Christian Dior е френска луксозна добра компания и е добре известна като Dior. Компанията е основана през 1946 г. и днес проектира и продава дребно готови за носене, кожени изделия, модни аксесоари, чанти, аромати и много други. Компанията е посветена само на дамите на жените. Продуктите на Christian Dior се предлагат по целия свят и в маркови магазини. Той дори има свои магазини, в които получавате всички продукти на Dior.

Чанти Christian Dior

Различни видове чанти на Christian Dior в Индия:

Чантите на Dior са просто великолепни и изглеждат райски, когато се носят. Нека да разгледаме топ 9 на дизайна на чанти на Christian Dior за жени и мъже.

1. Бродирана деним чанта Christian Dior:

Бродирана деним чанта Christian Dior

Нов външен вид и стил, даден на деним чанти от Dior. Красивата флорална и цветна бродерия върху чантите подобрява външния вид. Чантата има стилен сребърен метален хардуер и елегантна регулируема каишка за носене. Перфектна чанта, носена от жена за вечерни партита.

2. Цигански стил Червени кожени чанти Christian Dior:

Цигански стил Червени кожени чанти Christian Dior

Чантата е изработена от чисто червена кожа и е изработена от цигани. Циганският модел на чантата я прави много изключителна и различна от друга чанта. Чантата може да бъде съчетана с всякакъв вид тоалети и ви придава перфектен и секси, стилен външен вид.

3. Дамска чанта Christian Dior с украсена каишка:

Дамска чанта Christian Dior с украсена каишка

Каишката на чантата прави чантата различна от другите чанти на Dior. Каишката е украсена с малки цветни камъчета, като по този начин придава на чантата шипящ и уникален вид, когато се носи. Тези чанти изглеждат много стилни и модерни и това е перфектната градска ежедневна чанта за всяка жена.

4. Вечерна чанта за съединител Christian Dior:

Вечерна чанта за съединител Christian Dior

Съединителите са малка чанта, която може да се държи на ръцете на жените. Тази чанта за съединител със сребърни рибки с красив модел отпред прави този съединител на Dior да изглежда привлекателен. Съединителят е привлекателен и е перфектен и идеален за носене на партита и добро представяне на чантата за жени.

5. Чанти Christian Dior от черна агнешка кожа:

Чанти Christian Dior от черна агнешка кожа

Тази блестяща чанта Dior е изработена от агнешка кожа и има модел на канарство. Чантата има стилен външен вид и сребърното лого на Dior придава повече външен вид. Чантата изглежда много впечатляваща, когато се носи в офиси и дори добра чанта за показване или излизане.

6. Чанта през рамо Christian Dior:

Чанта за рамо Christian Dior

Чантата е с красива кройка и дизайн. Чантата изглежда много различна от друга чанта и изглежда стилна и модерна, когато се носи. Изглежда много впечатляващо, когато се носи в офиси и дори за пазаруване или терен. Те се предлагат в различни модели и цветове и можете да изберете този според вашия стил.

7. Стилна чанта Christian Dior Chain Handbag:

Стилна ръчна чанта Christian Dior

Тези видове чанти на Christian Dior изглеждат много елегантни и кралски. Чантата има забележителен дизайн отпред и вместо презрамки има стилна верига за носене на чантата. Чантите се предлагат в широк модел и можете да избирате сред тях, за да изглеждате модерни и елегантни сред тълпата.

8. Червена чанта Christian Dior с малък размер:

Червена чанта Christian Dior с малък размер

Червените чанти на Dior са невероятни за гледане поради формата и малките украси, осеяни от предната част на чантата. Украшенията с шипове придават на чантата нов и шипящ вид. Дръжките са изработени от твърд материал, като по този начин изглеждат бляскави, когато се носят за всеки повод.

9. Най -нови дизайнерски чанти Christian Dior:

Най -новите дизайнерски чанти Christian Dior

Тази чанта е една от най -новите чанти, проектирани от Dior. Цветът и шарката на чантата могат да подлудят всеки. Чантите имат малки доста златисти пискюли, окачени отпред, като по този начин чантата изглежда небесна. Чантата е идеална за носене за специален ден или при всеки повод.

Дизайнът и моделът на чантата са страхотни и благодарение на чантата Christian Dior във вашата колекция би било поразително и престижно. Чантите обикновено са елегантни с изчистени, извити женствени линии без много декоративни украшения по чантата. Чантата е проектирана, като се има предвид нейната функционалност, а закопчалките са издръжливи и здрави, доста лесни за използване.