Churidar също нарича Salwar-kurta един от най-традиционните тоалети в Индия, който подобрява женствеността, тъй като модата се разпространява като вирус, така е и когато става въпрос за традиционното облекло, носено в други чужди страни, в западните страни churidars се носят предимно по време на лято поради лъскавата си перспектива.

най-новите-дълги-churidar-върхове-дизайни за момичета

Момичетата могат да опитат да персонализират свои собствени в до-западна курта или да проектират костюм от Анаркали с камъни и бродерия върху него и да изпробват пачуърк дизайни в обикновена кърпа и след това да зашият тъканта.

Различни видове дамски топове Churidar:

Ето 15 -те най -известни топ модели на Churidar, които помагат на млади момичета и дами да открият непознатия дизайн и известния дизайн, които могат да се носят, за да разкрият универсалността на индийското облекло, което го представя и като модерен тоалет.

1. Дълга права Курта:

Дълга права Курта

Това е една от най -вижданите курти, носени от всички възрастови групи жени. Поради простия и елегантен вид, този вид курта може да бъде ежедневно или официално облекло. Правата курта е с дължина до коляното, без да има отблясъци в долната част.

2. Блоков модел Прав чуридар:

Блок модел Прав чуридар

Блок модел, който се движи около тъканта с различни цветове на печатни блок, които обикновено са в контрастни цветове. Но изборът на правилната комбинация от цветове играе жизненоважна роля за извеждане на перфектното облекло за деня. Този вид курта е права и с дължина до коляното, която леко се появява в долната част.

3. Отпечатан чуридар:

Отпечатан Чуридар

Една проста печатна курта с дантели или Сатурн работи за врата. Този вид работа с шията добавя отлично качество към роклята и също така изрязва допълнителни аксесоари. Този тип курта обикновено се носи като ежедневно облекло.

4. Стил на ризата Kurta:

Стил на ризата Kurta

Този тип топ от чуридар е най-търсеният във всеки моден магазин. Това е смесица от индийски чуридар и западен модел риза. Това е един от модерните тоалети и изборът на подходящия материал е ключът. Най -често се виждат деним материал или ленен плат. Това се носи до нивото на коляното с чифт клинове.

5. Високо-нисък Churidar Top Design:

Високо-нисък топ дизайн на Churidar

Това обикновено се носи сред младите хора, тъй като носи елегантен, както и модернизиран вид. Предният подгъв е по -къс в сравнение с гърба без странични разфасовки, което придава вид на рокля.

6. Кафтан Чуридар Топ:

Кафтан Чуридар Топ

Това сега е в тенденция при всички млади момичета от колежа. Това е разхлабена курта с широки ръкави, падаща като падане, която изхвърля блясъка и изтънчения вид. Този тоалет обикновено е съчетан с клин или дънки. Най -носени като любими летни платове.

7. Модел на принцеса Курта:

Принцеса с кройка модел Kurta

Идентификацията на принцеса, използвана за шиене на блузи за дами, тези шевове разкриват женствени извивки на тялото. Същият принцип на рязане се използва за направата на курта. Този разрез на шева започва от рамото и продължава до областта на талията, който извежда извивки на тялото с 3/4 ръкави.

8. Асиметричен дълъг връх Churidar:

Асиметричен дълъг връх Churidar

Жените обичат да изпробват всякакъв вид костюм с различни модели кройки. В този списък е асиметрична курта една от тях. Този модел най -често се носи от медиите, за да се открои от тълпата. Използваният материал е креп, Джорджет, шифон, които са леки, което придава безупречен вид.

9. Най -новата двуслойна Kurta:

Най -новата двуслойна Kurta

Както подсказва името, това е двуслоен салвар. Двата слоя могат да бъдат зашити заедно според измерванията или отделен салвар с една материя като без ръкави и друга, която може да се носи върху нея като палто с ръкави, които са 3/4. Отличителният цвят прави тоалета безмълвен сред тълпата.

10. Реверсивни върхове Churidar:

Реверсивни върхове Churidar

Този вид курта е най -икономичният сорт сред другите, тъй като може да се носи и отстрани. Завъртане и завъртане са ключовите думи не само като негово предимство, но и намаляват при избора на облекло при жените на гардероба, който вече е пълен с уста.

11. Индозападна Курта:

Индозападна Курта

Създаването на наш собствен изявление за стил разкрива индо-западния стил. Този тип шарки обикновено се извеждат чрез проектиране на изящно деколте чрез добавяне на дантела или мрежеста кърпа около областта на шията с иновативни кройки и дизайн на ръкави. Този вид модел обикновено е над нивото на коляното с чифт клинове.

12. Дължина на пода Churidar Топове за сватба:

Дължина на пода Churidar Топове за сватба

Този вид курта се носи най -вече през празничния сезон или по специален повод като сватбата. В днешно време индийската булка е склонна да избере курта с дължина до пода за парти за приемане поради великолепния си вид, изобразен от каменната зидария и дантелените ръкави с бродерия. Един добър грим за коса с тази рокля е достатъчен, за да започне партито.

13. Пламнал Чуридар Курта:

Пламнал Чуридар Курта

Расклешената курта е в стил благодарение на уравновесения си вид, купен от шивачеството, а женствеността на роклята е добре поддържана. Това е един от типовете анарталийска курта, но този тип расклешена курта е направена от памучна тъкан и ракетите са сравнително компактни. Разширената работа на подгъва е подходяща за високи момичета.

14. Anarkali Long Top Churidar:

Anarkali Long Top Churidar

Думата Anarkali кара момичетата да полудяват, тя е толкова много в модата и обичаше тоалета от младежи до жени на средна възраст, дори популярни сред малките деца. Тази курта извежда перфектната форма на тялото като ябълка или круша или пясъчен часовник и пада под нивото на коляното и избухва. Тази курта направо около областта на бюста и се отваря надолу със светкавица. За пълничките момичета изборът на правилния цвят и дизайн подобрява извеждането на перфектния външен вид.

15. Дизайнер Dhoti Style Kurta:

Дизайнер Dhoti Style Kurta

Стилът Dhoti е предстояща тенденция в облеклото сред жените. Сред обичайните дизайни, този тип дизайни разкриват разнообразието и креативността. Този вид курта е хлабав и лесен за употреба. Препоръчва се предимно за партита. Колан може да се носи около областта на талията, за да се подобрят извивките на тялото.

Жените се допълват, като избират подходящия комплект дрехи, който съответства на нейния тен, ръст и тегло. Което говори много и за нейната личност. Salwar Kurta е едно от по -старите традиционни облекла, носени от индийски жени, и продължава наследството си да управлява и в днешния моден свят. Импровизацията, направена при проектирането на тези курти, я направи по -известна не само традиционна, но и в потока на творчеството. За високото натрупване дамите трябва да предпочитат да носят расклешени курти с прост дизайн на врата. За дамите, които са дребнички, трябва да опитат да носят курта с дизайн на врата на ботуша или с яки на мандарина.