Зимата е синоним на специални грижи. Въпреки че защитаваме телата си със специално зимно облекло като жилетки, якета, терми или качулки, но напълно игнорираме краката си. Много от нас продължават да използват памучен чорап през зимата, което е напълно погрешно. Памучните чорапи осигуряват малка изолация през зимата и ако се намокрят, стават повече вредни, отколкото полезни.

Най -новите и удобни зимни чорапи:

Ето най -добрите 9 снимки за най -добрите зимни чорапи.

1. Мерино дебели зимни чорапи:

Мерино дебели зимни чорапи

Мериносовата вълна е един от най -добрите материали за изолация на топлината. Тези мъжки зимни чорапи улесняват превъзходната способност за дишане. Той също така помага за регулиране на температурата, така че краката да останат изолирани и зловещо топли. Най -хубавото на зимните вълнени чорапи от меринос е, че при изпиране изсъхват по -бързо.

2. Зимни чорапи за плетене на една кука:

Зимни чорапи за малки деца на една кука

Новородените, малките деца и малките деца са много уязвими към зимните стихии. Много е важно да се защитят телата им, но и сладките им крачета. Плетените чорапи предлагат топлина и цвят, освен защита през зимата.

3. Термични зимни чорапи:

Термични зимни чорапи

Зимните чорапи Thermals са задължителен елемент за зимата. Термичните зимни чорапи са по -удобни от обикновените чорапи. Повечето термици имат допълнителна подложка, която поддържа краката по -топли. Тези зимни чорапи са специално проектирани да осигурят така необходимата топлина и изолация.

4. Чорапи с подплата от руно:

Чорапи с подплата от руно

Руното е супер меко и е супер удобно на краката. Тези чорапи са много добра инвестиция, която трябва да имате като зимни чорапи. Тези модерни чорапи се предлагат и в множество цветове и шарки.

5. Плетени вълнени чорапи:

Плетени вълнени чорапи

Има нещо много уютно в плетените чорапи през зимния ден. Плетените чорапи са удобни, леки и перфектни за зимата. Самопликани или магазинни чорапи се предлагат в множество цветове и шарки. Инвестирайте в няколко чифта тази зима и са идеални като дамски зимни чорапи.

6. Чорапи за пръсти:

Чорапи за пръсти

Чорапите за пръсти са задължително зимно облекло. Тези чорапи придават допълнителна топлина и могат да се носят под обикновени чорапи или всяко по -тежко зимно облекло. Чорапите за пръсти предотвратяват образуването на мехури, ухапване от замръзване и са задължителни за мъжки зимни чорапи, както и за зимни дамски чорапи.

7. Кашмирени чорапи:

Чорапи от кашмир

Кашмирът е толкова луксозен плат. Подобна е на вълна, но много по -лека. Тази материя е идеална за лека зима, когато не са необходими дебели вълнени чорапи, но все пак топлината на кашмирените чорапи е много желана. Макар и унисекс, кашмирът е много популярен като дамски топли зимни чорапи.

8. Компресионни чорапи:

Компресионни чорапи

Компресионните чорапи са задължителни за тежки зими или снеговалежи. Компресионните чорапи са изработени от специални материали в допълнение към вълна. Тези специални чорапи осигуряват максимален комфорт и подпомагат кръвообращението. Обикновено те са с леко тегло, което увеличава предимството на тези чорапи.

9. Чорапи от полистирол:

Чорапи от полистирол

Тези чорапи са изработени от полистиролни влакна, смесени с естествени материи. Такива чорапи са най -подходящи за зимата, тъй като предлагат голям комфорт и най -добро прилягане. Поради наличието на смесени материи, тези чорапи придават топлина и поддържат краката сухи.

Чорапите са модно облекло и предпазват краката от сурови природни елементи. Налични са много видове чорапи, които са идеални за зимата. Оценете времето, в което живеете, и изберете чорапите, които отговарят на специалните нужди на зимата.