Домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове, синьо спално бельо

Меки пастелни нюанси

Пастелните цветове са известни със своя успокояващ ефект. Те се разглеждат като меки и фини и по -малко от енергични и модерни. Но имайте този сезон Домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове стана свидетел на ново прераждане.

Забелязали ли сте доминирането на меките нюанси в пролетните колекции?

По някакъв начин, благодарение на помощта на свежата природа, в този случай сте влезли в територия, която е лесна за очите.

Люлката: Интересен избор, като комбинация от геометрични шарки и други пастелни нюанси. Тази нова перспектива при работа с класическите цветови палитри е просто фантастична. Нека сега насочим вниманието си към новите открития от декоративния свят на пролетта?

Пастелни практики

Нека започнем с меките форми и материали. Нека поговорим малко за възглавниците и спалното бельо в пастелни цветове. Съвременните производители като West Elm са въвели някои нови форми и шарки в своите пролетни колекции. Компанията Nomad Coverlet + Shams създаде възглавници в живи нюанси. Обърнете внимание и на геометричните декоративни шевове, които размазват възглавниците отдолу.

Този сезон CB2 се фокусира върху някои вкусни декоративни елементи, като възглавниците Panels 20 ″, които можете да видите на следващата снимка на дивана за апартаменти Rue Petal.

Домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове

жълт домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове

Вижте ватираните възглавници Teepe (подплатени типи) от fern LIVING долу вдясно на снимката по-долу. Триъгълниците срещат пастелни цветове като розово и мента.

Като бонус, тези геометрични форми могат да бъдат закупени и под формата на таван

възглавници, спално бельо, домашен текстил и декоративни елементи

Дизайнът им се състои от 100% памучен текстил. Обичам начина, по който този текстил е на границата между смел и фин.

За пастелни цветове с перфоратор можете да закупите калъфки за възглавници West Elm по -долу

десен на възглавници Домашни текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове

Покривки в пастелни цветове

трапезария прибори за хранене пластмасов домашен текстил и аксесоари за живот в пастелни цветове

Тази пролет имаме много нови “вкусни” модели покривки. CB2 направи голям принос за това, не на последно място поради комбинацията от цветни съдове по -долу. Аква, зелено, розово и жълто могат да бъдат намерени на парчета с различни размери, те украсяват тавата и малката чиния. Визията, доминирана от фасети, е създадена с помощта на геометрични форми и повдигнати ръбове.

Тези кръгли мини купички от CB2 са просто “приятни”. Остъкленият порцелан носи важно послание чрез своята проста форма и контраста с бялото. Тези купи са чудесни за съхранение на ядки и сладкиши.

Можете да го закупите в матова сьомга, розово и глазирана мента

мини малка купа с домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове

Облечете масата си с примамливо докосване. При 20 на опаковка, тези салфетки могат да направят трайно впечатление. Това е особено вярно, когато ги комбинирате с прибори за хранене и други аксесоари в пастелни нюанси.

Тези триъгълни салфетки от Fern LIVING показват малки, но смели форми на мента и бяло

домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове зелен

Пастелни акценти и декорация

декоративни елементи свещници Домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове

И накрая, бихме искали да ви покажем три декоративни находки, които представляват „крема в пастелни цветове“ на днешната вкусна декоративна торта. Завършете винетката си в цвят шербет със свещника Waterscape от West Elm. Изберете от широка гама от нюанси, включително меки форми, които нежно блестят, като същевременно изглеждат достатъчно добре за ядене.

Търсите елегантен начин да скриете бонбони или други предмети?

геометричен контейнер за домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове

Тези съдове в пастелни цветове от папрат LIVING, оформени като диаманти, са идеални. Те са създадени ръчно и са изработени от 100% порцелан. Те изглеждат като скъпоценни камъни в нюанси като розово и мента.

Последният пример е нещо, което може да бъде окачено на стената

 дървени рафтове с куб форма на домашен текстил и аксесоари за дома в пастелни цветове

Тези парчета от папрат LIVING могат да бъдат окачени за декорация или могат да се използват като изложбена повърхност. Те са идеални и като странични маси за четене на материали или будилници. Те са създадени от пушен дъбов фурнир с пастелен фон. Тези интересни находки също могат да бъдат окачени самостоятелно или в група като вид хоризонтална формация. Ето как се отнасяха с двойката долу!

С днешната статия искахме да ви покажем мощния ефект на пастелните цветове, който може би все още не сте забелязали! Искате ли да накарате тези да блестят във вашия дом??