Търсите ли нови дамски чанти? Всички знаете, че чантата е най -важният аксесоар. И мисля, че всяка жена инвестира в качествени чанти. Ключът е да се пуснат само големи пари в брой на предмети, които могат да издържат изпитанието на времето. Ето защо днес в тази статия ви казваме най -добрите дизайнерски модели чанти за вас. Както знаете, някои неща просто не се променят, особено що се отнася до типичните чанти. Подобно на Hermes притежават няколко чанти, които никога не надхвърлят модата.

Дамските чанти са признаци на женски вкус. Не след дълго те бяха измерени като аксесоари, предназначени да похвалят и да отидат с тоалет. От друга страна, чантите вече са модни изяви, които могат да се получат в различни цветове, модни дизайни плюс форми. Те също така идват с невероятни функции, освен това отделения. Фактът, че всяка жена се нуждае от дамска чанта, я превръща в идея за голям подарък, плюс приятели и близки ще реализират подарък за чанта.

Година след година момичетата все още са влюбени в тях. Тези дамски чанти ще продължат да увеличават цените си. Това обаче не е нещо за тъга.

Най -добрите и популярни чанти за момичета с изображения:

Ето топ 25 модерни чанти за момичета в Индия.

1. Ръчна чанта на Louis Vuitton x Murakami Sologne:

Ръчна чанта Louis Vuitton x Murakami Sologne

Работата в екип на Louis Vuitton x Murakami беше безумно модерна от момента на нейното създаване. Марк Джейкъбс, вдъхновен по това време директор на LV, възложи на японския художник да проектира колекция от чанти; опит да се внуши модерна интрига на продукта.

2. Кожени шпионски чанти Fendi за момичета:

Кожени шпионски чанти Fendi за момичета

Еха! Ръчната чанта Fendi Spy, Това е една по -гореща класика, която всяка #момиче би било помпозно да вземе! Той има изключителна форма плюс дизайн благодарение на тъканите си дръжки, допълнително кожени панели. Освен това се предлага в разнообразие от цветове и текстури, вариращи от козина до мъниста. На 2250 долара тази чанта е положителна сделка, но си струва всяка стотинка!

3. Дамска чанта за момичета на Proenza Schouler:

Proenza Schouler's Satchel Girls Handba

Чантата Proenza Schouler се предлага с един тон отделение; всички големи за запазване на вашите артикули предварително. Само това е подготвило тази чанта за главен хит. Това е една от най -добрите и перфектни чанти за момичета от колежа.

4. Ръчна чанта за момичета:

Ръчна чанта за момичета

Пролетната писта за 2015 г. демонстрира изобретателни подходи за това как да схванете нещата, които вземате – от китки до окачени презрамки; те са далеч от нормалните ви кръстосани тела.

5. Чанти Pashli Girls на Phillip Lim:

Чанти за момичета Pashli на Филип Лим

Ето само една марка дизайнерски чанти, за която трябва да знаете! 3.1 Pashli на Phillip Lim през последните години беше хит сред много стилни момичета заради функционалното си производство. Вертикалните ципове на контрастиращите страни на чантата могат да бъдат настроени така, че да осигуряват повече пространство (известен също като чудесен за работещата жена в движение). Освен това може да се носи като тотализатор иначе като кръстосано тяло.

6. Дамска чанта за рамо YSL с монограма:

Дамска чанта за рамо YSL с рамо

Чантата през рамо с монограм на YSL е голяма алтернатива на съединителя през нощта. Достатъчен е в пълен размер, за да побере чифт апартаменти, вашия грим, плюс телефон, който не е твърде тромав.

7. Чанта с капак Chanel 2.55 за момичета:

Chanel 2.55 Чанта с капак за момичета

Ох! Chanel 2.55 е император на стилни чанти. Толкова е модерно, спиращо дъха. Те са два пъти по -луксозни от Louis Vuitton Speedies плюс те също си заслужават лудата цена. Тези прекрасни чанти се предлагат в различни цветове плюс в 3 размера – оставете таблицата за размер/цена в долната част на Chanel 2.55 – Pure Classic post.

8. Дамска чанта Valentino’s Rockstud Tote за жени:

Тоалетна дамска чанта от Valentino's Rockstud

Валентино удари задължително злато, докато те излязоха с селекция от аксесоари, които включваха шипове. Що се отнася до помпите до съединителите плюс тотализаторите, изглежда всяко модно момиче, което знае, просто е пожелало един от преувеличените артикули на дизайнера. Това е една от най -предпочитаните чанти за момичета и също има голямо търсене.

9. Hermes рамо Birkin JPG II дамска чанта:

Hermes рамо Birkin JPG II дамска чанта

Тази здравина на чантата не е задължителна за всеки човек. Дизайнът е привлекателен почти като уникалната чанта Birkin; обаче това, което видях в тази чанта, е ужасно изключително. Тя е доста по -къса от оригиналната чанта Birkin плюс малко дребно докосване. Обичам малката чанта. За начало, освен това, притежавайте един Hermes Birkin, иначе Birkin JPG II на рамо също е много добре.

