професионални възглавници за хвърляне дивани хол трапезария

Ефективността на модела

Много хора се страхуват от модели. Както при всеки вид инхибиране, правилният начин би бил да се преборите с него, за да го преодолеете. Малко хора се осмеляват да направят това.

Вместо това човек избира много повече за твърдите и преди всичко златисто-кафяви нюанси.

Възглавниците за хвърляне са безболезнен метод, чрез който можете да научите повече за това как да се справите с различните модели.

Можете да ги създадете много бързо и не много скъпо. Трябва да научите как експертите се справят с моделите. Преди всичко, основното правило е, че трябва да вземете решение по същата тема.

Ако възглавниците ви имат обща форма, качество на материята или модел, шансовете за успех са много големи.

Бих искал да ви помогна в този процес. Сега гледайте как правя това и след това вземете една или повече проби и ги смесете свободно. За повечето хора страхът изчезва след няколко минути и всичко се превръща в безкрайно забавление.

Фантастични шоута с цветя

Използвайте силата на растенията и направете вашия диван да изглежда като букет цветя. Трябва да запомните, че цветните шарки работят добре само ако са направени в една и съща цветова палитра. Забелязахте това и в природата, нали? Възглавниците с бродираните тонове на бижута работят добре с батичните, защото споделят сходни нюанси.

професионален модел възглавница за хвърляне

професионална възглавница за възглавница с диван кадифе

Комбинацията от студени червени цветове и бели щампи създава успокояващ ефект. Сместа от модели работи много добре, защото моделите показват приблизително еднакви мащаби и цветови комбинации.

Адаптиран да се появи батик

професионален модел възглавница за хвърляне снимки подова лампа

Друг вид добре функционираща идея за декорация се основава на технологията, използвана за производството на тъканите за възглавниците. Моделите и цветовете са напълно различни, но работят много добре заедно.

Геометрична дилема

професионални тъкани за дъски за обяви

Възглавниците тук споделят мавритански шарки и всички са потопени в пастелни цветове. Прашните, женствени цветове са съчетани с бели нюанси и създават колекция възглавници, която е освежаващо игрива.

Но сега наистина сте изумени!

професионална възглавница за хвърляне на прозорец дневна светлина

Остатъците от килими изглеждат вълнуващо и още повече, когато са групирани заедно. Плоскотъканите килими изглеждат най-добре според мен.

Лесно и зелено

тапет зелена маслина трева маса лампа професионални възглавници хвърляне модел

В този пример за декорация един цвят заварява темата заедно. Последователното използване на меки структури и използването на отрицателен и положителен дизайн на пространството също допринасят за хармоничния външен вид. Зеленият цвят създава илюзията за подравняване вляво, където е бил използван в силуета и е включен в възглавниците за хвърляне, където служи като основа.

Оставете декорацията да пулсира през шарки и цветове

професионална шарка на възглавницата многоцветно розово покритие

Изберете модел с висок контраст и го използвайте, разбира се. Създайте баланс с луксозен цвят. Както можете да видите тук, черното и бялото работят чудесно. Сдвояването на тъмносиньо с бяло и лилаво със сметана можете също да постигнете прекрасни ефекти.

Използвайте произведение на изкуството като ръководство за вашата декорация

професионален модел възглавница за хвърляне черна стена рамка за картина

Една от най -популярните ми идеи за декориране очевидно са неудържими колекции. Можете да разгледате моделите отблизо и те представляват множество комбинации.

Семейно дърво

професионален модел възглавница за хвърляне ивици бяло черно

Защо не включите силуетите на някои хора и животни в моделите на вашите възглавници за хвърляне? Би било много по -интересно, отколкото да подправяте стълбите със семейните портрети.

Племенни ритми в декорацията

професионална рамка за възглавница за фоторамка розова

Колекцията от етнически дизайни в различни цветове изглежда прекрасно на тази шарена пейка. Както в един от примерите, показани по -горе, свързващият момент тук не е толкова очевиден. Нещата някак си не са съвместими помежду си, но има нещо съществено в характера им, което ги обединява.

Не плашете стадото

професионална подложка за възглавница за зебра

Комбинирайте различни животински шарки на диван или друг предмет. Тук е постигнат много смел ефект без използването на цвят. Имате отношение само към черно и бяло.

Цвят, мащаб и повторение

професионален модел възглавница за хвърляне рамка за спалня дърво

Изберете модел и използвайте неговите вариации. Правете това отново и отново. Тук бяха използвани шоколад и синьо на прах и постигнаха великолепен ефект.

Тези големи петна оживяват иначе много запазено декорираното легло.

Решаващо качество

професионална възглавница за възглавници с табла от лилав плат

Изберете различни модели и се възползвайте от собствения характер на всеки индивид. Тук над квадратите са изиграни удължени шарки и е постигнат успокояващ и изключително интересен ефект.

Еклектичен микс

професионален модел възглавница за хвърляне диван кожа оранжево

Що се отнася до моделите, коженият диван се нуждае от хладен микс. Трите копринени възглавници изглеждат като смела декорация на фона на бялата стена. Синьото е използвано тук като функция като цвят, допълващ оранжевото, за да проектира възглавниците като централна точка.

Блестящите спътници играят допълваща роля.

Предмет

професионален модел възглавница за хвърляне chevron покритие есенни цветове

Земни тонирани ивици и шевронни шарки извеждат сивия диван на нови нива. Всяка възглавница има различен модел. Но всички те имат нещо общо. Те имат дъждовен карамелен цвят, който осигурява точното количество слънчев цвят.

В следващия пример Анди Уорхол демонстрира силата на повторението

професионален модел възглавница за хвърляне ромб черно бяло

Иман е приложил този принцип чрез моделите. Всяка двойка модели може да се приложи по този начин. Обърнете специално внимание на начина, по който те са комбинирани тук и как сте избегнали всяка следа от дисбаланс в процеса.

Възлест и хубав

професионална възглавница модел венец лек коледен

Селските връхчета са често използвани тук. Това е допълващият цвят към червеното и зеленото. Забележете как наивният чар на възглавниците отразява селския чар на дивана.

Ето как работи чудесно.