боя за стени жълт хол цветен дизайн стени боя колони

Жълт цвят на стената – създайте освежаваща и топла цветова схема

Жълтото е цветът на кортежите и нарцисите, слънцето, пилетата, лимоните и канарчетата. Благодарение на този цвят можете да изпълните всяка атмосфера с пълна сила и жизненост, мекота и чистота. Жълтото е любимият ми цвят от детството.

Така стаите изглеждат светли, независимо от времето навън. Но мрачното време не е единствената причина да използвате тази сянка. Ван Гог използва много този цвят и вероятно го харесва, дори когато е живял в южната част на Франция. Жълтото с неговата енергия и жажда за живот е добре дошло навсякъде.

Силните, живи и дори кисели жълти добавят цветен шок към всяка стая. Тук този цвят чудесно допълва полилея, зелените врати и килима от зебра. И точно като слънцето, жълтото е смислен нюанс. Въпреки че повторението е напълно ОК в тази стая, това със сигурност не е нещо, без което да останете.

Оживете околността на дома си с жълти акценти

боя за стени жълт цвят дизайн коридор стълбище боя стени

По -мекият жълт нюанс е също толкова прекрасен, въпреки че основата е кафява, така че ефектът е по -топъл и по -малко изненадващ. И наистина трябва да запомните: преди да попитате за цвета, показан тук, или за това в една от показаните стаи, трябва да знаете, че нищо не е по -лошо за изобразяването на цветовете от снимката. Затова трябва да запишете имената на цветовете и да ги потърсите в магазин.

Боядисване на стени – идеи с жълт нюанс

дизайн на стени боя за жълт цвят дизайн коридор дървени мебели

Единственото нещо по -добро от един нюанс на жълто е добавянето на два от тях. Бледият шифров цвят на спалнята се появява в по -зрелия си вариант в стаята за гости. Добавянето на чудесно различни цветове е “черешата” на дизайна.

Цветова схема за спалня и хол в жълто

боя за стени жълта спалня цветен дизайн боя стени спално бельо модел

Не можете да сбъркате, като използвате цветовете, както го прави природата.

Просто погледнете обекта тук и се насладете на свежестта, която лилавите теменужки излъчват в стаята

боя за стени хол жълт цвят дизайн стени боя колони

Това меко и кремаво жълто ми напомня на разбито масло и изглежда страхотно с всеки от тези цветове

боя за стени трапезария жълта боя дизайн стени

Отново възникват тези предимства: Използването на жълти цветове в помещения с много слънчева светлина. Всъщност повечето пъти хората не забелязват цвета на стените, когато са боядисани в жълто.

Те просто усещат приветливия характер на тези неща и веднага се чувстват много по -добре

боя за стени жълт цвят дизайн баня баня тоалетна боя стени

Комбинацията от жълто и бяло е просто класическа и придава на стаята хижарски характер. Ярките форми незабавно помагат за подобряване на настроението ви.

Знаете ли, че някои цветове могат да ви направят гладни? Тези шкафове с цвят на масло с леко замъгления горен слой, смесен с този доматен цвят …

О, да, наистина трябва да ям нещо сега …

цветен дизайн кухненско обзавеждане кухненски шкафове цвят на стената жълт

Смятате ли, че прилагането на жълто трябва да се ограничи само до вътрешната декорация на вили? Погледнете тази стая тук и помислете отново. Какво мислите за комбинацията от съвременни черни, сиви и жълти нюанси?

Без съмнение това изглежда добре, не мислете така?

мебели цвят дизайн идеи стенен цвят жълт дизайнерски мебели бюфет модерен

Ако все още имате много притеснения, опитайте първо с акцентна стена. Или просто боядисайте тавана! .. или задната стена!

боя за стени в хол жълта боя дизайн стени

Или бъдете малко по -смели и нарисувайте тази дървена дограма в нюанси на злато. Можете да си представите колко скучна би изглеждала тази стая без кремаво жълтата дограма, нали??

цвят на стената жълт цвят дизайн жилищна площ камина камина

Не оставяйте тавана бял

цветен дизайн кухненско обзавеждане кухненски идеи таван за стая в жълто

Кухненска задна стена в жълто

цветен дизайн кухненско обзавеждане кухненски идеи дизайн кухня задна стена жълто

Добре, можете да започнете с няколко малки стъпки. Предпочитате ли това? След това просто опитайте малко върху дръжката на парапета! Но колко ободряващ е неправилният жълт нюанс на възглавницата! Просто перфектни! Тук отново имаме жълто и лилаво! Но този път диванът беше тапициран с памук. Сянката е точно същата като тази на зрелите лимони!

Започнете с фини цветове

цвят на стената жълт цвят дизайн стълбищни възглавници цветни акценти

Все още не сте напълно доволни от идеята за интегриране на жълто? Просто опитайте цветове! Поставете няколко клонки и наблюдавайте колко голяма е промяната в тези малки детайли!

Холен килим в свежо жълто

цветен дизайн хол жълти килими възглавници живи идеи

Жълт диван в хола

цветен дизайн хол диван жълта стена дизайн боя за стени

Свежестта на стайните растения 

цветен дизайн хол цветен акцент в жълти стайни растения цветя