Странни, полезни проекти “Направи си сам” за домашни любимци

Подредете зоната за отдих на вашето куче, като направите сами дървено легло за кучета от европалети. Домашните любимци и особено кучетата и котките се нуждаят от повече грижи и любов, поради което нашите занаятчийски идеи тук се оказват прекрасни подаръци за нашите любими.

Просто придайте на леглото квадратна форма и го завършете с мека подложка и ето! Вашето куче ще има собствено място за спане за себе си.

Направи си сам дървени легла за кучета от европалети

дървени легла за кучета, изработени от европалети, възглавници

Тук ще ви покажем три различни типа легла за домашни любимци, които излъчват селски и визуален интерес. Това, от което се нуждаете за такъв проект, са дървени палети, пирони и чук. Къде да намерите палети – в задния двор, със съседите и на строителните площадки. През повечето време дървените палети изобщо не се използват, а се изхвърлят. Това е идеален вариант за любителите!

Преди да преформирате палетите, първо ги измийте, така че да изглеждат чисти и свежи.

Обективни и гъвкави по отношение на колелата

дървени легла за кучета, изработени от жълти постелки от европалети

Добавете парапети или рамки към дървени легла за кучета, направени от европалети, така че кучето да се чувства комфортно и приятно вътре. Добавете две възглавници за повече комфорт.

В допълнение към рамката на леглото, можете също да добавите транспортни колела, за да превърнете леглото на кучето в играчка за домашни любимци и да доставите на вашето куче повече удоволствие.

Можете да дадете на това домашно легло за кучета полезни приложения. Не само от европалети, но и от куфари, от които вече нямате нужда.

рамкиране

дървени легла за кучета, изработени от европалети, прости

Ако нямате излишни, съществуващи материали, от които да направите рамка за легло, направете я от палети, които изглеждат евтини и издръжливи.

Можете дори да използвате стари мебели за спокоен сън на вашето куче.

Някои мебели „направи си сам“, направени от палети за многократна употреба, могат да бъдат наистина полезни и използваеми, ако ги прекроите умело и опитно.

 Оборудван с рамка за легло и колелца

дървени легла за кучета от европалети сиви възглавници

Възглавниците или матраците са на първо място, що се отнася до комфорта и ергономията. Можете да създадете меко, красиво докосване с няколко възглавници и завивки.

За визуален ефект и декорация направете етикети с имена и ги прикрепете към леглото за кучета. За тази цел можете да правите букви от винил. Ще намерите голямо разнообразие от роли във всеки специализиран магазин.

С допълнително място за съхранение

Направи си сам дървени легла за кучета от европалети

Подредете дървените палети

дървени легла за кучета, изработени от европалети, всъщност

Прикрепете инициалите към дървената дъска

дървени възглавници за кучета легла, направени от европалети

Удобно и евтино произведено

легла за кучета, изработени от самоделни дървени европалети, практични

Собствена зона за спане на кучето

дървени легла за кучета, направени от рамки от евро палети

Честит черно -бял дизайн

Старата възглавница тук служи като матрак

дървени легла за кучета, изработени от европалети, розово спално бельо