уникална корейска кошара

Азиатските дизайнери винаги са готови за изненади и този път ще ни зарадват с ексцентричното си създаване на креватче. Дизайнерските компании на Jaekyoung Kim и Hyunjin Seo от Kamkam, базирани в Сеул, представят това уникално легло с необичайна форма. Вдъхновен е от традиционните корейски обувки и е идеален за апартаменти, декорирани в минималистичен стил.

Детското креватче има гъвкави високи ръбове, които могат да се оформят и използват повторно. Тази функция е много полезна, когато искате да направите пашкул за детето или повече място за родителя. И когато дъщеря ви или син пораснат, тези ръбове могат да бъдат пренаредени, така че детето ви да се чувства удобно и уютно в това уникално легло.

Корейските дизайнери успешно успяха да съчетаят традиция, естетика и функционалност в това легло. Предпочитан е от все повече любители на оригиналната интериорна декорация в грижите и възпитанието на децата. Белият ръб гарантира безопасността на малките хора, а прекрасният матрак създава комфорт и гарантира спокойния им сън.

Леглото е с модерен, уникален дизайн. Той е различен от всичко, което сте срещали в магазините за мебели досега. И за разлика от други легла, това забележително парче ще ви привлече със своята проста визия и удобен завършек. Можете да бъдете сигурни, че детето ви ще се влюби в корейското легло от пръв поглед. Ще гарантира спокоен сън и сладки сънища на малките!

 Уникално легло, вдъхновено от традиционните корейски обувки

прост дизайн на обувки с коранични креватчета

Корейска кошара в необичайна форма 

легло корейски дизайн бяло  Корейско легло с гъвкави високи ръбове легло корейски минималистичен стил

 Прост дизайн на кошара в минималистичен стил от Кореяелегантна кошара с високи ръбове

Текст с Катя