Името на марката Baggit е много популярна дума в Индия, когато става въпрос за дамски чанти. Тяхната силна вяра в „Да се ​​обличаш, за да убиваш, а не да убиваш, за да се обличаш“ марката Baggit получи наградата PETA Vegan Fashion Award през 2014 г. Neha Lekhi, основателката на марката Baggit, вярваше в безобидни продукти и признава Baggit за индийска марка с почтеност. Дамската чанта е необходим аксесоар, необходим на жените в ежедневието. Може също така да се нарече метаморфично Третата ръка за жените. Чанти Baggit са популярни сред всички възрастови групи.

торбички чанти

Нова колекция чанти Baggit за дами и момичета:

Има различни видове и цветове чанти, които могат да се използват според случая, като тук са посочени най -често срещаните 25 тенденции чанти Baggit.

1. Ръчни чанти Baggit Office:

Официални ръчни чанти Baggit

КУПИ СЕГА

Тази ръчна чанта с кафяв цвят за жени е нова и уникална в колекцията им. Ако обичате многофункционално износване с множество отделения, това може да е добре. Той идва с две вътрешни отделения и още един вътрешен джоб. Не само това, цветът и дизайнът изглеждат привлекателни и прекрасни, подходящи за млади до жени на средна възраст, които предпочитат хипнотизиращ външен вид.

 • Дизайн: Кафява ръчна чанта с джоб
 • Използвани материали: PVC
 • Грижи: Използвайте само суха кърпа, за да изтриете праха.

2. Странични чанти Baggit:

Странични чанти Baggit

КУПИ СЕГА

Тази текстурирана слинг чанта е още една нова и прекрасна в колекцията им. Страничната слинг чанта се предлага с дълга презрамка с елегантен и елегантен вид. Разполага с две просторни външни отделения, а също и вътрешно отделение. Опитайте тази най-нова чанта Baggit за бързи излети с приятели и семейство за този модерен съвременен вид.

 • Дизайн: Текстурирана слинг чанта с презрамка
 • Използвани материали: Синтетични
 • Грижи: За да изтриете праха, използвайте само суха кърпа.

3. Baggit Малки чанти през рамо:

Baggit Малки чанти през кръста

КУПИ СЕГА

Тази елегантна, елитна бежова чанта за презрамка Baggit е една от любимите ни за всички времена. Тази удобна и малка, перфектно изглеждаща дамска чанта се предлага със закопчаване с копчета, две вътрешни отделения и неразглобяема прашка. Това е от най -новата колекция чанти baggit.

 • Дизайн: Бежова малка чанта през рамо с копче
 • Използвани материали: Синтетична кожа
 • Грижи: Избършете торбата с чиста и суха кърпа, за да отстраните праха.

4. Baggit кожени чанти за скитници:

Baggit Кожени чанти -скитници

КУПИ СЕГА

Ако обичате уникални и нови ежедневни чанти, тази кожена скитница Baggit може да бъде идеалният и подходящ избор за вас. Тази красива кафяво-кафява цветна чанта за скитници идва с просторно отделение и е универсална многофункционална кирка. От вашите брънчове и вечери до партита и излети, чантата може да се побере във всякакви тоалети и да върви с всички видове цветни изявления. Какво мислите за този?

 • Дизайн: Кафява цветна кожена скитница от Baggit
 • Използвани материали: Кожа синтетична
 • Грижи: Използвайте само суха и чиста кърпа, за да изтриете праха.

5. Чанти Baggit Satchel:

Чанти Baggit Satchel

КУПИ СЕГА

За всички онези работещи жени или ако винаги имате много неща, които да носите със себе си, тази торбичка чанта в бежов цвят е задължителна. С перфектното изявление на стила, външния вид, дизайна и излъскания външен вид, чантата се предлага със система за заключване и сваляща се презрамка-идеална за многофункционален външен вид. Просторните отделения винаги са голямо допълнително предимство!

 • Дизайн: Бежова цветна чанта-раница със система за заключване и сваляща се каишка
 • Използвани материали: Синтетични
 • Грижи: Избършете торбата с чиста кърпа, за да отстраните праха.

6. Baggit Sling Bags:

Baggit Sling Bags

КУПИ СЕГА

Баггитските прашки са сред най -обичаните варианти в колекцията дамски чанти. Тази конкретна чанта от кафяв цвят е едно такова прекрасно парче. Той се предлага с едно голямо основно просторно отделение, два вътрешни джоба, хубава дълга презрамка и регулируем размер. Плюшеният и излъскан външен вид на тази дамска чанта от чанта доста ни привлича към дизайна.

