интериорен дизайн модерен модулен диван

Ще ви запознаем с необикновен интериорен дизайн. Много е весело и цветно и вашите гости определено ще се почувстват добре дошли в тази всекидневна. Тук акцентът е върху свежия, многофункционален диван. Това е уникален продукт за интериорен дизайн.

Тази атрактивна мебел веднага ще ви очарова със своите весели, крещящи цветове, но има и няколко други изненади за вас.

Диванът съчетава елегантния и хладен вид, уюта и комфорта и технологичните иновации.

Дизайнерската компания Zero TreArchitetti ви предлага този фантастичен комфорт за сядане, който е удоволствие за окото. Можете да конструирате модулния диван според вашите предпочитания. Седалките са взаимозаменяеми, както и подлакътниците и облегалката. Различните модули могат да се комбинират с напълно индивидуален диван и имате възможност да конфигурирате различни варианти. Тази атрактивна мебел ще бъде в перфектна хармония с ежедневните ви настроения и нужди. Предлага се в седем различни версии на подлакътници и облегалки.

Ще бъдете завладени от уникалните иновативни творения – в подлакътника е вграден мощен 160 ватов високоговорител, който е съвместим с вашия компютър, MP3 плейър и конзола за видеоигри, така че да имате най -добрия център за домашно забавление във вашата всекидневна ще.

Цветният тапициран диван ще ви очарова със свежите си райета и цветни шарки и веднага ще подобри настроението ви. Те ще внесат много жизненост, яркост и добро настроение във вашата всекидневна. Той ще изглежда оригинален и привлекателен и ще има в себе си духа на Италия.

Възхищавайте се на този възхитителен интериорен дизайн и се вдъхновявайте от оригинални идеи и във вашия дом.

Щастлив интериорен дизайн от Linea Italia с атрактивен модулен диван

интериорен дизайн в ярки цветове

Атрактивен интериорен дизайн с многофункционален диван с цветни корици и райета възглавници

интериорен дизайн интересен текстурен модел

Текст с Катя