Оцветяването на косата се е превърнало в по -лесен и опростен начин да придадете на себе си нов облик или с обикновени думи преобразяване. Когато става въпрос за придобиване на този нов облик, често просто избираме една от малкото опции, които сме виждали и чували, докато актриса или знаменитост не спортува уникален цвят на косата и не добием нова идея. Тази тенденция след това се следва от всеки друг човек, което прави това да изглежда доста често. Въпреки това, ние искаме да ви помогнем да застанете пред тълпата, така че вижте някои от най -добрите бордо нюанси на цвета на косата, често срещани и необичайни пред масите.

Бургундски нюанси за коса

Топ 15 бургундски нюанси за коса:

Нека да намерим топ 15 бордови нюанси за коса за жени, които се предлагат в Индия.

1. Бургундия:

Бургундия

Обикновеният бургундски цвят на косата, този нюанс може да се изпробва на всички цветове и типове коса, тъй като подхожда на всички. Цветът може да бъде намерен да се продава от много топ продукти за грижа за косата, продаващи компании под формата на прах и спрей.

 • Професионалисти & Минуси: Може лесно да се намери във всяка аптека или фризьорски салон.

2. Вино Бургундия:

Вино Бургундия

Нюанс бордо, който набира по -голяма популярност в последно време, е Wine Burgundy. Сянката получава името си поради сходството на цвета си с виното, червеникаво лилаво и блестящо. Този нюанс също е подходящ за всички.

 • Професионалисти & Минуси: Няма значителни последици от този цвят на косата.

3. Ярък бургундски:

Ярък Бургундия

Точно като името си, цветът на косата Vivid Burgundy определено е по -различен нюанс на бордо, който все още не е силно открит. Този цвят заслужава много повече внимание и изпитания от хора с различен тип коса.

 • Професионалисти & Минуси: По -малко открит нюанс на бордо.

4. Дълбоко бургундско:

Дълбоко Бургундия

Малко по -дълбок тон към обикновеното бордо, Deep бордо лесно се скрива в черната ви коса, докато при кафявата или друга боядисана коса цветът изпъква напълно, придавайки на всеки индивид много привлекателен вид.

 • Професионалисти & Минуси: Лесно се предлага във водещи аптеки, секции за продукти за грижа за косата или фризьорски салони.

5. Средно бургундско:

Средно Бургундия

Ако сте за първи път и искате цвят на косата, който е видим и уникален, но също така се страхувате да експериментирате, тогава средно бургундският цвят на косата е идеален за вас. Сянката е силно видима на косата, но не се откроява като другите нюанси на бордо.

 • Професионалисти & Минуси: Подходящ е за хора, които искат да опитат уникален цвят на косата за първи път.

6. Стара Бургундия:

Стара Бургундия

Всички обичаме малко старо училище, малко селско, нали? Старият бургундски цвят на косата ви дава по -елегантен и остър нюанс на бордо, който изглежда много естествено дори на най -късата/най -дългата коса.

 • Професионалисти & Минуси: Има по -естествен и фин вид без последствия или увреждане на косата.

7. Светло бордо:

Светло бургундско

По -подходящ нюанс за вече боядисана или подчертана коса е светло бордо. Цветът на светло бургундската боя за коса е по -светъл от нормалния бордо, което я прави леко невидима в черна коса понякога.

 • Професионалисти & Минуси: Цветът е по -подходящ за хора с кафява или друга оцветена коса, а не черен.

8. Red Velvet Burgundy:

Червено кадифе Бургундия

Всички женски супергерои са се превърнали в основни цели за получаване на червен нюанс в косата ни. Докато яркочервеното може да не е чаша чай за всеки, по -класическият оттенък на червено е червено кадифе с бордо, което би ви накарало да изглеждате сякаш притежавате света.

 • Професионалисти & Минуси: Няма значителни последици от този цвят.

9. Тъмен махагон:

Тъмен махагон

Ако се осмелите да проучите, трябва да опитате тъмния цвят на косата от махагон. Цветът е перфектна балансирана смес от бордо, червено и кафяво, което води до този наистина красив изглеждащ цвят, който отново е подходящ за всички.

 • Професионалисти & Минуси: Цветът, когато започне да избледнява, може да накара косата ви да изглежда леко странна.

10. Интензивно бургундско:

Интензивно бургундско

Този нюанс бордо е истинската сделка, ако искате косата ви да изглежда бордо, но не твърде тъмна или светла с добра видимост. Интензивният бордо нюанс е перфектният цвят на косата както за боядисана, така и за естествена коса.

 • Професионалисти & Минуси: Този цвят на косата няма значителни последици.

11. Магента:

Магента

За всички онези хора, които обичат розите и розовото, пурпурният нюанс на цвета на косата е правилният избор. Цветът всъщност не е изскачащ розов, а нюанс както на розово, така и на бордо, който заедно изглежда наистина стилен на някоя хубава коса на плажа.

 • Професионалисти & Минуси: Доста розов нюанс, който изглежда страхотно за всички типове коса.

12. Черна череша:

Черна череша

Ако обичате черния цвят, но не искате да изглеждате като клиширана черна коса, вземете черна череша от рафтовете и оцветете косата си. Този цвят на косата е перфектна хармония от черно и бордо, която изглежда наистина завладяваща за всички. Този цвят ще ви накара да изглеждате като черен цвят на бордо.

 • Професионалисти & Минуси: Много уникален нюанс на цвета на косата, който придава красив вид на всички.

13. Boysenberry:

Boysenberry

Името го прави толкова уникален, колкото този нюанс на бордо. Boysenberry прави косата ви с цвят на най -красивия и сладък нюанс на горски плодове под формата на перманентна бордова боя за коса.

 • Професионалисти & Минуси: Придава на косата ви сладък нюанс на горски плодове.

14. Слива:

Слива

Сладка хапка слива се чувства като рай, така че защо да не прехвърлим тази сладост, предлагаща красив цвят на плодовете, върху косата ни? Сливовият нюанс на бордо несъмнено е един от най -обичаните и изпробвани нюанси на най -добрата бордова боя за коса за тъмна коса.

 • Професионалисти & Минуси: Това е красив нюанс бордо, който е обичан от много хора.

15. Грозде:

Гроздов

Цвят, много подобен на цвета на черна череша, цветът на гроздевата коса е идеален за хора, които искат да постигнат цвят, подобен на цвета на черна череша, но сравнително по -светъл и по -блестящ е цветът на гроздето.

 • Професионалисти & Минуси: По -красив нюанс и по -малко открит нюанс на бордо.

Сигурен съм, че сте чули за първи път няколко цвята коса, но сега, когато разбрахте за тях, трябва да опитате поне един от тези бордо червени цветове за коса. Защо да следвате стадото, когато можете да създадете изцяло нов облик за себе си, само като проучите малко!

Често задавани въпроси и отговори:

1. Къде мога да намеря бордо цвят на косата?

Отг. Докато общият бордо цвят на косата може да се намери в аптеките или удобните магазини, докато другите нюанси на бордо могат да бъдат намерени онлайн или в професионални салони за грижа за косата..

2. Колко нюанса на бордовия цвят на косата се предлагат на пазара?

Отг. Има много неоткрити нюанси на бордо, които се предлагат само на външния пазар, въпреки че лесно можете да намерите 5 до 8 нюанса на бордо цвят на косата на индийския пазар.

3. Какви са общите нюанси на бордовия цвят на косата?

Отг. Има няколко нюанса на бордо, които се предлагат на пазара, като бордо с червен, махагонов, черен, както и тъмно кафяв бордо цвят на косата, което прави този цвят бордо коса подходящ за всички типове коса.