Metalen chokers zijn perfecte chokers voor een meer gedurfde look en een die een mannelijke aantrekkingskracht uitstraalt. Deze chokers zijn niet delicaat en worden normaal gesproken gedragen met meer semi-casual en casual outfits. Kies metalen zoals goud en zilver onder andere voor chokers. De metalen chokers kunnen dunne draden of dikke en stevige metalen banden hebben.

Nieuwste en mooie metalen chokers voor meisjes met afbeeldingen:

Hier zijn de beste ontwerpen van metalen chokers-sieraden voor jonge dames in de mode.

1. Metaal vergulde choker:

Metaal vergulde choker

Deze coole glanzende metalen choker is een middelgrote band van metaal die is geïnspireerd op de Terminator-serie. Deze choker ziet er ultra cool uit en geeft je de stijl van heavy metal. Combineer het met donkere lipsticks voor een zeer chique look. De metalen choker is perfect voor jonge meisjes.

2. Dunne gouden metalen choker:

Dunne gouden metalen choker

Wil je iets meer verfijnd? Kies deze glanzende gouden dunne metalen choker die goed om de nek zit. Dit is meer een sieraad voor avondkleding. Het kan ook worden gecombineerd met jurken die meer asymmetrisch zijn. Het goud schijnt door en geeft een rijke uitstraling.

3. Metalen choker in Egyptische stijl:

Metalen choker in Egyptische stijl

Zie er prachtig uit als Cleopatra in deze metalen chokerketting in Egyptische stijl. De choker heeft dunne metalen stukken die zijn samengevoegd om de ketting te vormen. Het bedekt niet alleen twee strengen, maar ook een die naar de bovenkant van de borst valt. Het geeft een zeer traditionele uitstraling die gemakkelijk kan worden gecombineerd voor zowel Indiase als westerse kleding.

4. Gepolijste metalen choker:

Gepolijste metalen choker

Dit is een gepolijste metalen choker met sierlijke bedels met hangende kralen. De metalen choker heeft de dunne metalen draden met elkaar verweven om lussen te vormen. De kleine kralen zijn mooi en laten de choker er heel vrouwelijk en charmant uitzien. Deze choker kan gedragen worden voor een feestje en maakt je look helemaal af.

5. Dikke metalen choker:

Chunky metalen choker

Metalen choker-sieraden zijn de beste optie voor meisjes die iets gedurfds en streetstyle willen. Deze stevige metalen choker in kettingstijl is geweldig voor een gedurfde look. Aan de middelste hanger is een kristallen steen bevestigd. Dit is perfect voor dagelijks gebruik.

6. Geometrische metalen choker:

Geometrische metalen choker

Metalen chokers in geometrische vormen zijn nu de rage. Ze passen goed bij allerlei outfits. De gebruikte vormen zijn normaal gesproken in combinatie met elkaar. Deze metalen choker heeft diamantvormen. De detaillering is briljant met witte, zwarte en zilveren kleuren die worden gebruikt om elkaar aan te vullen.

7. Rosé gouden choker ketting:

Rosé gouden choker ketting

Metalen choker ketting in goud is erg populair als avondkleding sieraad. Het hier gebruikte roségoud is heel subtiel. De ketting met twee strengen in designerstijl heeft een pittig ontwerp. Het past goed bij moderne outfits in zwart of wit. Kies dit als je je modequotiënt wilt verhogen.

8. Spiraalvormige metalen choker:

Spiraalvormige metalen choker

Deze unieke metalen choker heeft een S-spiraalvorm. Er is geen sluiting om de choker vast te maken. De spiraal zelf kan op de nek worden geplaatst en langzaam worden vastgeklemd om in de nek te passen. Het designerstuk is zeer stijlvol en chic. Kies deze in het metaal van uw keuze zoals zilver of goud.

9. Goudkleurige metalen choker:

Goudkleurige metalen choker

Deze metalen gouden choker is iets dat opvalt en een prachtig fashionstatement maakt. De bijna vieraderige choker van metaaldraad is van gemiddelde dikte en bedekt het hele nekgebied. Combineer het met formele of semi-casual outfits.

Chokers in metaal zijn het meest geschikt voor de zware streetstyle-look. De stevige en bedrade metalen chokers vullen de nek en laten je er stoer uitzien. Kies metalen chokers in goud, roségoud, zilver, enz. De stijlen waaruit u kunt kiezen, zijn onder andere Egyptisch, spiraalvormig en geometrisch.