UV цветът, известен като черна светлина, става видим едва след излагане на UV светлина. Най-разпространеният и добре познат пример за черен светъл цвят при ежедневна употреба са банкнотите, с които плащаме ежедневно. Всички банкноти в света имат UV покритие, което е невидимо за очите ни и може да показва потенциални фалшификати.

черен светъл цвят bodyart2

черни светли цветове

Лампа с черна светлина

Ултравиолетовата светлина се нарича за кратко UV светлина. Можете да си купите лампа с нея или лампа с черна светлина в OBI, AMAZON или EBAY и да изпробвате трика с банкнотите. Но за какво друго може да се използва тази специална светлина може да се намери в следващия параграф.

черен светъл цвят четлив

черни светли цветни банкноти

черен светъл цвят от тръбата

черен светъл цвят котка

Черен светъл цвят – изкуство и забавление

„Процесът на черна светлина“, но и флуоресцентните или фосфоресциращите растителни видове, които рядко се срещат в природата, впечатлиха много творчески умове артистично. Така се появи специално движение за изкуство, което просто се нарича изкуство с черна светлина. Изкуството на черна светлина се извършва чрез рисуване с черна светла боя, която лесно се разпознава под UV лъчение и оставя зрителя безмълвен. Черната светлина също вдъхновява много интериорни дизайнери и архитекти със своя безпогрешен вид. Мистичният характер на черната светлина се използва като техника за дизайн в игрални филми или в театър с черна светлина.

черен светъл цвят minigolf koeln

черен светъл цвят на Малдивите

Някои от нас познават изображения на черна светлина от определени сцени на партита, където декорацията с черна светлина е задължителна. Мотивите на картините и оцветяването подсказват, че сцената е повлияна от психоделични вещества. За да се опише по -добре и по -ясно живота през нощта, тази визуална техника се използва в много музикални видеоклипове.

черен светъл цвят черен светъл театър

Забележителна специалност на арт сцената е грандиозният и великолепен театър с черна светлина, който за съжаление виждате все по -малко.

черно светлоцветно момичешко лице

черен светъл цвят низ

украса за парти в черен светъл цвят

Популярната черна светлина е необходима днес повече от всякога. Ние, хората, винаги търсим по -нови преживявания, които стимулират сетивата ни, като … Мини голф с черна светлина? Да, това не е шега, а сериозно замислена и реализирана спортна дейност във все повече големи градове, в които забавлението от голфа се удвоява или дори утроява. ( Остров с черна светлина)

черна декорация в светъл цвят

Районът на черните светлини / Хамбург

Не, това не е грешка и нямаме предвид червената светлина, а определено кварталът на черните светлини в Хамбург, който е един от най -големите приключенски свят на закрито в Германия. (Квартал с черни светлини)

черен светъл цвят на тавана

черен светъл цвят мини голф2

игра с черен светъл цвят

черен светъл цвят мини голф

аватар в черен светъл цвят

черен светъл цветен музикален видеоклип

Черна светла декорация

Търсенето на черна светлина е и расте. Имаме добър адрес с богата гама за всеки, който или търси вдъхновение, или техническо оборудване, или просто тъкани или изображения. На черна светлина. де ще намерите всичко, което сърцето на Nachtvogel желае и изразява вашата необичайна гледна точка. (Schwarzlicht.de)

черен светъл цвят

черен светъл цвят озора фестивал гоа

украса за парти в черен светъл цвят

черен светъл цвят на тялото

черен светъл цвят декорация парти

черни светли цветни нощни магазини

черен светъл цвят озора унгария

черен светъл цвят през деня

черно облекло в светъл цвят

черен светъл дизайн на стаята

черни светлоцветни графити

черен светъл цвят котка

черна светла цветна жаба