Светла декорация за Коледа и Нова година огледално бяло обзавеждане

 Мигащи светлини и огледало на пода

Остават само няколко дни до края на годината и едва ли имате време за декорация, но искате да я създадете? Не искате да харчите много пари за това? Това също работи!

Пропуснете много скъпи артикули и вместо това изберете много други творчески комбинации с естествени елементи, които все още могат да бъдат използвани тази година.

Имате ли вече голямо огледало у дома? Увийте светлините около това за прекрасен ефект. Може би идеята ще ви хареса толкова много, че ще получите тази година.

   Статуя и домашно колие

Лека декорация за Коледа и Нова година

Лека декорация за Коледа и Нова година керамично черно куче

Имате ли такъв герой точно зад вратата си? Украсете вратовете им с обикновена панделка и поздравителна картичка.

  Бонбони и стъклени буркани

Лека декорация за коледно и новогодишно традиционно стъкло с капак

 Напълнете аптечните бутилки и стелажи със сладкиши и сладкиши. Това се превръща в прекрасна картина.

 Опаковъчна хартия, низ и зелено

Лека украса за коледни и новогодишни подаръци венец елха

Тези неща могат да се използват за направата на прекрасни декорации за Нова година и Нова година. Всъщност това е най -добрата декорация, за която можете да се сетите. Вземете малки подаръци, увийте ги и ги закачете на входа. Поставете малко зелено между тях.

Чорапи и ръчно изработени букви

Лека декорация за коледно -новогодишна декорация на камина

Можете да го използвате, за да създадете много персонализирана декорация, която да виси над камината. За да направите това, ще ви трябват чорапи и няколко дървени букви. Можете да комбинирате различни видове чорапи.

 Орнаментиране на топка и купа

Лека декорация за коледни и новогодишни възглавници за настолни лампи

Прости орнаменти от стъклени топки във всички цветове на дъгата могат да бъдат закупени за няколко цента кутия. Проверихте ли дали вече имате??

   Книги с красива панделка

Лека декорация за подаръци за Коледа и Нова година

Огледайте дома си и намерете книги и ленти, които се съчетават добре с останалата ви цветова палитра. Ще ви трябват една или две от тях, направени от сатен и кадифе.

 Прости клонки и демижони

Лека декорация за коледно -новогодишен скрин

Вземете няколко прости клонки от дърветата навън и ги поставете в хубави демиджони. Това ще изглежда особено добре на прозорец, както можете да видите на снимката.

 Ръчно изработени букви, златна боя и шишчета

Лека декорация за коледни и новогодишни писма чудо

Да, материалите, използвани в този проект, са наистина много скъпи. Но, както можете да видите от снимката, резултатите си заслужават. Можете сами да създадете прекрасни малки букви и след това да ги нарисувате в злато. С малко лепило можете да ги прикрепите към камината. Поставете свещите в свещници и буркани за консервирани продукти, пълни със сол.

 Освежете вашия празничен бар или бюфет, като поставите малко блестящи светлини около шкаф с бутилки

Лека декорация за коледно и новогодишно кухненско стъклоЛека декорация за Коледа и Нова година – Бутилките и съдържанието им ще отразяват светлините, а ефектът е просто великолепен. Нямате шкаф с бутилки? След това блестящите светлини също могат да бъдат поставени около поставка за торта.

  Зелени и бракувани корнизи

Лека декорация за коледно и новогодишно стълбищно парапетно ​​дърво

Листата, които са вързани заедно на перилата, осигуряват класическо, празнично докосване. Въпреки това, бъдете внимателни с бижутата, тъй като те могат да бъдат твърде много за вашия бюджет.

 Венци, зелен фураж, дървени звезди

Лека декорация за коледен и новогодишен венец на вратата

Можете да направите прекрасна декорация, като използвате прости предмети, които сте намерили по време на зимната си разходка. За да създадете външния вид на картината, имате нужда само от неща, които можете да намерите в парка.

Най -отгоре има място и за вашата прекрасна дървена коледна звезда!

Пожелаваме ви Весела Коледа и щастлива Нова година!