10. Стилна чанта за ръце за момичета Hermes Birkin:

Чантата Hermes Birkin плюс Hermes Kelly са двете най -известни чанти. И двете започват от $ 8000. В съгласие с Kelly, това също е задължителна чанта за всяко предястие. Hermes Birkin е много стилни чанти, освен това са добри за ежедневна употреба.

Стилна чанта за ръце за момичета Hermes Birkin

Много момичета обичат червения цвят. Черното плюс бялото понякога се превръщат в твърде често срещани. Опитайте се да преминете към други цветове, освен само когато дизайнът на чантата съвпада с цвета. Ако изберете тази чанта в лилаво, по -късно след известно време ще останете нещастни и по никакъв начин не я носете друг път.

11. Черна ватирана патентна чанта Dior Lady Dior:

Dior черна ватирана патентна чанта Lady Dior

Още един стилен и вечно класически дизайн. Тази чанта Dior изглежда поразително и може да бъде разкъсана от всичко, което я прави невероятен избор за вашата стилна колекция чанти. Той идва и от златен хардуер, за да не търсите невероятно по -дрехи. На стойност 1800 долара получавате един от най -страхотните чанти там. Освен това, между другото, великолепната класическа чанта Lady Dior се предлага в пастообразна лачена кожа и за тези горещи летни дни плюс ваканции.

12. Чанта за момичета Juicy Couture:

Дамска чанта за момичета Juicy Couture

Juicy Couture е добре познатата марка чанти. Мотото на тази марка е подготвено в примамливата САЩ. Тази марка е добре известна с бляскавите чанти. Чанти Juicy Couture са марката на много известни личности. Открита е през 1997 г. За малко време тази марка спечели възхитителна позиция. Последното важно нещо, което дамските чанти на Juicy Couture са ценни.

13. Платнена чанта с монограм на Gucci:

Платнена чанта с монограм на Gucci

Има малко други лога, които могат да бъдат идентифицирани директно от монограмата на Gucci. Всъщност те имат толкова силно усещане за подписа си, че сезират Guess в съда за нарушаване на авторски права. След като използвате също знаете колко горещо е това портмоне и тогава не знам какво да ви кажа!

14. Дамска чанта с съединител Perspex на Шарлот Олимпия:

Чанта за съединител Perspex на Шарлот Олимпия

След като дойде време да ударите града, огромна чанта няма да стане. На негово място изберете хладни съединители. Като има предвид, че съединителят от перспекс на Шарлот Олимпия може да дойде кръстосано като модерен заради очевидния си характер, като добави в черна торбичка, за да прикрие вашите предмети. Тъй като всички знаем, черното е неостаряващо.

15. Модерна чанта Hermes Kelly за дами:

Модерна дамска чанта Hermes Kelly за дами

Това е портмоне, съвместимо за най -женствените дами. Всичко, което прави Hermès Kelly (и Birkin) толкова предпочитан, е пълната отдаденост на марката към блясък в дизайна. Всяка чанта е ръчно изрязана и зашита; следователно гарантира своята обемна цена.

16. Нова дамска чанта на Givenchy Antigona:

Нова дамска чанта на Givenchy Antigona

Много подобно на Pashli, Givenchy Antigona може да бъде одобрена по два начина: кръстосано тяло в противен случай. Предварително аранжираният силует плюс козя кожа го правят този задължителен.

17. Дамски чанти за съединител на Alexander McQueen Skull:

Съединител за череп на Александър Маккуин

Все още е трудно да се отрече създателят на Александър Маккуин. Моделът на главата е подпис на името на марката, като тук той вижда итерация в един от най-известните портмонета на марката.

18. Треньорски чанти за момичета:

Треньорски чанти за момичета

Бихме искали да говорим за друга марка в списъка на топ 25 марки чанти през 2015 г. е Coach. Малко години назад тази марка беше само производител на кожени модни аксесоари. В наши дни на Coach се дава тази кожена дамска чанта. Цените на дамските чанти са доста луксозни в сравнение с други марки чанти. Треньорът вечно произвежда чанти за високи постижения. Открит е през 1941 г. Днес той има повече от 700 търговски обекта в целия свят.

19. Цветна блокова тотализаторска женска чанта:

Цветна блокова тотализаторска женска чанта

Инструктира се да се избърсва със суха кърпа. Използваният материал е Основен: изкуствена кожа. Те използват висококачествени материи заедно с най-модерните цветове, за да се уверят, че изглеждате прекрасно. Има толкова много рейнджъри и стилове, така че побързайте и вземете този! Това е една от стилните и нови модни чанти за момичета.

20. Майкъл Корс Хамилтън – Синя ръчна чанта Heritage:

Michael Kors Hamilton - Heritage Blue Hand Bag

Тази стилна тоалетка на Michael Kors е опит в изработката на масивна кожа от сафиано чрез хардуер в златист тон. Ключалка за знаци, подчертаваща предната част, плюс атрактивната горна линия се отваря към облицован център с 5 джоба. Той включва прикачване на ключодържателя с пружинно заключване. Освен това, навитите дръжки плюс подрязаната с верига презрамка. Използваният материал е сафианова кожа, заедно с магнитно закопчаване и хардуер със златен или сребърен тон. Включва двойни дръжки с 5 ″ капка; презрамка чрез падане 14-1/2 ″. Размерът на чантата е 14 ″ W x 13 ″ H x 6-1/4 ″ D.

