шикозни идеи за детски стаи розов фон с люлка за овце

12 шикозни идеи за детски стаи

Очаквате скоро първото си бебе! Тогава отворете сърцето си за тези великолепни дизайни на детски ясли! Искаме да ви помогнем малко с няколко добри съвета за настройка на вашата детска стая!

Напоследък се говори много за бебета – пролетта и лятото са популярните месеци за раждане на бебета.

Ако сте мечтали за вашата детска стая и търсите нови идеи, тази статия е за вас.

Харесва ми да украсявам детската стая за по -големи деца, защото първите няколко месеца са като мигване на око за новородените. Опитвам се да стоя далеч от специфични проблеми за новородените и да използвам нещо, което работи за деца от 0 до 5 години.

Ако бебето ви става все по -голямо и нямате представа как да проектирате детската си стая, да се отпуснете, да дишате и да вдигнете краката си – имам няколко идеи, с които да започнете и всичко ще бъде готово точно навреме. Изберете любимите си като отправна точка и изграждайте само оттам.

Започнете със забавен модел тапет. Естествено, детската стая може да предизвика повече настроение от повечето други стаи. Намерете забавен модел и хартия цялата стая или само една стена. Надградете модела, като добавите допълнителни цветове или изкуство.

Трево-зелени стенни шарки и пъстър килим на райета

шикозни идеи за детски стаи смешни модели на стени

Бъдете смели с геометрични шарки. Белите стени са подправени със смели цветове и геометрични шарки върху килима и изкуството. Очите на малки деца обикновено са привлечени от високия цветен контраст.

Сини нюанси и геометрични шарки

шикозни идеи за детски стаи геометрични шарки и животни

Изберете уникална таванна светлина. Обичам тази извънгабаритна светлина над удобния стол. Нека осветителното тяло определя атмосферата на детската стая.

Съвет: вземете най-удобния стол, който можете да намерите. Ще прекарвате повече време там, отколкото си мислите.

Плетена сламена висулка

шикозни идеи за детски стаи необичайна висяща лампа

Хвърлете в игрив тон излишък от плюшени животни. Спомням си, когато дъщеря ми тийнейджър беше бебе. Тя имаше огромна мечка, която тя наричаше галено Б. Първите й думи бяха „мама“, „татко“, „топка“ и „мечка“.

Бежово и бяло – уютна атмосфера

шикозни идеи за детски стаи бежово и бяло уютно

Нека палитрата създаде темата. Изберете два или три цвята и ги повторете в цялата стая. Пръскайте боя на неочаквани места като завеси, килими и изкуство.

Оранжеви акценти и лъв

шикозни идеи за детски стаи оранжеви акценти пухкава играчка лъвче

Създайте акцентна стена. Маркирането на стена е забавно и удобно, ако сте наясно с цената. Акцентните стени могат да бъдат създадени с боя, тапети или изкуство.

Червени акценти със слонове

шикозни идеи за детски стаи червени акценти слон

Поставете шаблона в завесите си. Използвайте страхотен модел, вдъхновен от бебето, върху завесите и оставете останалата част от стаята неутрална.

Пердета с шарки – малки сини животни

шикозни идеи за детски стаи малки смешни шарки по завесите

Помислете за хоризонтални ивици. Модел на хоризонтални ивици в весели цветове задава тон на забавление и разширява дори най -малките пространства. Мебелите, килимите и тъканите могат да бъдат вързани в лентите.

Разнообразие на животните, с които да се гушкате

шикозни идеи за детски стаи цветна пухкава фауна

Облечете тавана, както и стаята. Бебетата прекарват много време на гръб. Отнасяйте се с цялата стая като с гигантски мобилни телефони, като окачвате фенери, чадъри или приказни светлини.

Стени, оцветени в сьомга и люлеещи се овце A.S.D Intreriors

шикозни идеи за детски стаи розов фон с люлка за овце

Добавете произведения на изкуството, които имат букви, думи, както и снимки. Закачих словесно изкуство върху масата за преобличане в къщата ми, за да преподавам думи при всяка смяна на памперса.

Цветно и забавно от Нишови интериори

шикозни идеи за детски стаи модерно обзавеждане

Използвайте дрехите като аксесоари. Закачете куки по стените и покажете сладки бебешки тоалети. Отворените рафтове и куки улесняват достъпа до дрехите и шапките.

Британски усет от Кейт Джаксън Дизайн

шикозни идеи за детски стаи съвременни много британски

Повторете модел. Намерете модел и го повторете върху ясли, спално бельо, завеси, столове и изкуство. Повтарянето на модел е причудлив вид сам по себе си, така че няма нужда от много повече в детската стая – което е много полезно, когато нямате място.

Изящни флорални шарки в естествени цветове

шикозни идеи за детски стаи естествени цветове гладки орнаменти