Представете си, ако бяхте дете и бихте могли да рисувате по стените по всяко време, без да се притеснявате, че ще попаднете в беда. Никое дете не би отказало тази възможност. А за нас, родителите, това също може да бъде чудесна възможност да създадем творчески собствен дом и да създадем тиха и уютна атмосфера. Ако не вярвате, просто прочетете…

 Боядисването на стени с боя на черна дъска – гореща тенденция

Идеи за боядисване на черна дъска идеи за креативна стена творчески идеи за дизайн

Насърчавайте творчеството на детето си!

Черна дъска боя за стена детска креативни идеи за декор на стени

Дайте на детето си свободата да рисува по стените у дома, развийте креативността му и научете нови неща в процеса. Може да бъде толкова лесно, ако използвате боя за черна дъска вместо обикновена боя за стени.

Ако рисувате една или няколко стени с боя на черна дъска, вече не можете да се притеснявате, че вашето малко дете ще изрази таланта си да рисува върху прясно боядисаната стена в хола. Стената на черна дъска се превръща директно в „черна“ дъска с тебешир и детето ви може свободно да рисува върху нея с цветна креда, след което да я изтрие и да създаде нова рисунка. А шедьоврите на вашето мъниче обаче могат да послужат като сладка декорация на стена и да се впишат безпроблемно в обзавеждането на детската стая.

Рисуването по стената вече е разрешено!

Идеи за декориране на стена за детска стая за черна дъска

Има много начини, по които модерният цвят на дъската може да бъде интегриран умело в интериора. Боядисването на акцентна стена с боя на черна дъска се оказва най -добрият начин да направите това. Но това не е единственото. Боята за дъски може да се използва за боядисване не само на стени, но и на мебели изцяло или частично, например врати на шкафове или челни чекмеджета. Освен това можете да рисувате само част от избраната стена, като по този начин създавате различни форми или вмъквате детайли.

Вратите на шкафа се превръщат в дъска

Стените на гардероба за детска стая боядисват дъската магнитно

Като алтернатива на боя за черна дъска можете да използвате и фолио за черна дъска. Самозалепващият се филм за дъска е доста удобен, бързо се нанася и лесно се отстранява след това. Ето защо много родители избират тази опция. Друг творчески вариант е класическата дъска с тебешир, с която децата в училище вече са запознати. Рамка, изправена или висяща на стената, креда таблата се вписва перфектно във вътрешността на детската стая и придава на стаята шикозен училищен вид.

Със самозалепващо се фолио за черна дъска можете да постигнете модерната училищна визия за нула време

табло за зелена креда детска стая черна дъска боя творчески дизайн на стени

Точно така нареченият училищен облик е фокусът на нашия принос. За да ви помогнем да осъзнаете горещата тенденция и у дома, събрахме над 100 примера със снимки. Оставете се да се вдъхновите и научете интересни факти за боята за черна дъска, преди да посегнете към валяка.

Дъската с тебешир се оказва шикозен домашен аксесоар

Детска стая декорация на стени креда дъска рамка черна дъска боя

Цветът на черната дъска в момента е много на мода и това е разбираемо. Това улеснява създаването на гладка повърхност, върху която можете да пишете и рисувате с тебешир. И най -хубавото при него е, че след като го избършете, стената на дъската е готова за употреба отново. Детето ви може да рисува върху него, да пише училищни задачи, да създава сладки декорации за стени … Но стената от черна дъска не е предназначена само за деца. Възрастните също обичат да пишат и рисуват върху него. Това е практичен начин да напишете списъка си за пазаруване на стената или да изпратите любовно съобщение.

Възрастните също се забавляват много

Табла за черна дъска детска стая декорация на стени боядисване с тебешир

Това също е чудесен начин да научите малкото си да поддържа нещата подредени

Боядисване на стени детска стая стена дизайн черна дъска боя магнитно

Но как се нанася боя за черна дъска? Има няколко правила, които човек трябва да спазва, за да постигне най -добър резултат. Първо, вие определяте стената, която искате да нарисувате с боя на черна дъска. Най -добре е да създадете акцентна стена или просто да нарисувате част от стената. Това обаче трябва да е лесно достъпно, за да можете вие ​​и вашето малко да пишете и да рисувате върху него отново и отново. Ако нямате свободно пространство на стената, можете да обмислите боядисване на врата на килер или дори на вратата на спалнята с боя за черна дъска. Така че не се ограничавайте само с боядисване на стени. Боята за дъски е проектирана да направи това, но това не е всичко, което може да направи. Можете също така да боядисвате стъкло, мебели, глинени съдове, огради и други аксесоари в цялата къща с боя на черна дъска, създавайки селски вид.

