удобни, хладни детски легла, изработени от дърво, бляскави, женствени мебели

Удобни, прохладни детски легла за детската спалня

В живота на всяко малко дете неминуемо ще настъпи момент, в който то трябва да смени мястото си за спане и да замени старата бебешка кошара с кошара. Тъй като няма определена възраст за тази трансформация, важно е да оставите детето си да ви води и особено след като се научи да се изкачва от креватчето, вземете решението, че е дошъл моментът да направите този ход Компании.

С креативните идеи за легло за малко дете, показани по-долу, тази фаза със сигурност ще бъде забавна както за вас, така и за вашето дете.

Следвайте нашите съвети и изберете подходящото легло за вашето малко дете

удобни хладни детски легла метална рамка черна

Традиционно полурешетено легло за малки деца   

Това предложение за легло може да помогне на вашето дете да направи първата промяна от бебешко легло в легло за малко дете. Ограденото дървено легло, изобразено по -долу, гарантира, че спящото дете винаги ще бъде в безопасност. Умишлено е оставено място в оградата, за да може детето да слезе и да се качи обратно в леглото самостоятелно. Такъв тип легло не би оставил безопасността на вашето дете на случайност, особено ако детето е обучено да използва камерата, което също може да ходи до тоалетната само, не само през деня, но и през нощта.

Изберете твърдо и твърдо легло

удобни хладни детски легла дървена рамкова решетка

Съвременна универсалност

Ако сте избрали този тип легло с решетки, не е нужно да се притеснявате много за това как можете най -добре да помогнете на вашето мъниче с прехода му от бебешко креватче към легло за малко дете. Това е така, защото детето ви все още ще смята, че новото легло е същата мебел, на която е свикнало да спи. Такива легла трябва да са ниски и износоустойчиви, така че детето ви да не пострада, ако случайно се плъзне надолу – нещо, което не може да се изключи в първите дни, когато детето е запознато с конфигурацията на новото легло.

Модерно детско легло

удобни прохладни детски легла дървена рамка минималистично обзавеждане

Подобрете детската стая с ново легло

удобни хладни детски легла дървена рамка бяла модерна

Изберете легло, което обещава безопасност за вашето дете

Ако детето ви има неспокоен сън и има опасност да падне цяла нощ, можете да предпочетете голямо легло със сгъваема шина или с подвижни странични релси. Леглото не трябва да е много по -високо от пода и, когато е възможно, трябва да има дебел килим отдолу, който да сведе до минимум риска от нараняване в случай на падане. Когато детето порасне, можете да премахнете решетките или релсите и след това сте адаптирали леглото към текущите нужди на вашето растящо дете възможно най -добре. Можете да разчитате на факта, че можете да получите този тип легло в голямо разнообразие от стилове, размери и височини, в зависимост от характерните изисквания на вашето дете. Някои са конструирани много просто и фино, докато други имат сложен дизайн с мини решетка близо до главата.

Изберете перфектното легло за вашето малко дете

удобни хладни детски легла с висока метална рамка

Който и вариант да изберете, модерен, еклектичен, изискан или традиционен, винаги се уверете, че сте доволни от точно този тип легло, което най -добре подхожда на вашето дете. Има конвертируеми легла, които лесно могат да се трансформират в малки легла дори в пълния им нормален размер. Когато избирате чаршафи и одеяла, можете да попитате детето си за мнение, за да може то да избере тези, които му харесват най -много.

Флорален лилав модел в детската стая

удобни прохладни детски легла дървени флорални лилав модел  Леглото масивно дърво има допълнително плъзгащо се леглоудобни хладни детски легла дървена рамка разтегателно легло

Кафяво, зелено и някои бледи нюанси

удобни готини детски легла дървена рамка кафяви зелени точки

Смели черни и розови цветове – шарени точки

удобни хладни детски легла дървена рамка наситени цветове черни точкиКомбинирани бледорозови и кафяви нюанси   удобни хладни детски легла дървена рамка пастелни цветове модел на слон

Доминиращи пастелни нюанси в момичешката спалня

удобни готини детски легла дървена рамка пастелни цветове момичешки