На пазара има много разновидности чорапи. Линейните чорапи са популярни сред тях. Ако не искате да носите подходящи чорапи с обувки, можете да опитате линейни чорапи. Те ще предпазят краката ви от миризми, както и добър захват. Има много налични чорапи, изработени от вълна, дантела, памук и много други.

Най -добрите чорапи за лайнери в нови модели:

Ето някои различни видове линейни чорапи на пазара.

1. Мъжки платнен чорап за обувки:

Мъжки чорап от подплата за обувки Canvas

Що се отнася до чорапа за обувки, това е добър избор. Изработен е от памучен материал и е проектиран да ви осигури добро сцепление. Има нехлъзгаща се пета и легло за крака с хавлиена подплата. Можете да го носите с всеки тип обувки и неговата абсорбираща природа ще предпази краката ви от влага.

2. Дамски подложки за копринени чорапи:

Дамски подложки за копринени чорапи

Коприната е много мек материал и когато става въпрос за копринени чорапи, има много голямо търсене. Това е дизайн, който не се показва и можете да получите много разнообразни цветове на този дизайн. Мекият копринен материал е много мек на краката ви и ще осигури добро сцепление. Ще бъде удобно да се носят с офис обувки.

3. Мъжки чорап за цвят на кожата:

Мъжки чорап с цвят на кожата

Ако не искате да показвате чорапите си, можете да опитате тези мъжки чорапи. Това е подплата за чорапи с цвят на кожата и е изработена от висококачествен разтеглив материал. Той има способността да абсорбира потта ви и да поддържа обувките ви без миризми. Изработен е от памук, найлон и спандекс. Можете да го носите с плоските си обувки.

4. Скрит чорап от черна дантела:

Скрит чорап от черна дантела

Това са черни подплатени чорапи и са изработени от памук, дантела и силициев материал. Можете да го носите с обувки и обувки. Целият този материал помага да се осигури добър захват на чорапите. Това е нископрофилна подплата и се разтяга удобно над пръстите на краката. Придайте на краката си допълнителна елегантност с тези красиви подложки за чорапи.

5. Невидими чорапи за обувки за дами:

Невидими чорапи за дамски обувки

Търсите перфектни дамски чорапогащи чорапи? Тогава това е за вас. Опитайте този чорап за подплата със силикон. Силиконът помага да се придаде допълнително сцепление. За да придаде на краката си свежа миризма, той е проектиран с антимикробно лечение. Частта на пръстите е толкова гладка, че ще я носите удобно през целия ден. Тези чорапи са изработени от памук, спандекс и найлонов материал.

6. Подплата на чорапи, проектирана на цветя:

Подплата от чорапи, проектирана на цветя

Ако искате да опитате нещо различно в подложките за чорапи тук е изборът за вас. Можете да опитате тази най -добра подложка за чорапи с флорален дизайн върху нея. Частта за крака е проектирана да осигурява добро сцепление, а горната част е изработена от флорален дантелен материал. Можете да носите този черен чорап подплата с ботушите си и да запазите обувките си без мирис.

7. Мъжки чорапи от Оксфорд:

Мъжки чорапи от Оксфорд

Това са памучни линейни чорапи, специално изработени за обувки на Оксфорд. Той идва с технология Aqua FX, която помага да се абсорбира влагата от краката ви и я поддържа суха. Материалът на чорапите е памук, спандекс и полиестер. Можете да опитате този отличен чорап с обувки от Оксфорд.

8. Вълнени чорапи:

Вълнени чорапи

Когато дойде зимата, възниква търсенето на чорапи. Това е зимен модел чорапогащник, който можете да носите с ботушите си. Изработен е от вълнен материал и еластина, който му предлага разтягане. Този материал абсорбира влагата от краката ви и я предпазва от миризми.

9. Чорапи за обличане на пръсти:

Обувки за чорапи

Ако носенето на чорап, което покрива краката ви, ви дразни, опитайте този дизайн. Това е разнообразен дизайн на чорапи, който покрива добре пръста ви. Ще го получите в много цветове. Това не се плъзга и ще пасне идеално на пръстите на краката ви. Опитайте този тънък чорап с всеки тип обувки.

Можете да опитате подложки за чорапи веднъж. Ще ви хареса и винаги ще го носите с обувките си. Винаги не е нужно да носите дебелите чорапи, за да предпазите краката си от неприятна миризма. Подложките за чорапи също се предлагат с абсорбираща влага технология.