Детски легла за дизайн на уютна детска стая

Обзавеждането на детската стая е чувствителен въпрос за много родители. На пазара има голямо разнообразие от детски мебели. Но кои са тези, които малкото дете наистина харесва и в същото време може да отговори на високите изисквания на родителите? Широката гама от детски мебели е объркваща за много родители и прави решението им още по -сложно. Ето защо се нуждаете от ясна отправна точка, която задава тона за обзавеждането на детската стая – било то функционалността на мебелите, дълголетието им или впечатляващият дизайн.

Противопожарните легла карат малките момчета да мечтаят големи

детски легла противопожарни легла дизайн детска стая

Ако искате да създадете приказен детски свят, който стимулира въображението на вашето дете, тогава трябва да разгледате и тази трудна родителска задача от детска гледна точка. Оставете прагматиката настрана и започнете да мислите като малко дете. Какво би ви интересувало? Какви мечти сте имали като дете??

Мечтали ли сте да бъдете принцеса или господари сред вас да станете астронавт, полицай или пожарникар??

Детските мечти не са се променили много до днес, детските мебели и най -вече Детски легла ама хубаво. Леглото на пожарникар например е често срещана мебел в детските стаи в наши дни. На www.moms.de можете да намерите хубаво сравнение на петте най -добри легла за пожарникари.

Комплект мебели за детска стая на тема “пожарна”

детски легла Противопожарни легла създават детски стаи

Ако детето е на 3-4 години, тогава е необходимо сладката бебешка стая да се превърне във функционална детска стая. Детското креватче вече е твърде малко и детето се нуждае от повече място за игра. На тази възраст повечето деца имат предпочитания към определени играчки или любими карикатури. Това е добра отправна точка при избора на нови мебели за детска стая. Ако вашият син обича да играе например с пожарна машина, той би очаквал с нетърпение леглото на пожарната машина.

 Обзавеждане на детски стаи тематично – ключова дума: пожарна

детски легла Противопожарни легла създават детски стаи тематично

Моделите са доста разнообразни и можете да изберете правилното легло според различни критерии. Размерът обикновено играе важна роля. Що се отнася до детска стая за братя и сестри, компактните легла или двуетажните легла са много търсени. Можете също да намерите такива модели на пазара по темата „пожарна / пожарна машина“ и т.н..

Ако имате относително голяма детска стая, която бихте искали да настроите тематично, можете да изберете пълен комплект мебели. Гардероб във формата на бензиностанция и подходящо нощно шкафче, както и интересно изглеждаща нощна лампа, перфектно ще допълнят обзавеждането на детската стая.

Заспиването в мечтано легло – така децата растат здрави и смели

детски легла противопожарни легла детска стая спално бельо

Легла за гасене на пожар са само един творчески пример за това как бихте могли да тематизирате детска стая. Може би вашето дете има напълно различни предпочитания и мечти. Вземете го предвид при обзавеждането на детската стая. Практични, многофункционални и евтини не са думи, които играят важна роля от гледна точка на детето. Но детската усмивка е безценна!

Дървено двуетажно легло, трансформирано в легло за пожарна 

детски легла противопожарни легла създадени детска стая дървено легло