen en ingewikkeld framerandwerk. De choker kan worden gebruikt voor nachtelijke feesten en concerten.

7. Criss Cross fluwelen choker:

Criss Cross fluwelen choker

Dit is een heel andere kijk op fluwelen chokers. Deze kriskras stijl van de fluwelen hals choker is zeer indrukwekkend en doet denken aan het Victoriaanse of Edwardiaanse tijdperk. Opvallend is de centrale hanger gemaakt van onyx steen. Dit past goed bij formele outfits of jurken.

8. Strik fluwelen choker:

Strik Fluwelen Choker

Net als de criss cross choker is deze prachtige hemelsblauwe fluwelen choker in de vorm van een strikhanger in het midden. De opvallende strik is kort getrimd en de uiteinden zitten goed aan elk uiteinde. De kleur is koninklijk en maakt deze fluwelen choker met strik tot een zeer formeel accessoire voor een baljurk. Je kunt veel karakter aan je outfit toevoegen door deze choker samen met een hoge paardenstaart te dragen om te pronken met de choker.

9. Wikkel fluwelen choker:

Wrap fluwelen choker

Deze stoere en stijlvolle fluwelen choker is gemaakt van dunne reepjes fluweel die vele malen om de nek worden gewikkeld. Deze verfijnde versie van de effen fluwelen choker geeft je een meer eigentijdse look. De uiteinden van de choker kunnen aan de voorkant in een strikknoop worden geknoopt voor een meer verbluffende afwerking.

Fluwelen chokers kunnen smal of breed zijn en kunnen in koninklijke kleuren worden geleverd zoals zwart, paars, kastanjebruin, enz. Kies er een waarmee je iets majestueus of Victoriaans of iets eigentijds kunt creëren.