Happy Socks е търговска марка чорапи, която продава великолепни чорапи с печат. Щастливите чорапи имат незабравим печат на чорапи. Чорапите са с пълна дължина, малки и на глезена също. Неговият ярък цветен характер на чорапа с неговия сладък дизайн може да направи всеки щастлив. Дизайнът му е такъв, че няма да ви харесат други чорапи.

Най -новите и най -добрите щастливи чорапи:

Опитайте този топ 9 щастливи чорапи, които правят крака ви по -удобен и лесен за носене.

1. Череп за щастлива подаръчна кутия:

Честит подарък кутия чорап

Щастливите чорапи Индия се предлагат в три различни цвята. И трите са в ярки цветове. Червеният чорап е с печат на подаръчна кутия, черният чорап е с цветен печат, а зеленият чорап е с дизайн на пръчка. Тези чорапи ще изглеждат достатъчно фантастични. Можете да опитате този подарък от чорапи на вашия скъп приятел или ваш приятел самостоятелен пътешественик.

2. Чорапи за щамповане на пръстите на пръстите на краката:

Чорапи за разделяне на пръсти Happy Feet

Това е щастлив чорап за крака в стил разделител на пръсти. Сепараторът за пръсти е дебел и в различни цветове. Дебелият чорап е със засенчен печат и къс по размер. Този чорап е ново пристигане, готов да привлече вниманието. Това е добър избор на чорапи, които децата ви със сигурност ще се радват да имат това.

3. Черен чорап на Santa Emoji:

Честит чорап на Santa Emoji

Това е щастлив коледен чорап модел с примамлив печат. Късият чорап е с отпечатък на емотикони на Дядо Коледа. Пръстът е с черна ивица с черен колан. Други чорапи имат и други емотикони, които придават приятен вид. Можете да получите тези чорапи в различни разновидности и можете да вземете персонализирани чорапи за празнуването на Коледа.

4. Чорап за щастливи зъби:

Чорап за щастливи зъби

Този щастлив чорап за крака, съдържащ уникален принт. Сивият чорап е проектиран с отпечатани смеещи се зъби с две очи над него. Горната част и пръстите на краката имат жълт обикновен цвят на горчица. Чорапите с отличителен дизайн са първите на пазара. Можете да използвате тези чорапи за редовна употреба или да опитате това и в спортния ден.

5. Цветни шарени щастливи чорапи дамски:

Цветни шарени щастливи дамски чорапи

Тази щастлива жена с чорапи е дълга и покрива коленете. Чорапът е гарниран с цветни ивици с еднакъв размер. Има многоцветни ивици, носени под черни ботуши. Този привлекателен мулти райе модел е страхотен. Колежките обичат да използват този вид чорапи.

6. Happy Velvet Sock:

Честит кадифеен чорап

Това е щастлив чорап за дами с блестящ кадифен материал. Кадифените чорапи осигуряват топлина на тялото. Той има ослепителен и лъскав вид. Трябва да е копринено по природа. Чорапът изобразява два нюанса на жълто, т.е. тъмен и светъл.

7. Забавни мъжки щастливи чорапи:

Забавни мъжки щастливи чорапи

Това е марка мъжки чорапи със забавен и забавен принт. Горната част е широка жълта ивица, а пръстът има небесносиня част. В чорапа има дизайн на пъстър дървесен модел, придаващ нюанси. Дървото също съдържа дизайн с малки точки.

8. Моден щастлив чорап:

Моден Happy Sock

Това са мъжки щастливи чорапи в хоризонтални и вертикални подплати. Жълтият основен чорап има печат с червена ивица. Отгоре има права подплата, покрита с хоризонтални облицовки. Ивиците са широки и по -тънки.

9. Черап за малки деца:

Честит чорап за малко дете

Това щастливо бебе с чорапи съдържа хипнотизиращ дизайн. Белият чорап има дизайн отгоре като diya. След това следва с права дебела малка кутия. Горната част е с розов цвят и кръгли тръбни пръчки са прикрепени към пръста, който е изолиран модел.

Чорапите Happy са изработени от удобна и дишаща материя. Той притежава ексцентрични отпечатъци, които ще ви оставят очаровани. Дизайнът и щампата на щастливи чорапи имат запазени права с него и никакви други чорапи не могат да бъдат сравнени с тази марка.