цветни килими комод модерен

Килимът е един от основните елементи в интериорния дизайн

Често това е отправна точка за останалата част от оборудването. Например можете да използвате това като ръководство при избора на останалите нюанси. В крайна сметка килимът ще заваря всички цветове в стаята заедно.

Каквито и аргументи да намерите за голямото значение на килима, те вероятно ще бъдат верни.

Но е по -важно тези многоцветни принципи да се приложат на практика.

  1. Килими с цветове, подобни на пиксели

Този килим се нарича Funk и е създаден от азиатски килими. Той е направен от памук от Нова Зеландия от индийски майстори. Бихте могли да комбинирате такъв килим с бяло при обзавеждането на всекидневни например.

Цветни килими – еклектични през и през

цветни килими геометрични фигури мека тапицерия

Едва ли мога да си представя, че в еклектична стая можете по -добре да заварявате различните аспекти на интериорното и външното обзавеждане, отколкото с такъв килим.

Разхлабете строгия характер с подходящи килими

цветните килими създават цветове

От самото начало беше решен много строг подход към обзавеждането на този хол. Можете да разберете от черния диван и ярко жълтата лампа.

Но тогава всичко беше подправено със супер цветния килим, който виждате тук.

Вихър от цветове

цветни килими мраморен модел

Swirl е името на модела килими, който можете да видите тук. Проектиран е от Пол Смит за The Rug Company. Килим като този всъщност би се вписал във всяка стая. Можете да го използвате за обзавеждане на хола. Освен това с такова решение бихте направили много забавление в кухнята. Не на последно място, това би било чудесна идея за спалня.

Ярки диаманти

цветни килими картини стенна лампа

Americo от Carpet Diem са интегрирани в тази всекидневна от дизайнерите. С такава геометрия и цветови схеми тези видове килими се вписват чудесно.

Обратно към традицията

цветни килими модерни завеси за столове

Какво може да бъде по -добре от традиционен килим с класически вид? Има нещо и това би било килими в ярки, съвременни цветове. Можете да черпите идеи от този дизайн на спалнята от Джесика Хелгерсън. Тук тя е интегрирала такъв килим в проста стая.

Прекрасни цветни лъчи в хола

цветни килими уютна атмосфера

Препоръчваме тази идея с цветните лъчи специално за обзавеждане на хола. Все пак може да е чудесно да се запишете в други видове помещения.

“Плетен” килим

цветни килими хол сив диван

Тези килими са от Loom Rugs. Те бяха направени ръчно от плътни и цветни нишки. Ярките цветове правят такъв килим истински център на стаята.

Невероятна комбинация

цветни килими диван тапицерия розов

Тук виждаме супер страхотна работа на Rug Company. Този тип килим е направен от дизайнера Матю Уилямсън. Тук вдъхновението се черпи от африкански произведения на изкуството. Но и тук комбинацията от цветове е много подходяща.

Слънчева геометрия

шарени килими тоалетка маса скрин

Този модел килими също идва от Rug Company. Името е Сири Жълто и е от Джонатан Адлер. Изработен е от тибетски памук. Хареса ли ви този модел за вашия интериор?

 Къде бихте искали да интегрирате такива цветни килими? Бихте ли го използвали за обзавеждане на хола? Бихте ли предпочели да подправите кухнята? Или разгледайте такива килими като идея за спалнята?