Какво казва зимната мода 2016

През лятото показваме много гола кожа, сияем от joie de vivre и имаме здрав цвят на кожата. Всички тези факти правят избора на дрехи малко по -лесен. Дори някои грешки могат да изглеждат очарователни и могат да бъдат коригирани със сравнително малка инвестиция.

През зимата всичко струва малко повече и дрехите не само трябва да ни карат да изглеждаме добре, но и да ни предпазват от суровите метеорологични условия. Купувате зимна мода в началото на сезона, когато все още не е много студено. Поради това някои особености на този избор се подценяват. Пазаруването определено е по -малко забавно през зимата. Понякога спешно се нуждаем от нещо и цените са по -високи. Това води до неподходящ избор.

Елегантна зимна мода и много други

зимна мода 2016 тенденция цветове червена охра

Следният контролен списък избягва подобни неприятни ситуации.

Зимното облекло трябва да има ръкави

Изглежда, че такъв въпрос разбира се трябва да бъде подчертан! Често се купуват плетени рокли или топове без ръкави. Те наистина съществуват, но са предназначени за многопластови тоалети.

Купете всичко останало, за да го направите веднага. В противен случай тези красиви модерни модни парчета няма да ви помогнат, щом наистина нахлуе или вали сняг.

Смели цветови комбинации за подчертана женственост 

зимна мода 2016 тенденция цветове червени охе контрасти

Имате нужда от чифт плоски ботуши, които наистина харесвате

Плоските ботуши често са задължителни в ежедневието на зимния живот и абсолютно трябва да ги харесвате. Те са топли и много удобни. Ако нямате такъв чифт у дома, вземете си такъв възможно най -скоро.

Диви шарки от модния подиум

зимна мода 2016 тенденция цветове червен охра модел

Имате нужда от топло и елегантно палто

Въпросът за палтото изглежда подобен: това е задължително при студено време за всяка дама, която иска да изглежда добре и през този сезон. Изберете качествен модел, който ще ви накара да се чувствате наистина топло и удобно. Когато имаме страхотни дрехи, обичаме да излизаме дори и в най-студеното време. Със сигурност не искате да прекарате зимата у дома в меланхолия и изолация, защото се чувствате непривлекателни или неудобни в дрехите си навън?

Класически

зимна мода 2016 тенденция цветове червен охра модел3 chanel

Няколко удобни черни панталона

Имате нужда от няколко чифта топли и стилни черни панталони. Заедно с любимите си пуловери, ще изглеждате елегантно в него, дори и да имате малко време да изберете подходящо зимно облекло.

Облечете рокли в червената гама

Червеното, розовото и други нюанси от тази гама са задължителни за зимния гардероб. Винаги ги слагайте, когато всичко изглежда безкрайно сиво и тъмно. Червените тонове ви дават енергия, помагат ви да привлечете вниманието и да повишите самочувствието си – това е нещо, от което се нуждаем по -често през зимата.

Плътно зелено и ярки цветни пръски показват характер 

зимна мода 2016 тенденция цветове червен охра модел 3 топ цвята

Удобни дрехи за офиса

Нуждаете се и от добре изглеждащи, лесни за грижа дрехи на работа през зимата. Господата се нуждаят от чифт панталони и ризи, които не трябва да се гладят толкова често, а за жените – няколко елегантни рокли с дълги ръкави.

Дънките все още са много модерни 

зимна мода 2016 trendfarebn rotocher модел 3топ цвята деним

аксесоари

Имате ли поне две чанти, които можете да смените през зимата? Какво ще кажете за топлите шалове, шапки и ръкавици? Вземете по един от всеки от тези артикули, които са от най -новите колекции. Това би било достатъчно, за да изглеждате модерно, дори ако дрехите ви показват донякъде класически вид.

Носталгията и фините материи преобладават през зимата на 2016 г.

зимна мода 2016 trendfarebn rotocher модел 3 топ цветове деним

Забавлявай се

Ефективните средства за зимен стрес и депресия са различни за всеки. На практика обаче е добре всеки да излезе на готино парти или уютна вечеря с приятели.

Тонът на тона също е в, особено когато става въпрос за люляк 

зимна мода 2016 тенденция цветове червен охра модел 3 топ цветове люляк

Това не може да се провали поради липсата на подходящо облекло. За това можете да запазите готови няколко елемента от летния гардероб, които всеки може да съчетае добре със задължителни зимни артикули като якета, палта и топли обувки. За мъжете задачата може да бъде решена с някои елегантни тениски, а жените трябва да измислят няколко комбинации от рокли, непрозрачни чорапогащи и ботуши. Палта и къси кожени якета са подходящи за повечето тоалети.

Пожелаваме ви удобна и незабравимо весела зима!

Бунтовнически и самоуверени води до слънчево жълто 

зимна мода 2016 тенденция цветове червена охра модел3 горни цвята жълт

Наситени земни тонове и естествени нюанси ни съпътстват през зимните месеци

зимна мода 2016 тенденция цветове червен охра модел 3 топ цветове домат червено

Дизайнерите на текстил предизвикват много вълнение

зимна мода 2016 тенденция цветове червено охра бъдеще

Спортно и елегантно до спортно и екстравагантно е позволено 

зимна мода 2016 тенденция farebnred охра модел3

Смелост не липсва и в детската мода 

зимна мода 2016 тенденция цветове червена охра модел 3 шарени цветни шарки

Мъжете са свободни да изразят своето модно съзнание 

зимна мода 2016 тенденция цветове червена охра модел3 топ цвята модел sw

Същите тенденции се отнасят и за обувките 

зимна мода 2016 тенденция цветове червен охра модел3 топ цветове модел sw