Чокерите са част от традиционните индийски бижута. Тези комплекти включват огърлица, обица и дори парче чело. Класическите комплекти чокери обикновено са големи и смели в дизайна и изпълват шията и лицето на човек. Чокерите са изработени от злато, диаманти, перли или други скъпоценни камъни и се носят за сватби и важни церемонии. Изберете за себе си чокер от този обширен списък, който ще бъде с вас от векове.

Най -новите и великолепни дизайни на чокери за млади дами в модата:

Ето най -добрите дизайнерски декори за момичета в Индия.

1. Комплект златен чокер:

Комплект златен чокер

Това е невероятно модно бижу за модни бижута. Този изискан комплект от златни чокери е прекрасен със своите малки естествени скъпоценни камъни, вградени в него. Рубинът и изумрудите, поставени в чокера, го отличават. Дизайнът е много свободен и красив. Златният цвят заедно с цветовете на скъпоценните камъни придава на веригата ефектен вид.

2. Комплект от перлени чокери:

Комплект перлени чокери

В комбинация със златен метал, този чокер е направен зашеметяващ с прекрасни малки перлени мъниста, групирани заедно на купчини. Чокерът и обеците са направени по такъв начин, че купката перли действат като „джумка“. Малките златни мъниста през веригата и обеците също са много красиви.

3. Комплект Chondan Choker:

Комплект Choker Choker

Този великолепен комплект за choker с кундан има античен златен тон с перли. Голямата висулка има много индийски вид с дизайн на листа. Обеците са висящи в стил цикъл отново в същите дизайни на листа. Кунданският вид е най -търсеният за повечето сватби и всяка северноиндийска жена е склонна да притежава поне един комплект.

4. Комплект чокер със син камък:

Комплект чокер със син камък

Този страхотен комплект огърлици от каменни чокери е зашеметяващо бижу. Мънистата във формата на капка роса в синьо и кундан, го правят просто зашеметяващ. Този конкретен комплект също има парче чело заедно с огърлицата и обеците.

5. Дизайнерски дизайн на чокер:

Дизайнерски дизайн на Choker

Сред дизайна на декориращи чокери е тази уникална антична огърлица. Това се формира от слоеве от мъниста мъниста и след това от слой от големи мъниста. Обеците отново са в стил „джумка“, който е толкова много индийски по природа. Дизайнерските парчета ви дават свободата да се отдалечите от напълно традиционните стилове.

6. Комплект диамантен чокер:

Комплект диамантен чокер

Diamond е най -добрият приятел на момичето и перфектният подарък за сватбата на момичето са диамантените бижута. Този зашеметяващ шедьовър от диамант е най -добрият и скъп подарък за булката. Инкрустираният с диаманти набор от чокери има големи перли и рубини, които добавят към неговата великолепна стойност.

7. Комплект чокери за бижута за костюми от Боливуд:

Боливудски костюм за бижута

Бижутата от индийски боливудски костюм са много смели и поразителни. Парчетата обикновено се носят върху индийски костюми, които са предимно богати. Тези най -нови дизайни на чокери съдържат големи огърлици и огромни обеци, които са подходящи с диаманти и перли CZ.

8. Филигранен чокер комплект:

Филигранен чокер комплект

Повечето индийски жени обичат бижута, които са символ на индийската култура. Това включва дизайни на храмове, които са красиви и елегантни. Храмовият филигранен чокер е позлатен и има деликатна филигранна работа, която изглежда добре.

9. Комплект чокери Temple Coin:

Temple Coin Choker Set

Сред индийските дизайни, които присъстват в чокери, е храмовата колекция монети. Този комплект има няколко храмови монети, поставени в злато по дължината на огърлицата. Всяка от обеците има 2 храмови монети, свързани заедно, за да създадат удивително бижу.

Комплектите за чокери са прекрасни и великолепни бижута, които всяка индийска жена трябва да притежава. Те вървят много добре с индийски дрехи като комплекти сари, салвар камеез и гагра. Можете да си купите чокер, който отговаря на формата на тялото ви и повода, по който възнамерявате да го носите. Изберете парче, което е вечно и изящно, тъй като тези парчета са доста скъпи.