За да оцените женския характер, не изглеждайте по -далечни от тотализатора, който тя предава на работа. В сферата на екстравагантните чанти, цветните портмонета са един от най -забележителните качествени материали на пазара. В допълнение към факта, че деветте западни чанти са гладки и безупречно очертани, но въпреки това е допълнително солидно, което продължава дълго време.

Различни модели на девет западни чанти в Индия:

Налични са повече асортименти от девет западни чанти, отколкото всеки друг път от скорошна памет.

1. You and Me Nine West Satchel Handbag:

You and Me Nine West Satchel Handbag

Забавна и разкошна украса, пътната чанта Nine West You and Me може да се вземе навсякъде! Има фиксатор от плат с отделение за цип с фокус, джоб с цип и два джоба за приплъзване. Тази дебела черна чанта Nine West допълнително има сваляща се презрамка с дължина до 21 ″.

2. Nine West It’s a Living Satchel:

Nine West It's a Living Satchel

Тази кожена чанта Nine West е изработена от PVC и има подвижна презрамка, която помага за трансформирането на страничната чанта в чанта за прашка. Вътрешната част е напълно фиксирана с 1 цип, 2 джоба за приплъзване и скривалище с цип със среден разделител.

3. Цветно кодираща чанта с девет западни чанти:

Цветно кодираща чанта с девет чанти West Tote

Произвежда се с помощта на PVC и горен ципов проход. Вътрешната част на тази девет западна бяла чанта, напълно фиксирана с 2 джоба за приплъзване и 1 скривалище с цип. Може да се използва като обикновен декор за износване, тъй като можете да го пренесете в офиса си. Той има достатъчно място, за да задължи вашите неща.

4. Девет средно напречно тяло на West Aideen:

Девет средно кръстосани тела на West Aideen

Тази Nine West Pink чанта отвътре е напълно фиксирана с 1 основно отделение и 2 джоба за приплъзване. Външните компоненти 2 предни джоба с цип. Може дори да се използва като страничен чувал, освен това като прашка.

5. Чекова книжка за девет запазени смесени знака:

Чек на Девет Западни смесени знаци

Тази чанта Nine West Brown има бързо заключение. Вътрешността има 13 отделения Visa, 1 прозорец за самоличност, 2 фиша, които са страхотни за парите ви, 1 държач за химикалка и място за вашата чекова книжка. Външните елементи 1 гръб с цип, които са идеални за вашата резервна смяна!

6. Девет бездомни девет Уест Брук-Лин:

Девет бездомни лица Уест Брук-Лин

Той има тройно сечение, едно отделение с цип и 2 отделения за закопчаване. Двойната дръжка е 9 инча. Вътре в тази чанта Nine West Blue е напълно фиксирана с един джоб с цип и 2 джоба за медии. Червеното засенчване е вечнозелена любов на всяка дама, така че това е най -доброто за повторни партньори.

7. Голяма чанта за девет девято западно цветово кодиране:

Голяма чанта с дебелоцветно кодиране на девет запада

Тази червена чанта Nine West включва 8,5 ″ капка и най -горния цип. Вътрешността е напълно фиксирана с 1 джоб с цип и 2 джоба с приплъзване. Предайте тази чанта като модел. Така че всички отлични жени и млади дами ви разглезват с тази ослепителна чанта.

8. Чанта за лаптоп Nine West:

Чанта за лаптоп Nine West

Чантата е вкус на вкусни жени и млади дами. Това е особено калъф за лаптоп. Вътрешността е напълно фиксирана с 1 скривалище с цип, 2 джоба за приплъзване и 1 отделящ цип разделител. Тази чанта е модерна, елегантна и има достатъчно място за вашите нужди; без масата! Носете тази девет западна чанта за лаптоп в офиса си и накарайте другите да ревнуват чантата ви.

9. Чанта през тялото на Nine West Lucky Treasure:

Чанта за кръст Nine West Lucky Treasure

Този раница с кръстосано тяло е идеалният чувал за комбиниране с всяко облекло. Този чувал има ясен, но шик вид! Създадено с 23 ″ падане, това фалшиво напречно тяло от телешка кожа подчертава 1 основно заключение с цип.

Девет западни имат най -голямото определение за артикули за жени, предлагайки разтегнати и неуловими размери, улесняващи пазаруването. Независимо дали търсите изключителна помпа за събития или нова чанта за сезона, Nine West Bags има по нещо за всеки.