21. Дамска чанта Alessia74 (синя) (PBG291E):

Alessia74 е в средата на най -добрите индийски марки за модни орнаменти, предполагаеми за дамските си чанти плюс портфейли. Името Alessia изобретява от Италия плюс е резултат от „Alessia“ плюс „Alexandra“. Философията на продукта Alessia74 е модерни стилове, модерни цветове, качество плюс удивителна стойност. Разполага с широка гама дамски чанти, чанти през рамо, чанти, чанти за пратеници, чанти за лаптоп, раница, портфейл плюс съединители на рупии 499-4999.

Alessia74 Дамска чанта (синя) (PBG291E)

По -голямата част от стиловете са предимно от изкуствена кожа, иначе изкуствена кожа, но добавя някои стилове кожа плюс полиестер поради търсенето на сцепление с клиентите. В противен случай производителят на Alessia74 складира своите основни цветни материи, като по този начин гарантира многократна подмяна на най -добрия си продавач. Стилове оцветява през годината, житейската философия на Alessia74 е „Ако можете да я представите, можете да я постигнете, ако можете да я визуализирате, можете да се превърнете в нея“.

22. Дамски чанти Regalovalle Elegance Girls Style:

Дамска чанта Regalovalle Elegance Girls Style

Тази добре изглеждаща чанта е създадена за младите и модерни момичета и жени в наши дни. Човек може лесно да бъде привлечен от тази красива дамска чанта. Декорацията на цветя отстрани на чантата лесно привлича вниманието. Слоевете на чантата от двете страни, като отзад и отпред, придават красота на дамската чанта и са полезни за съхранение на всички модерни инструменти за грим в чантата за жени и момичета. Ако преброите джобовете на кожената чанта, тя каза, че 5 и слоевете са 14x11x4, което е равно на обема на чантата също.

23. Дамска чанта Kovi Jasmine (червена) (KV0028):

Дамска чанта Kovi Jasmine (червена) (KV0028)

Kovi ви предлага най -висококачествени дамски чанти, чанти и прашки плюс съединители, които ще обичате да излагате. Това е идеално за всички случаи и може да се получи в различни стилове плюс цветове за вашия вкус. Полезен, удобен плюс, направен от най -добрите суровини за върхови постижения, вашият Kovi ще бъде повече от сега моден аксесоар. Това ще бъде приятел, който ще обичаш да имаш до себе си завинаги!

Червена чанта, завършена от висококачествена изкуствена кожа. Размери: 33см х 25см х 10см. Закопчаване с цип с 3 джоба. Това е вашият идеален спътник за всички случайни събития.

24. Дамска чанта MERCI (червена) (123LRD01):

Изглеждайте модерно без усилие, носейки тази чанта. Лесна за носене благодарение на дръжките с двойно захващане, тази чанта е ценна за избор. Приготвена от PU (полиуретан), тази чанта за рамо е с висока здравина. Внушителният дизайн плюс завършеност прави тази дамска чанта допълнително модно изявление от вашата нормална средна чанта. Дамската чанта merci е проектирана добре с високо качество на приноса, което също е модерно, материалът е кожа и е пуснат на малка цена, която ще дойде в семейния бюджет на средната класа.

Дамска чанта MERCI (червена) (123LRD01)

Ние сме колекция от доброволци, чиято работа е да създадат първата социална марка в Индия, която се ангажира да преразпредели 100% от приходите за ЗДРАВЕ, т.е. здравеопазване, околна среда, образование, хуманно отношение към животните и; жив. В колко часа купувате този продукт, неидентифицирана душа ще ви благослови за внимателния ви избор.

25. Anges Sakura Fuchsia Чанти за рамо за момичета:

Това е ежедневна и екологична чанта от юта. Тази раменна презрамка с двойна дръжка от 24 см със закопчаване с цип. Инструкцията за грижа за продукта с ръце се измива в хладка вода с мек течен сапун. Чанти за чанти носят голямо разнообразие от чанти, проектирани изключително. Като има предвид, че поразителният дизайн внася допълнителна сложност в тази чанта; тъканта от юта я създава издръжлива.

Anges Sakura Fuchsia раменни чанти за момичета

Тази екологична чанта има достатъчно място за ежедневни основи в безопасен режим. Изключително популярен, заобиколен от момичета от колежа, поради своята екологична природа и лесен, но стилен дизайн. Тази просторна чанта може да се използва и като вашата чанта за пазаруване. Външният материал е юта, а вътрешният е с подплата от полиестер. Не забравяйте да миете на ръка в хладка вода с мек течен сапун.

Надявам се тази статия да ви хареса и да ви е от полза да изберете най -добрата за вас. Бъдете винаги стилни!