Стив Мадън е американски дизайнер. Той е основател на марката „Стив Мадън“. Започва като компания за обувки. Сега той е в много продукти. Ако търсите нова промяна, това е марката за вас. Добавете допълнителна подправка и блясък към външния си вид с чантата на Steve Madden. Те са умни, изискани и много различни от обикновените чанти. Тъй като Стив Мадън има толкова много възможности да изберете правилната чанта за вас, нека ви помогна с типа.

дамски чанти на Стив Мадън

Дизайнерски модели на чанти на Стив Мадън за пазаруване:

Ето всички видове чанти на Стив Мадън за офис и ежедневна употреба за дами.

1. Черна чанта на Стив Мадън:

Черна чанта Steve Madden

Дамска чанта Steve Madden има малки дръжки. Той е предимно малък до среден. Тъй като е насочен към младото поколение, той се предлага в много ярки цветове. Понякога има някои шипове, които му придават малко пънк и внимание.

2. Ръчна чанта на Steve Madden:

Ръчна чанта Steve Madden

Всеки път, когато видя Тота, винаги си спомням Одри Хепбърн. Тя имаше живот в чанти. По същия начин тоталите на Steve Madden са ярки и свежи. Те имат правилното количество изтънченост и класа. Той е идеален за вашата вечерна рокля.

3. Чанта за кръстосване на Стив Мадън:

Стив Мадън чанта през кръста

Ако отивате на вечерна среща в увеселителен парк или само на обикновена разходка, тогава чантата на Crossbody на Steve Madden е идеална за вас. Изглеждате стилно и готино без допълнителни усилия. Носете ги с деним или поли; те ще флиртуват по правилния начин с вашия външен вид.

4. Дамска чанта Стив Мадън Btalia:

Стив Мадън дамска чанта Btalia

Ако търсите подходящ дизайнерски продукт, който е изискан и има силует за всеки сезон. Това е меко структурирана чанта. Ще направи чудеса върху външния ви вид. Той е маслен от изкуствена кожа. Предлага се предимно в меки пастелни нюанси.

5. Hobo Steve Madden Bag:

Hobo Steve Madden Bag

Хобо чантата на Стив Мадън е малка до средно голяма чанта с къса дръжка. Те са предназначени да бъдат игриви; следователно те идват в набор от цветове. Можете да ги носите с поли и деним. Те са просто забавни за носене и ви карат свеж.

6. Чанта за съединител Steve Madden:

Съединител Steve Madden Bag

Чантата със съединител на Стив Мадън е подобна на другата му колекция. Той е ярък, цветен и елегантен едновременно. Можете да го използвате за официални вечери за вечер с приятели. Не е много голям, но има достатъчно място, където да съхранявате най -важното.

7. Чанта Стив Мадън с две рамене:

Чанта Steve Madden с две рамене

Ако търсите по -класическа версия на чанта, тогава рамото на Стив Мадън е чантата. Влиза най -вече отзад. Можете да използвате за офис. Има много богат външен вид и млад. Ще ви хареса за полуформална среща.

8. Чанта за седло Steve Madden:

Saddle Steve Madden Bag

За перфектен дневен излет като плаж, градина или дори разходка с кучето, имате нужда от елегантна и свежа чанта. Чантата на Steve Madden е правилният избор за вас. Можете да избирате от толкова много цветове и дизайни, за да получите свеж вид.

9. Чанта Стив Стив Мадън:

Satchel Steve Madden Bag

Създадена е раница за ездачи. Те се нуждаеха от свободни ръце, така че ще го носят като прашка. Тази чанта на Steve Madden дава енергия на вашето облекло. Можете да го използвате и на открито. Те идват в среден размер.

Ако търсите свеж стил и игра на младост с нотка на изтънченост, то чантата на Steve Madden е вашият отговор. Те привличат вашето и вниманието на всички, без да са твърде силни. Опитайте нови пастелни цветове, за да добавите блясък към визията си.