идеи за интериорен декор тропически снимки на маса

Идеите за тропическа декорация придават уникален, атмосферен вид

Започна с фламингото миналата година. Да, те са розовите птици, станали известни през 80 -те години. Приблизително по същото време ананасите се появяват на всички видове ястия. Това варира от стъклени съдове до кърпи за чай.

Малко след това планирах папагалите да бъдат модерни и бях прав! [според Zara Home]

С повече цвят във вашия дом ще бъдете по -щастливи

тропически декорации идеи дизайн цветна спалня маса покривка

Да не говорим, че предмети с изображения на плодове могат да бъдат намерени навсякъде. Мога да докажа това чрез снимки. Днешната статия е посветена на идеите за тропическо декориране. Не, лятото все още не е дошло. Но това не спира тези вкусни мотиви да запълнят рафтовете. Пригответе се за освежаващ, ефирен набор от тропически декорации.

Текстил с идеи за тропическа декорация

Ще стигнете ли скоро до плажа? В противен случай бихте могли да усетите освежаващото люлеене на палмите. Страхотен текстил като показания тук може да ви помогне с това. Вие сте компанията H&М Дом. Комплектът се нарича завивка крал/кралица. Той включва тропически шарки в тюркоаз. Памучна завивка и две калъфки за възглавници са част от този комплект. Те са класически и модерни едновременно.

Тропически текстилни мотиви

Идеи за декор на спалня комплект тропически одеяла

Можете да изпитате цветовете в различни нюанси и обектите – в различни размери. Можете да имате това с гамата H и M от тропически декорации. По -долу виждаме редица предмети, включително тези жълти ленени възглавници.

 Страхотна покривка

интериорен дизайн декорация тропическа маса покривка купа сребро

Плодови мотиви

Да, ананасите със сигурност са все още. Бях изкушен да използвам тези игриви шаблони. Можете да закупите тези графики безплатно. В допълнение към ананаса и динята по -долу, има голямо разнообразие от плодове, от които да избирате. Обичам идеите за декорация с банани и боровинки. Изрежете ги и ги залепете. Можете да го използвате, за да направите страхотни декорации за детската стая.

Диня и ананас

тропическа украса диня ананас мотиви

На 1 април Joy Cho показа страхотни неща, които са смешни, но могат да се използват и през цялата година. Чантата с плодовете е страхотна концепция. Шегата за 1 април беше, че е извънгабаритна. Те могат да бъдат закупени и в по -малки размери от май нататък. [силно О, радост!]

Дамска чанта с плодови мотиви

тропически идеи за декорация лятна чанта

Обичам да рисувам Etsy пазаруване. Тук можете да закупите парчета от талантливи художници, в различни нюанси и мотиви. Има нещо невероятно цветно и геометрично в тази оригинална картина от Etsy Shop. Казва се Jaschlos. Той е идеален за лятото и събужда топли мисли през цялата година.

Идеи за атмосферна декорация

тропически декорация ананас модел

Пространството отдолу е покрито с предмети с тропическа грация. Можете да избирате от редица керамични декоративни орнаменти от ананас Zara Home виж. Те са на бялата маса.

Тропически елементи в интериорния дизайн

тропически дизайн деко идеи летни цветни възглавници за хвърляне на кошница

Украса с тропически птици

Сега нека преминем от плодове към птици. Никой не е обърнал толкова внимание на папагалите през този сезон, както Zara Home. Правите смело послание в лен, не мислите ли? Започва с декорацията на джунглата.

Абажури с папагали

абажур папагал модел тропическа декорация идеи

Повече радост на папагаите може да се намери в снимките на Zara Homes по -долу. Бих искал да използвам това оборудване за моя дом.

Мотиви на папагал

тематична украса тропически папагал

Тези възглавници тук не са особено тропически. Възглавницата, от друга страна, би изглеждала страхотно в плажна атмосфера. Този жив мотив е зашит за текстуриран външен вид.

Хвърлете възглавница с папагали

идеи за декор възглавници за хвърляне на тропически папагал

Ако се съмнявате, искам да ви информирам, че фламингото все още са много търсени през този сезон. Тук виждаме някои креативни буркани за свещи. Тази компания предлага жива колекция от свещи. Те показват широка гама от акценти и цветови комбинации.

фламинго

стилна декорация със свещи фламинго

Възглавница за хвърляне, вдъхновена от плажа

плажни идеи за деко през лятото

Идеите за тропическа декорация внасят настроение в стаята

тропически деко идеи дизайн завеси за диван маса

Тропически цветя

идеи за дизайн на тропическа декорация

Готови ли сте да посрещнете тропическите теми в дома си? Наистина съм в настроение за колекция като тази.