дизайн на тераси-идеи-цветен дизайн-зелен-основен цвят-стайни растения-саксии

Червена и зелена тераса, които внасят топлината на природата във вашия дом

В днешната статия искаме да ви покажем как могат да се използват два много различни подхода за постигане на подобно усещане. Защото днес имаме две области, в които доминира червеният и зеленият цвят.

Но и двете водят до голяма вътрешна хармония и усещане за близост до природата.

Заповядайте. Вижте сами дали сме прави в оценката си!

На първата снимка червеното присъства не само по шкафовете. Чрез тъмно засенчените, топли дървени мебели изглежда сякаш прониква във всички детайли. Където иначе червеникавите акценти са останали фини, те сега си идват на мястото. Забелязали ли сте силния ефект на червените цветя в двата големи контейнера за растения в дясната част на картината? И колко страхотно изглежда редът с декоративните плочки на задната стена, не мислите ли? Малките декоративни предмети на рафта и червените цветове на екрана изглежда привличат повече внимание. Сивите и зелените акценти са почти спешно донесени тук, за да не изгори човек в този червен “огън”!

Идеи за дизайн на тераси и интериорен дизайн в червено или зелено

зелена-декорация-идеи-стайни растения-остъклена-тераса-дизайн-дърво-кухня

Тук можете да видите по -дългата перспектива на същата стая. Очевидно е отворен етажен план, който съчетава трапезарията и кухнята. Същото, което беше казано преди, работи и тук. Дървената пейка отстрани е тапицирана в червено. Цветята в кошницата, наподобяваща кошница, на масата също са направени в един от ярките нюанси на червеното. По -динамичен, но и изключително селски благодарение на материалите и затова цялото нещо е близо до природата.

Червено в кухнята и трапезарията

зелени декорации-идеи-стайни растения-тераса-дизайн-дърво-кухня-трапезария

Точно толкова завладяващо, колкото червеното е зеленото на следващата снимка. Очевидно е взето решението да се остави този нюанс да доминира, че на места е използван омбре ефект. Това беше направено в случая на контейнерите за зелени растения. Те са изпълнени в използван нюанс на зелено, смесен със синьо. Изглежда малко по -светло от това на листата.

Зелените растения като живи аксесоари за дома

дизайн на тераса-идеи-цветен-дизайн-зелено-основен цвят-стайни растения-саксии

Зеленото е цветът на природата

тераса-дизайн-идеи-цветен дизайн-зелен-основен-цвят-контейнер-растения

Останалите цветове, които се появяват тук, са предимно различни нюанси на кафяво, сиво, светло сиво и бяло. Тук, както на снимката преди, оборудването е много близо до природата. Но този път не се чувствате като на село, а като в гората.

 Вертикална градина на стената

тераса-дизайн-идеи-цветен дизайн-зелена-стена-вертикална-градина

Внимателно планирайте озеленяването на вашата тераса 

   тераса-дизайн-идеи-цветен дизайн-зелен-основен-цвят-стайни-план-план