рафтове за книги в детската стая, вдъхновени от супер Марио

Рафтове за книги в детската стая, вдъхновени от Super Mario

 

В нашата поредица от детски стаи днес искаме да ви покажем страхотна идея как можете да направите интериора в детската стая забавен и подходящ за деца – с рафтовете Super Mario! Супер Марио е популярна компютърна игра, повечето деца особено обичат Марио, тя просто е вечна!

Скоро идват и си отиват нови компютърни герои, но Марио остава. Децата на различна възраст се радват на Марио и неговата компания и всяко дете без съмнение ще се радва да има този любим герой в стаята си. В нашата галерия със снимки ще намерите страхотни съвети за готина настройка на Super Mario в детската стая!

Марио рафтове за вашата тематично обзаведена детска стая

рафтове за книги в детската стая от супер марио пръчка

Тези рафтове Mario могат да бъдат чудесно вдъхновение за вашите деца и в същото време да създадат щастлива атмосфера в детската стая. Страхотните рафтове за книги са направени като кафяви кутии, точно в стила на играта Mario. Те могат перфектно да украсят стаята на вашето дете и също така да предлагат достатъчно място за съхранение на различни предмети там. Някои от тях имат красиви врати, украсени с добре познатия въпросник. Тези библиотеки изглеждат невероятно на светлозелена стена, например. Друго интересно допълнение към тематична детска стая в стил Super Mario би била малка масичка, която прилича на тръбна верига. Такива детски мебели ни помагат да проектираме готин интериор на детска стая, където нашите деца могат да изпитат много забавление, защото са игриви и много функционални едновременно.  

Игрив дизайн за вашите деца – тематичен стенен часовник

супер марио стенен часовник игра детска стая

рафтове за книги в детската стая на супер марио таван

Щастлива, цветна идея за най -малките

рафтове за книги в детската стая по супер марио дизайн

Кофа Super Mario за съхранение на устройства  рафтове за книги в детската стая от играта super mario kübel