Разтегателни тавански легла в детската стая, компактни, модерни, оранжеви

Разтегателни тавански легла в детската стая – 24 оригинални идеи

24 готини плъзгащи се легла за спалнята на вашите деца

Проектирането на спалнята на вашите деца често е предизвикателна задача, не само защото трябва да вземете предвид съществуващите ограничения в пространството и бюджета, но и защото има всички онези творчески идеи и невероятни допълнения, които благодарение на неспокойното въображение Вашите малки в дизайн.

Най -успешните детски спални са тези, в които най -доброто от двата аспекта е възприето и комбинирано, за да се създаде прекрасна и оживена стая, която отразява индивидуалния вкус на детето, съчетана с интелигентен дизайн. За да можем да ви уверим, че всъщност ще направите този труднодостъпен пряк път, плъзгащите се легла са изминали дълъг път.

Първоначално проектирани да гарантират, че асистентите и слугите могат да останат през нощта в близост до своите господари, плъзгащите се легла изминаха дълъг път в своята история и сега са особено популярни сред семейства, в чиито апартаменти децата трябва да споделят обща стая, бързо като популярни като двуетажни легла. Те включват втора, допълнителна опция за спане, която се намира под основното легло и може да се разточва с помощта на ролки или ролки, ако е необходимо. Интелигентни, фабрично изработени, идеални за нощувки от приятели, плъзгащите се легла са идеални за всеки съвременен дом.

Спалня на тавана

Разтегателни тавански легла в детската стая за съхранение на оборудване от бяло дърво

Оранжеви ивици на бял фонДизайн на плъзгащи се легла в детската стая с оранжеви акценти

Сини флорални шарки за повече забавление

Разтегателни тавански легла в стената на детската стая с цветни шарки в синьо

Ярък и игрив дизайн на детска стая – цветни акценти

Дизайн на плъзгащи се легла в детско синьо игриво спално бельо

Стенните лампи осветяват тъмната атмосфера в стаятаРазтегателни тавански легла в детската стая стенни лампи от дърво

Добър за спестяване на пространство – тъмносини стени и бели рафтове за книги

разтегателни легла в детските рафтове играчки

Очевидното предимство при избора на плъзгащо легло за спалнята на вашето дете е опцията за спестяване на пространство, която имате под ръка по всяко време и с която можете да се разпореждате, както желаете. Този факт прави плъзгащото легло идеално за дизайна на малки спални, които постоянно страдат от натиска на недостатъчното пространство. Вашият апартамент е оборудван с много лесно достъпен допълнителен легло, което изчезва през деня и следователно поддържа достатъчно свободно място и спестява. Тъй като пространството е такава привилегия в градските сепарета и в модерните апартаменти, плъзгащите се легла са идеалното решение за детските спални.

Екстравагантен селски дизайн на спалня

Дизайн на плъзгащи се легла в детската стая класически розов женствен

Традиционен декор за детска стаяРазтегателни тавански легла в детската стая, класическа рамка от масивно дърво

Дървени тапети и таван – легло, вградено в стената

разтегателни легла в детската стая бяло оборудване дърво женско

Двуетажните легла имат стълба между тях

разтегателни тавански легла в детската стая лампа бял абажур дърво

Поразителни акценти и декорации в ярки цветове

Разтегателни легла в детската стая дървени чекмеджета декорация за стена

Скрийте бъркотията с лекота

Разтегателни тавански легла в детската стая, уютна рамка от светло дърво

Докато повечето собственици смятат, че плъзгащите се легла са много подходящи за обзавеждане на стаи, в които трябва да бъдат настанени няколко деца, реалността е, че те всъщност са идеални за домове, които имат само деца. Долният легло винаги може да се използва като опция за съхранение, която лесно може да побере целия безпорядък и да осигури чекмедже, което е елегантно и компактно едновременно.

Плъзгащото се легло може бързо и лесно да придобие двойното си измерение, като допълнителното легло се използва както като второ легло при посещение на приятели, така и като място за съхранение без проблем.

Лятно настроение в детската стая – еклектичен стил

разтегателни тавански легла в детската стая еклектичен стил нощно шкафче стилноразтегателни легла в детската стая таванско легло стълба дизайн модерен

Минималистичен стил – декор в стаята за тийнейджъри

разтегателни тавански легла в детската стая матраци в червен син цвят

Вградени гардероби – плъзгащи се легла с бели и сини ивици

разтегателни легла в детската стая съвременни ивици синьо бяло

Рамка за легло от масивно дърворазтегателни тавански легла в детската стая традиционно класически

Избор на перфектното спално бельо

Разтегателни тавански легла в детската стая, дървени крака за легло, матракразтегателни легла в детската стая мека бяла класикаразтегателни легла-в-детската стая-мъжко-червено-легло-колаРазтегателни тавански легла в детската стая, дървена рамка за легло

Едно от важните неща, които трябва да имате предвид, след като вземете решение за плъзгащо легло за спалнята на вашето дете, е спалното бельо, което ги допълва. В случай на плъзгащи се легла, много често е неизбежно да се нуждаете от специално изработено спално бельо, което да отговаря точно на второто разтегателно легло, което се побира под основното легло.

Разтегателни тавански легла в детската стая, червен мек килим

Удобното и красиво спално бельо е задължително, когато става въпрос за придаване на легло на перфектен външен вид и очевидно остава неизречено, че и двете легла трябва да бъдат тапицирани със същото качество и модел, и в същия цвят, за да се създаде идеална спалня с еднакъв тематичен дизайн.

Нахален плъзгащ се дизайн на леглото може да се комбинира много удачно с голямото разнообразие от цветове на ханша, така че детето ви да очаква с нетърпение модерна спалня.

Разтегателни тавански легла в детската стая за уютна атмосфера