Бохемски хол - модулен диван на Roche Bobois

Универсален, новомоден диван от Roche Bobois с модулни елементи

Всички веднага се увличат от оживения, прекрасен вид „shabby chic“, който изглежда повече шик, отколкото овехтен в тази област, но вие получавате картината. Новият модулен диван Mah Jong на Roche Bobois, проектиран от Ханс Хопфер, може да се похвали с категорично бохемска естетика със своя мащаб и ниска форма, която ви изкушава да се облегнете назад и да се отпуснете.

Следвайки стъпките на „модерните мебели“ на Roche Bobois, тази нова колекция модулни дивани се предлага с променливи компоненти, които могат да се съберат, за да се адаптират към всяка област и пространство – независимо дали са малки или големи. Тази фантастична мебел ще определи всяка стая или място, за непринудени събирания, мързеливи следобеди, филмови вечери с приятели или сладки дрямки, след като всички се приберат вкъщи.

Неограничени възможности – модулният диван се вписва във всяка стая

Бохемски хол Roche Bobois Модулен диван Дизайн

 Но с такъв диван със сигурност ще можете да организирате няколко спонтанни нощувки при себе си. Изберете между възглавници за гръб и ъглови възглавници или оставете облегалките настрани за отделни седалки, които могат да служат като допълнителни капаци за рафтове за закуски и напитки, настолна игра, книги или каквото и да било. Всяка зона на дивана е изработена от различни, но еднакви елегантни материи Missoni Home за една изключително еклектична естетика. Вижте тези снимки за бохемски дневни! Повече информация можете да намерите при посещение на Рош Бобоа на разположение.

Диванът изглежда особено добре с допълнителен килим

Бохемска всекидневна Roche Bobois Модулен Диван Дизайн Килим

Парти дизайн с диско светлина над модулния диван

Бохемски хол Roche Bobois Модулен диван с невероятен дизайн

Съвременната архитектура обгръща новомодния диван 

Бохемски хол Roche Bobois Модулен диван модерен дизайн

Разноцветните диванни елементи озаряват традиционния стил на бохемския хол

Бохемски хол Roche Bobois Модулен диван фантастичен дизайн