Тръбните чорапи са разтегателни чорапи във формата на дълга тръба и нямат оформена пета. Те се появиха през 70 -те години и станаха популярни чрез баскетбол и футбол, което ги направи все по -популярни. Тези чорапи са традиционно бели, които оцветяват ленти като цяло в цвета на спортния екип. За известно време тези чорапи навлязоха в света на модата и се носят като бизнес и ежедневно облекло. Поради липсата на ясно дефинирана област на петата и глезена, те са с един размер, който пасва на всички.

Най -новите дизайни на чорапи за жени и мъже с изображения:

Ето топ 9 тръбни чорапи; да ги видим един по един.

1. Бели тръбни чорапи:

Бели тръбни чорапи

Бялото е традиционният цвят на чорапите. Той безпроблемно се слива с екипния цвят на всеки спортен екип. Тези чорапи също поддържат крака топъл в студено време и осигуряват достатъчна циркулация на въздуха през лятото. Но единственото нещо е, че лесно се петнат.

2. Чорапи с раирани тръби:

Чорапи с раирани тръби

Суитите с райета са за всеки мъж. Те са идеални за всички случаи. Чорапите с раирани тръби еднакво допълват бизнес облеклото, както и ежедневните спортове. Запасете гардероба си с чорапи от всеки модел на ивици.

3. Чорапи от вълнени тръби:

Чорапи от вълнени тръби

Вълната е уникална материя, която има присъщи антимикробни свойства. Известно е също, че отблъсква водата по естествен начин, което го прави идеално износване за зимата. Инвестирайте в няколко вълнени чорапи за зимния сезон.

4. Чорапи от кашмирени тръби:

Чорапи от кашмирени тръби

Кашмирът е толкова висока материя. Въпреки че обикновено не се свързва с чорап, той е просто перфектната материя за чорапи. Изработен от рунен слой на козината козина, той предпазва краката от зимния студ и замръзване. Като се противопоставя на огъня, той също усъвършенства уюта пред камина.

5. Черни тръбни чорапи:

Черни тръбни чорапи

Черното се асоциира с мощност, елегантност и мощно обличане. Черното също е цветът на всеки повод и еднакво допълва всяко бизнес облекло и ежедневна елегантност. Запасете тези черни чорапи в гардероба непременно. Най -голямото предимство на този цвят петна няма да се появи в този цвят на ударите.

6. Червени тръбни чорапи:

Червени тръбни чорапи

Червеното е интензивен и топъл цвят и бавно намира мястото си в дресинга. Червеното също е цветът на контрастите. Когато мъжете избират червени чорапи, това казва, че той е уверен в кожата си, а при жените тези чорапи добавят различно измерение към цялата им персона.

7. Розови чорапи:

Розови тръбни чорапи

Розовото е женски цвят, но е и цветът на бунта. Жените избират розови тръбни чорапи, за да завършат силното си износване, докато мъжете, които са уверени в своето присъствие, избират розови чорапи, за да допълнят иначе монохроматичния избор.

8. Чорапи от зелени тръби:

Чорапи от зелени тръби

Зеленото е цветът на жизнеността и здравето. Това също е един от обичайните цветове на спорта. Зелените чорапи може да не са предпочитан цвят, който да се съчетава с повечето бизнес облекла, но дали е толкова студен цвят, за да се изфука за небрежен повод или за игра. Запазете едно от тези неортодоксални парчета за случаен повод.

9. Чорапи с високи тръби до коляното:

Чорапи с високи тръби до коляното

Дългите чорапи до коленете са част от спортната култура. Зад дългите чорапи обаче има и научен елемент. Чорапите до коляното използват сила на компресия, за да подобрят консумацията на кислород, което е допълнително предимство в играта. Тези чорапи често се носят и от възрастните хора, тъй като помагат за намаляване на подуването на краката чрез подобряване на кръвообращението.

Тръбните чорапи са изминали дълъг път от дните на едноцветното и спортното облекло. Тези чорапи се предлагат в ярки цветове и са интересен избор за носене в бизнес или ежедневен ден. Те също са идеални за излежаване и предпазват от природните стихии, когато е необходимо.