 • Дизайн: Кафява едноцветна прашка чанта с три джоба
 • Използвани материали: Синтетични
 • Грижи: Избършете торбата само със суха кърпа, за да отстраните праха.

7. Пътуваща чанта Baggit Duffle:

Пътуваща чанта Baggit Duffle

КУПИ СЕГА

За мнозина, които смятат, че чантите за тъкани стават скучни, тази торбичка Baggit може да бъде идеална. Тази елегантна и прекрасна чанта с ръкави се предлага с подвижна чанта, идеална за кратки пътувания и ваканции. Чантата е с просторно отделение и вътрешен джоб. Той е водоустойчив и издръжлив, с удобен и елегантен вид.

 • Дизайн: Baggit Duffle Bag със сваляща се каишка
 • Използвани материали: PVC
 • Грижи: Използвайте суха кърпа, за да изтриете праха.

8. Чанта за лаптоп Baggit:

Baggit чанта за лаптоп

КУПИ СЕГА

Тази прекрасна и елегантна тъмносиня цветна чанта за лаптоп с топ дръжка за жени е нищо повече от чудесна помощна програма. Той лесно се побира в елегантен и тънък лек лаптоп и побира място за други неща с добро просторно отделение. Това е задължително за всички работещи професионалисти и бизнес жени.

 • Дизайн: Тъмносиня чанта за лаптоп с горна дръжка
 • Използвани материали: Синтетични
 • Грижи: Почиствайте го само със суха кърпа.

9. Чанти за рамо Baggit:

Чанти за рамо Baggit

КУПИ СЕГА

Ние сме влюбени в тази розова и лилаво оцветена и елегантна чанта през рамо. Тази дамска чанта Baggit е перфектна грандиозна и елегантна, елегантна чанта за съвременни жени във всички възрастови групи. Чантата се предлага с просторно отделение и два вътрешни джоба, заедно с две презрамки. Това е идеално за жени, които обичат остри и елегантни елитно изглеждащи аксесоари.

 • Дизайн: Розова и лилаво оцветена чанта през рамо
 • Използвани материали: Синтетични
 • Грижи: За да почистите праха, избършете само със суха кърпа.

10. Baggit Tote Bags:

Baggit Tote Bags

КУПИ СЕГА

Отминаха дните, в които хленчим за скучните чанти. Прекрасната чанта на Baggit се предлага с просторна вътрешна част, както и с отделяща се презрамка. Вече можете да използвате тази чанта като ръчна чанта с дръжка или удобна чанта за прашка, точно както желаете.

 • Дизайн: Тоалетна чанта от Baggit със сваляща се каишка
 • Използвани материали: PVC
 • Грижи: За почистване на прах използвайте кърпа.

11. Дамска чанта Baggit в цвят каки:

Дамска чанта Baggit в цвят Каки

Това е торба от синтетичен материал, която е приблизително 14 инча височина и 16 инча дължина. Разполага с различни отделения с ципове. Използва се предимно като ежедневно, както и ежедневно офис облекло. Този вид дамска чанта от синтетичен материал не е водоустойчива, но служи за пренасяне на всички предмети, необходими за ежедневна употреба.

12. Жълти дамски чанти Baggit:

Дамски чанти Baggit Yellow

Този вид чанта се носи най -вече на ръка. Изработен е от синтетичен материал с две успоредни дръжки, прикрепени в центъра. Отстрани е предвидена и дълга приставка за прашка, която може да се сваля. Това не е водоустойчива чанта и излагането на слънце трябва да бъде ограничено. Поради яркия си цвят се препоръчва да го носите на парти.

13. Дамска чанта Baggit в цвят вино:

Дамска чанта Baggit в цвят вино

Обикновено се използва за професионално носене поради елегантния си и фин цвят. Състои се от синтетичен цвят на цвят вино, само с едно отделение и с възможност за затваряне на плик. Дръжките са прикрепени към центъра на чантата и могат да се носят на ръка.

14. Чанта Baggit Black Tote:

Чанта Baggit Black Tote

Това е доста голяма чанта, като дължината на този тип чанта е дълга, което помага за зареждане на лаптоп и друга ежедневна употреба. Има две дълги успоредни дръжки, които помагат при носенето му на рамото. Този вид чанта може да се използва като ежедневна или за професионална употреба.

