Дясното таванско легло със стълби в детската стая е цветно и игриво

 Изберете правилното легло на таванско помещение със стълби за детската стая

Помните ли дните, когато двуетажните легла изглеждаха като военни аксесоари и бяха изработени от метал и бяха най-неудобното решение, което можеше да се предложи на децата? Да не говорим, че катеренето нагоре и надолу не беше нищо повече от мъчение.

Но съвременните стълби и креативни стълби направиха леглата най -големият избор за обзавеждане в детската стая. Ще се изненадате колко нови вариации има на пазара и колко лесно ще бъде да намерите правилното легло за вашето растящо дете.

Независимо дали искате да превключите на двуетажно легло или просто търсите някои полезни съвети, изображенията по -долу ще ви насочат в правилната посока.

Две масивни дървени тавански легла, разделени от стълба

Дясното таванско легло със стълби в детската стая от масивно дърво

Уверете се, че стаята е достатъчно голяма за двуетажно легло.

Тъй като двуетажните легла са чудесно допълнение към детската стая, важно е да се уверите, че има достатъчно място. Хубавото на двуетажното легло е, че можете да използвате вертикалното пространство. От друга страна, хоризонталната зона е от голямо значение за безопасно ходене напред -назад около леглото, без да се намесвате един в друг.

Не забравяйте, че аксесоарите като стълби, стълби и чекмеджета се нуждаят от повече пространство около вас, така че да можете да ходите нормално и все пак да имате достатъчно място. Уверете се, че стаята е достатъчно голяма, за да има достатъчно място за всички тези екстри. Позволете на няколко метра пешеходно разстояние около стълбите или стълбата, така че децата да могат да се катерят нагоре и надолу безопасно.

Цветни меки матраци с райета

дясното таванско легло със стълби в детската стая четири деца

Правилно преценете способността на детето ви да се качи на двуетажно легло

Когато се оглеждате за легло, уверете се, че децата са с вас в последния етап от пазаруването или поне че знаят как да използват стълбите или стълбите. Двуетажните легла изискват известни средства за достигане на горното стъпало. Стълбите, които са твърде тесни или трудни за изкачване, могат да бъдат трудно предизвикателство за вашите деца.

Ако е възможно, проверете колко трудно им е да се изкачат по стълбите и се уверете, че има парапет, за който да се хванат. Много легла, които нямат парапети, са предназначени за по -големи деца или тийнейджъри, които не трябва да се притесняват за баланса. Не забравяйте този факт, когато търсите подходящо легло за дете в съответната възрастова група.

Пастелните цветове в детската стая създават мир и комфорт

Дясното таванско легло със стълби в детската стая зелено спално бельо

Белите съвременни тавански легла имат чекмеджета и рафтове

Дясното таванско легло със стълби в детската стая има гладка бяла повърхност

Какви двуетажни легла вървят добре с вашия начин на живот и декоративен стил?

Двуетажните легла се предлагат в повечето форми, конфигурации и декоративни стилове. Има широк и дори пъстър набор от възможности за разглеждане, например, ако леглата са почти на покрива, можете да поставите маса и друг функционален елемент под леглото! Това е идеално за малки стаи, където трябва да спестите място. Уверете се, че какъвто и тип конфигурация да изберете, стълбата и стълбите са лесни за достъп.

Вградени тавански легла, прикрепени за повече от двама братя и сестри – защитен парапет

Дясното таванско легло със стълби в креслото на детската стая до масата

Двуетажните легла най -накрая отново са модерни. И независимо дали търсите легло „направи си сам“ в магазина или искате да направите легло по поръчка, опциите са безкрайни. След като вземете решение за типа легло, помислете за безопасността на креватчето и планирайте достатъчно място около стълбите и стълбите. Децата ще се насладят на усещането за независимост в новото си двуетажно легло!

 Още повече дизайни на тавански легла, изработени от дърво, които имат стълба и допълнителни плъзгащи се леглаДясното двуетажно легло със стълби в двойното легло на детската стая

Масивно таванско легло с чекмеджета отдолу

Дясното двуетажно легло със стълба, стабилно стабилна в детската стая  Двуетажно легло, оборудвано със стълби Дясното таванско легло със стълби в детската стая със здрава конструкция

Бяло женско таванско легло има плъзгащо се легло за всеки случай

Дясното таванско легло със стълби в плъзгащото се легло на детската стаяСтруктура на това таванско легло    Дясното таванско легло със стълби в бялото складово помещение в детската стая