Дамите носят чанти, където и да отидат. Повечето дизайнерски дамски чанти имат особена благодарност за стила, качеството и изработката на най -търсените налични чанти за създатели. С развитието на марките, най -новите чанти Prada са смешно прилични.

дамски чанти prada

Дамски чанти Prada и техните видове:

Списъкът на новите чанти Prada, които трябва да се разглеждат като опция за закупуване, е обяснен по -долу.

1. Автентична чанта Prada в червено:

Оригинална чанта Prada в червено

Автентичните чанти на Prada са безупречно планирани тотализирани със златно покритие, фитинги отстрани. Той има три вътрешни сегмента и два външни джоба, където дамите могат без много разтягане да предават своите притежания. Той има отделящ се колан за рамо, това е прекомерно нещо и е просто изображение на лак и стил.

2. Найлонова чанта Prada Nylon в черно:

Прада Найлонова чанта за пратеници в черно

Тази малка дамска чанта Prada е изключителна и идва в селективната тъмнина, която по същество е страхотна. Той е създаден с найлонов цип отпред, гравирано лого отстрани. Той има блестящо оборудване в сребрист тон, предна сгъвка с изображение и заключване на закопчалката. Пакетът на пратеника е допълнително включен с персонализиран колан за рамо.

3. Найлонова и кожена чанта Prada:

Prada найлон и кожа Tote Ba

Тази светлолилава дамска чанта Prada може да се използва в нормални дни и цената й е изключително щадяща, има двойна дръжка от телешка кожа, мобилна и адаптивна презрамка от телешка кожа. Освен това има изображение за ецване на метал върху триъгълник от телешка кожа, заключване на страниците и позлатен материал се използва като част от очертанията му.

4. Найлонова и кожена черна чанта Prada:

Найлонова и кожена дамска чанта Prada

Той подчертава двойните дръжки от телешка кожа, лого Prada вътре в покритието и е достатъчно просторен, за да държи вашите неща без усилие. Той е стилен и съвременен с атрактивен външен вид. Има вътрешен джоб с цип и придружава чист капак. Този чувал е гладък и бие малко Prada, който ще придаде на дамите очарователен и определен вид.

5. Прада Тесуто & Тотализатор на Saffiano:

Prada Tessuto & amp; Сафиано Тоте

Това е резултат от първокласно качество. Той е с вносно качество и е достатъчно обширен за вашите неща. Изработен е от найлон с завършена тапицерия от телешка кожа. Тази дамска чанта Prada е допълнително създадена с предна част с цип с гравиран лого триъгълник. Той има покритие с жакардова текстура, което е просто изключително.

6. Saffiano Lux Малки чанти Prada:

Saffiano Lux Малки чанти Prada

Има защитни метални крачета, цип от едната страна, подплата с лого, три вътрешни отделения и три отворени джоба отвътре. Изработен е от телешка кожа в различни нюанси, включително чанти Prada розови, тъмни, тъмни и карамелени.

7. Tote чанта Prada с Bluette:

Тоалетна чанта Prada с Bluette

Това е наистина поразителна чанта, която е на мода и стилна и е най -подходяща за рутинен график, така че разгледайте модел с това елегантно нещо на Prada. Тази чанта Prada Handbags Blue е лека. Той се е върнал с парични гаранции. Това е отличителен сред най -пищните чанти, продавани някога.

8. Покрит светлосив прада сафиано куир:

Светло сив Cuda Prada Saffiano Cuir Покрит

Планирано е с горна дръжка, а предпазителят на каишката освен това има адаптивен подвижен рамен колан. Има триъгълник от телешка кожа с гравирано лого и висящ сгънат етикет на зъбно колело. Вътрешната му страна е очертана с подплата и има скривалище за сгъване на фокуса.

9. Дамска чанта Saffiano Metal Studs:

Saffiano Metal Studs Handbag

Той има двойна дръжка, заключване с цип, адаптивна и отделяща се презрамка от кожа. Този чувал има подплата от телешка кожа, два външни джоба, които се затварят с цип и където можете без много разтягане да поставите критично нещата, които ви трябват.

Тези чанти на Prada са най -добрите в чантата в днешно време. Следователно не е голяма изненада, че тези чанти са скъпи. Докато няколко дами разполагат с изобилие от пари за харчене на архитекти от всички форми и размери, други трябва да изберат още по -умишлено.