YSL означава Yves Saint Laurent. Това е луксозна марка на Франция, основана от Ив Сен Лоран през 60 -те години. Под тази марка има дрехи, чанти, якета, обувки, аромати и много други продукти. YSL е особено известен с чантите. Това е най -много след чанти със стил. Що се отнася до луксозните чанти, трябва да знаете кой стил ви подхожда най -много. Ето защо те имат най -добрите луксозни чанти от всеки тип и форма. Те са просторни и имат място за всички ваши неща. Цветовата им гама наистина ще ви изуми.

Стилна колекция маркови чанти YSL в Индия

Най -новите модели дамски чанти YSL в стил:

Ето няколко вида чанти YSL за пазаруване.

1. Раменни YSL чанти за пазаруване:

Раменни YSL чанти за пазаруване

Ако търсите поразителни и смели дизайни, тогава YSL чантата през рамо е за вас. Предлагат се с щампи и висококачествена кожа. Те са изискани и са идеални за вечери. Те добавят точно нужното количество блясък.

2. Кръстосани чанти YSL:

Ръчна чанта за кръст YSL

Чанта YSL чанта е кръстосана чанта, която може да се използва като прашка. Обикновено имат метална верига като колан. Те се предлагат в много щампи и различни видове кожа. Те са идеални за излети, ако искате да сте свободни ръце.

3. YSL черна чанта за съединител:

YSL черна чанта за съединител

YSL чантите са заради своя ефектен дизайн на съединител. Те имат уникални и невероятни цветове. Изработени са от висококачествена кожа. Обикновено имат метално покритие и лого на YSL. Те са идеални за носене с вечерна рокля.

4. Totes YSL чанта:

Totes YSL чанта

Totes YSL чантата винаги е ефектна. Кожата е най -добрата и има прекрасен печат. Леопардовият принт е много известен. Те са идеални за офиса до вечерното парти. Те добавят допълнително предимство, което ви дава интелигентен и елегантен вид.

5. Чанти Sac Der Jour YSL:

Sac Der Jour YSL чанти

Sac Der Jour YSL чанта е едно от невероятните творения на YSL. Те привличат вниманието ви със своя дизайн. Известен е и с разнообразие от цветове. Известни са с тежък катинар. Той е идеален за официални срещи.

6. Монограмна малка чанта YSL чанта:

Монограма Малка чанта YSL чанта

Чанта с монограм YSL с пискюл е перфектен размер. Те не са твърде малки и не са твърде големи. Това е красива чанта и се предлага с магнитно затваряне. Предлага се в кожа с релефен питон. Той е идеален за дребна фигура.

7. Дамска чанта YSL Cross Body:

YSL чанта за кръст

YSL чанта за кръстосано тяло е по -скоро като прашка чанта. Изработени са в много цветове и размери, но повечето са малки. Той има блестящо, напукано метално покритие на тялото и блестящ емблематичен знак, който подобрява луксозния вид на дребно кръстосано тяло за следващото ви вечеря.

8. Багетна чанта YSL:

Багета YSL Чанта

Багетна YSL чанта е малка ръчна чанта. Изработена е от кожа и има едно капаче за затваряне. Той се предлага във всички цветове, но е известен със своята емблематична кралско синя телешка кожа. Това е много глад и шик.

9. Мини YSL чанта:

Мини YSL чанта

Мини чанта YSL е малка чанта, но достатъчно просторна, за да побере всичко необходимо. Изработена е от кожа и има много щампи. Любимите ми са ватираните. Идеално е да се съчетаете с късата си секси рокля с високи токчета.

Днешните купувачи станаха много умни. Те инвестират в подходящи луксозни чанти, особено с висока стойност при препродажба. Няма съмнение, че чантите YSL са едни от любимите сред купувачите. Със сигурност има луксозни и естетически приятни. Можете да го използвате по всякакви поводи и да изглеждате страхотно.