Всяка мебел също може да се трансформира в необикновена черна дъска

Черна дъска боя шкаф етикет боя детска стая мебели

Просто използвайте следната техника на стареене. Нанесете слой боя на черна дъска, оставете да изсъхне, докато боята стане лепкава, и след това избършете слоя със суха кърпа. Резултатът ще ви даде избледнял вид с линии и ивици. След това разтрийте парче тебешир по цялата площ, за да изглежда патина.

Създайте хубава зона за игра за вашето мъниче!

Боядисване на стени, боя за черна дъска, дизайн на стени на детска стая

Черно или тъмно зелено са най -често срещаните цветове за стена на черна дъска, но не и единствените. Боята за черна дъска се предлага в различни цветове и може да бъде и магнитна. Изберете подходящ цвят за вашето пространство и не забравяйте да вземете предвид осветлението.

Рисуването е забавно и стимулира въображението

Черна дъска боя детска стая черна дъска фолио стена дизайн

Следващата стъпка е да подготвите повърхността. Това трябва да бъде наистина добре и внимателно приготвено. Боята за черна дъска се нанася най-добре върху безупречна, гладка повърхност. Вместо да боядисвате дупки или пукнатини в стената, отстранете всички неравности, преди да започнете грундирането. След това можете да започнете да прилагате черната дъска, но моля, бъдете търпеливи и не бързайте с процеса.

Рисувайте с детето си и се наслаждавайте на времето заедно!

Боядисване на стени, черна дъска, детска стая креда от бухал

Цветът на черната дъска е малко по -различен от обичайните цветове на стените. Повечето от тях са проектирани да изсъхнат възможно най-бързо. Следователно можете да нанесете няколко слоя за един ден. Но що се отнася до цвета на дъската, това правило не се прилага. Отделете време и боядисвайте стената бавно и ритмично, за да получите равна повърхност. Най -добре е да нанасяте слоевете на няколко часа или един ден и да се стремите към най -малко три пълни слоя.

Свежите цветове не трябва да липсват в детската стая

Цвят на черна дъска, черна дъска черна, неонова боя за стени, синя

Цветът на черната дъска също може да бъде магнитен

Идеи за декорация на стена за цветна черна дъска

И не бързайте да рисувате върху прясно боядисаната черна дъска. Стената на дъската ви ще бъде готова само 3 дни след изсъхване на боята. Също така е важно да се отбележи какъв вид тебешир използвате. Не използвайте изключително твърда креда, а по -скоро мека креда, която може лесно да се изтрие след нанасяне. В този случай маркерите с тебешир не се препоръчват. Просто го вземете истинска креда, за да се избегнат драскотини, които е почти невъзможно да се отстранят след това.

Насладете се на следните примери и оставете нови идеи да възникнат в главата ви!

