конвертируеми детски мебели легло бебе зелени чекмеджета за бюро Конвертируеми детски мебели за повече комфорт в детската стая от Адесен

В нашата серия детски мебели днес искаме да ви запознаем с тази много специална детска мебел с възможност за конвертиране. Те са специално създадени за умни малки любимци и могат да направят дизайна в детската ви стая наистина страхотен и модерен.

Тези мебели са полезни за дълго време

конвертируемо детско обзавеждане легло бебе зелена решетъчна рамка

Известно е, че децата растат много бързо. Поради тази причина родителите често са принудени да сменят мебелите в детската стая често. Ето едно чудесно решение на този проблем – конвертируеми мебели. Такива мебели лесно отговарят на нуждите на вашите деца на всяка възраст, поради което са полезни за дълго време. Закупувайки тези конвертируеми мебели, можете също така да създадете функционален дизайн в детската стая и да спестите много пари едновременно. Пример за такива готини умни мебели е колекцията Smart Kid от Adesen Möbel.

Детско легло, оборудвано с много място за съхранение и чекмеджета

конвертируема детска мебелна кошара бебешко дърво

Smart Kid е многофункционален мебелен комплект, който включва детско креватче, чекмеджета и масичка за преобличане. Най -хубавото в това е, че всички тези елементи могат лесно да бъдат внедрени и трансформирани в напълно нови мебели: сега получавате по -голямо легло, бюро и детска площадка, така че този мебелен комплект е идеален и за деца до 10 години стар. Детските мебели са изработени от висококачествена дървесина от бреза и след това полирани с нетоксичен лак на водна основа. Можете да получите повече информация за тези страхотни детски мебели с възможност за конвертиране и други продукти за умни деца на уебсайта на Adesen.

 Единично легло за по-големи деца и тийнейджъриконвертируемо детско обзавеждане легло бебешко парапет дърво

Леглото с табла

конвертируеми детски мебели легло бебешка рамка дърво

Практична дървена плоча – дъска и дървени стълбове

конвертируеми детски мебели легло бебешки парапет дървени пръти Дизайнерски проект от Adensen конвертируемо детско обзавеждане легло бебе зелено бюро adensenЧерен стол и зелена дъска за писане конвертируемо детско обзавеждане легло бебешко табло столче Дизайн от дизайнерския комплект мебели конвертируеми детски мебели легло бебешки парапет дизайн