иновативна хладна конвертируема детска кошара с дървена кошара

Иновативна конвертируема кошара в модерен дизайн от ROH

Очаквате първото си дете и искате да създадете наистина модерен и иновативен дизайн на детска стая? Тогава препоръчваме да обърнете внимание на най -новата колекция ROH! Това е колекцията на млада и много креативна компания, наречена Spot on Square.

  Нейната колекция се състои от бебешко легло, което може да се превърне в креватче, просторен скрин и легло с пелени.

Мебелите са изработени в комбинация от орехово кафяво и бяло или орехово кафяво и сиво

иновативен хладен конвертируем легло дизайн бебе дърво

Всички мебели са изработени в елегантна и красива комбинация от орехово кафяво и бяло и орехово кафяво и сиво и вече се предлагат. Дизайнерите от Spot on Square са проектирали тези мебели, така че родителите винаги да имат добър изглед на бебето си от всеки ъгъл на стаята. Те също са изработени от 100% рециклируем акрил. Така че тези мебели, произведени в САЩ, са прекрасно решение за всяка модерна детска стая. Те са елегантни и с модерен дизайн и предлагат високо качество и сигурност на живота на вашите деца. Повече информация за колекцията на Петна на площад може да се намери на техния уебсайт! Сега гледате само снимките на последната си колекция мебели тук! Надяваме се да ви хареса!

 Бебешко легло, което може да се превърне в креватче от просторен скрин и легло с пелени иновативен хладен конвертируем креват с дървена ергономичност

преведено и редактирано от Сабине