Децата откриват света чрез игра

Табла цветна стена детска стая декорация на стена игра ъгъл създаване на детска къща Детска стая легло креда дъска стена боя за черна дъска Детска стая легло черна дъска цветна креда дъска малък стенен рафт Детска стая на пода за черна дъска боя творчески дизайн на стени черна дъска фолио Детска стая двуетажно легло черна дъска боя детска боя стена Детска стая двуетажно легло черна дъска цветни детски рисунки черна дъска фолио Детска стая двуетажно легло черна дъска цвят творчески дизайн на стена черна дъска фолио Детска стая двуетажно легло черна дъска боя творчески рисунки за стени черна дъска фолио Детска стая двуетажно легло черна дъска цветно табло фолио Детска стая двуетажно легло черна дъска цвят стена дизайн звезди модел черна дъска фолио Идеи за детска стая черна дъска цвят творчески дизайн на стена магнитен лист черна дъска лист Идеи за детска стая черна дъска боя магнитен творчески дизайн на стена Детска стая детска кухня черна дъска боя творчески дизайн на стена къща черна дъска фолио Детска стая учебна зона черна дъска цветна креда дъска Детска стая мебели черна дъска боя магнитни стени дизайн черна дъска фолио Обзавеждане за детска стая палатка черна дъска боя креативни идеи за декорация фолио за черна дъска Детска стая люлеещ се стол черна дъска цветен шкаф врати черна дъска фолио Детска стая шкаф етикет черна дъска цвят творчески идеи черна дъска фолио Детска стая бюро черна дъска боя творчески дизайн на стени черна дъска фолио Детска стая фотьойл букви стена черна дъска боя креда дъска Детска стая черна дъска боя творчески стена дизайн дърво Детска стая черна дъска цвят тюркоаз креативен стенен дизайн Детска стая маса табуретка пастелни цветове черна дъска цвят креативен дизайн на стена черна фолио Детска стая стена розово черна дъска боя творчески дизайн на стени Детска стая декорация на стена бюро стена боя за дъска Детска стая декорация на стени боя стени черна дъска Детска стая стенен дизайн черна дъска боя магнитна Детска стая стенен дизайн кошара черна дъска боя магнитна Стенен рафт за детска стая дървена черна дъска боя креативен дизайн на стена фолио за черна дъска творческа декорация на стена котва за кораб боя за черна дъска Дъска с креда в рамка детска стая боя табла творчески дизайн на стени Табуретка за креватче дъска за черна дъска боя креативен дизайн на стена Дъска с тебешир детска стая черна дъска боя креативен дизайн на стена самолет Дъска с тебешир детска стая черна дъска боя креативен дизайн на стени Табло с креда детска стая черна дъска боя творчески идеи за стени Табло за креда детска стая боя за черна дъска прост дизайн на стена Табло с креда детска стая стена черна дъска боя творчески дизайн на стени Чекмеджета етикет креда детска стая боя за черна дъска Боядисване на дъска за боя за дърво боя за стени в черен цвят Черна дъска цвят детска стая аксесоари дизайн на стена Черна дъска цветна дъска за дизайн на детска стая с тебешир Табло в цвят детска стая дизайн творческа декорация на стени табло Черна дъска боя детска стая гардероб врата боядисване на тебешир Боя за черна дъска детска стая творческа декорация на стени Детски игри боядисайте с тебешир Черна дъска цвят детска стая мебели маса креда дъска черна Черна дъска цвят детска стая мебели маса детски стол играчка пухкава играчка лъвче Черна дъска боя детски стаи шкафове черна дъска фолио Черна дъска боя детска стена идеи рамки за картини ярки цветове Черна дъска цвят детска стая идеи за декорация на стени табло научете азбука Черна дъска цвят детска стена декорация идеи креда дъска легло спален ъгъл Черна дъска цвят детска стена декорация идеи табло розова дървена рамка Идеи за декорация на стени в детска стая в цвят черна тебеширена дъска дървена рамка Черна дъска боя детска стая декорация на стени пространство за рисуване тебешир Черна дъска цвят детска стая стена дизайн бяло черно Черна дъска цвят творчески дизайн на стена черна дъска фолио детска стая мебели жираф

Черна дъска цвят детска стая декорация на стена табла Премахнете цвета на черната дъска Черна дъска боя врата черна тебешир Черна дъска цветна стена детска стая акцент стена табло равнина стена декорация идеи Черна дъска боя стена детска мебел къща креда дъска Идеи за декорация на стена в палатка за мебели за детска стая в цвят черна дъска Черна дъска боя за стена детска черна дъска фолио самозалепваща се къща Черна дъска цветна стена детска детска стена декорация възглавница за релаксация Черна дъска цветна стена детска стая идеи за декорация на стена акцентна стена Табла за боядисване на стени детска стая идеи за декорация на стени детски рисунки сърца Черна дъска цветна декорация на стени табло Akzetwand дизайн детска стая Черно фолио детска стая черна дъска боя творчески дизайн на стени Стенна декорация акцент боя за стена табла боя за черна дъска Стенна декорация детска стая мебели креда дъска боя за дъска Декорация за стена креативна стена зелена тебеширена дъска черна дъска боя детска стая Стенна декорация творческа стена креда дъска спалня боя за черна дъска Декорация на стени креативна боя за стена табла боя за черна дъска Стенна декорация креативна стена черна дъска фолио кръгла боя за дъска Боядисване на стени детска стая креда дъска дървена рамка бяла черна боя Боядисване на стени детска стая момичета акцент стена креда дъска боя за черна дъска Боядисване на стени детска стая стена лилаво табло боя черна дъска Боядисване на стени, детска стая, боя за стени, тъмно синьо, боя за черна дъска, магнитна Боядисване на стени творческа стена карта на света креда дъска боя дъска Боядисвайте стените Боядисвайте стени в черна дъска, рисувайте креативни идеи за хол Боядисване на стени. Стенен рафт на стол. Табла Боядисване на стени, цвят на черна дъска, детска стая, легло, куче, стена с акцент в черно Боядисвайте стени, боя на черна дъска, украсете детските стаи Боядисвайте стени, боя на черна дъска, проектирайте детски стаи Стените са боядисани с черна дъска детска стая интериор Боядисвайте стени, боя за черна дъска, детска стая, къщичка за черна дъска Боядисване на стени, цвят на черна дъска, детска стая, мебели, гардероб, филм за черна дъска Боядисвайте стени, боя на черна дъска, боядисвайте стена на детската стая с тебешир Боядисване на стени черна дъска цвят детска стая стена Боядисване на стени черна дъска боя стена детска стая креда бележки Боядисвайте стените черна дъска боя стена кухня трапезария Боядисвайте стени, боя за стени черна, боя за черна дъска, магнитна Стени рисуване младежка стая музикални инструменти тебешир дъска черна дъска боя