Mulberry е известен с производството на висококачествени чанти и обувки по целия свят. Mulberry Company е създадена от майка и син в Англия през 1971 г. от Joan и Roger Saul и компанията излиза на международно ниво през 2007 г. Торбите Mulberry са особено популярни сред известни личности и много известни хора се виждат да носят чанти Mulberry. Дизайнът и моделът на чантата са страхотни и благодарение на чантата Mulberry във вашата колекция би било поразително и престижно.

най -добрите чанти с черница

Различни видове чанти от черница в Индия:

Така че нека да разгледаме топ 9 на най -новите дизайни на чанта Mulberry със снимки:

1. Нова чанта за рамо от черница:

Нова чанта за рамо от черница

Черни чанти през рамо са много популярни, тъй като могат да се използват като ежедневна чанта и могат да носят кутии с повече артикули. Чантата може да бъде достъпна бързо без никакви проблеми. Чантата през рамото се предлага в средни и големи размери и изглежда много модерна и умна, когато се носи. Чантата има елегантна верига за носене на чантата през раменете. Чантата се предлага в различни цветове и шарки и можете да вземете такава според вашето облекло и да парадирате с външния си вид с чанти Mulberry.

2. Hobo Style Black Mulberry дамска чанта:

Hobo Style Black Mulberry дамска чанта

Чантата от черница “Хобо” е много търсена, тъй като са малки по размер и формата на полумесец я прави много удобна за носене. Чантата е изработена от висококачествена черна кожа и изглежда много красива и модерна. Чантата е с гладко покритие и интелигентна, стилна каишка за носене.

3. Пълни кожени чанти от черница:

Пълни кожени чанти от черница

Чанти Mulberry Satchels са страхотни за гледане. Чантите обикновено са кръстоска между чанта през рамо и куфарче, но имат каишка за носене на чантата. Тази чанта Mulberry се отваря отпред и има златна блокировка за затваряне, за да предпази чантата ви. Чанти Mulberry Satchels се предлагат в различни модели и можете да избирате сред тях може да изглежда модерно.

4. Чанти от черница с двоен цип:

Чанти от черница с двоен цип

Тази чанта има два шкафа за съхранение на предметите и има силна сребърна глътка за затваряне. Чантата има стилен вид отпред и сребърното лого на Mulberry придава повече външен вид. Чантата изглежда много впечатляваща, когато се носи в офиси и дори за пазаруване или терен.

5. Бели цветни черничеви съединители:

Бели цветни черничеви съединители

Съединителите са малките чанти, които се хващат или държат в извивката на ръката. Съединителите Mulberry изглеждат много невероятно, когато се носят, тъй като са изработени от висококачествена кожа. Тази бяла чанта е идеална и идеална за носене на партита и добра вечерна чанта за жени.

6. Mulberry Messenger чанта за мъже:

Mulberry Messenger чанта за мъже

Пощенската чанта обикновено е чанта в стил куфарче с дълги презрамки, така че да може да носи кръстосано тяло, като по този начин оставя ръцете ви свободни. Тези чанти изглеждат много стилни и модерни и това е перфектната градска ежедневна чанта за мъже.

7. Черни чанти от черница за жени:

Черни чанти от черница за жени

Черната чанта Mulberry придава на жените и необикновен външен вид, когато се носи. Чантата има преден малък джоб отпред със закопчаване с цип и стилна дръжка за носене на чантата. Чантата може да бъде съчетана с всякакъв вид тоалети и ви придава перфектен и секси външен вид.

8. Малки чанти с черница за момичета:

Малки чанти с черница за момичета

Някои момичета оценяват носенето на чанта с по -малък размер. По този начин тези малки чанти Mulberry се открояват перфектно за тях. Чантите се отварят отпред и имат малка кабина за съхранение. Тези чанти изглеждат сладки, когато се носят от тийнейджърки.

9. Най -новите чанти от черница за знаменитости:

Най -новите чанти от черница за знаменитости

Тази чанта е една от най -новите чанти, проектирани от Mulberry. Цветът и шарката на чантата могат да подлудят всеки. Чантата ви придава минималистичен вид и перфектната чанта, която да носите за специален ден.

Чанти от черница са изработени от фина и екзотична висококачествена кожа, естествена кожа и телешка коса и дори от щампа и текстурирана кожа. Чантите обикновено са елегантни с изчистени, извити женствени линии без прекомерно детайлизиране на чантата. Само някои торби с черница са декоративни и имат ефектни черти. Чантата е проектирана, като се има предвид нейната функционалност, а капачките са издръжливи и здрави, предотвратяващи кражба и загуба. Интериорът е облицован с велур и фината изработка на чантата може да издържи няколко години.