15. Черна чанта Ting Tong от Baggit за лаптоп:

Черна чанта Ting Tong от Baggit за лаптоп

Това е прашка чанта, използвана от мъжете, която носи интелигентен външен вид. Това е просторна чанта с форма на кутия с флип на корицата. Слинговете са прикрепени отстрани, като се регулират според ръста и теглото на човека. Тази чанта се използва като офис чанта от младежи или пътна чанта за съхранение на всички важни документи.

16. Двойна тонизирана чанта Baggit:

Двойна тонизирана чанта Baggit

Това е кожена двуцветна чанта. Това могат да бъдат всякакви два контрастни цвята. Най -двойната тонизирана чанта в тенденцията е оранжева и маслиненозелена чанта. Този тип чанта разкрива богатия вид на кожа. Дизайнът на чантата е особен. Основата на чантата е широка и се стеснява отгоре със закопчаване с цип.

17. Аква чанта Jhuti:

Аква чанта Jhuti

Това е разнообразие от слинг чанти, в които абитуриентите са влюбени. Дизайнът на чантата е различен от обикновената прашка, изработена от материал Jhuti. Това е дълга чанта, която образува извита форма отгоре с прашка, прикрепена отстрани.

18. Baggit Bowling Handbag for Girls:

Baggit чанта за боулинг за момичета

Той е въплъщение на елегантност и стил. Този тип чанта е много просторна. Дължината на чантата е по -малка, но ширината е напълно достатъчна, за да се съхраняват всички възможни предмети, необходими за жените. Това е синтетична торба, която не е водоустойчива.

19. Зелена чанта за рамо Jhuti:

Зелена чанта за рамо Jhuti

Този тип чанта може да се нарече чанта във веган стил. Това е екологична чанта. Този тип чанта образува форма на седло в долната част с две дръжки, прикрепени в ъглите. Този вид дизайн разкрива формата на седлото и е лесен за носене на рамото.

20. Ръчна чанта:

Ръчна чанта

Това е най -новата колекция чанти от baggit. В този тип чанти ръцете са проектирани заедно с чантата, което улеснява носенето и името „Ръчни чанти“. Но в допълнение към вградената дръжка, има и професията на приставка за прашка, прикрепена отстрани, която се сваля.

21. Baggit Black Hobo Handbag:

Baggit черна дамска чанта

Тази просторна чанта е необходима за жени, които все още търсят чанта, за да съхраняват всички необходими незабавни вещи и други документи. Изработен е от синтетичен материал (полиуретан) със закопчаване с цип и приставка с една дръжка.

22. Ръчна чанта за носене от Baggit:

Ръчна чанта за носене от Baggit

Просто, елегантно легло има плоска основа с широк отвор с възможност за затваряне с цип. Дръжката е много малка, което позволява да се носи само на ръка. Тази чанта извежда изявлението на стила в тълпата благодарение на компактната си, но просторна чанта.

23. Черна кожена чанта Baggit:

Черна кожена чанта Baggit

Черното също е любим цвят както за мъже, така и за жени. Що се отнася до дамската чанта, черната кожа е най -предпочитаният цвят, защото е с богат външен вид. Дизайнът на чантата говори за нейната мода. Височината и ширината са равни пропорционално с две паралелно прикрепени дръжки.

24. Чанта Baggit Brown:

Кафява чанта Baggit Brown

Това е чанта от синтетичен материал. Най -често се използват младежи поради живия им цвят и доста просторна чанта с две дръжки, прикрепени от двете страни в центъра.

25. Дизайнерска кофа Baggit Bagit за момичета:

Дизайнерска кофа Baggit чанта за момичета

Просторната и стилна чанта се използва предимно от студенти. В днешно време стилът на носене на колежна чанта е измит. Вместо това в този списък се използват просторни и модерни чанти, които се срещат като чанти с кофи. Вътре се вижда едно отделение с малки джобове. Заключващата система е с един бутон, прикрепен в центъра. Въжена система може да се използва и за заключване на торбата, виждана като в торби от юта.

Младежи, на които им е скучно да използват обикновените торбички, изпробвайки иновативни и креативни дизайни на вашите чанти, като лепене на блестящи камъни или пачуърк дизайн. Baggit е една от най -известните индийски компании, която процъфтява изключително много и придоби международно признание. Тази оценка се постига само благодарение на нейните модерни чанти, проектирани и продавани на пазара, а нейният растеж ще доведе до още дизайнерски колекции.