Оригинални идеи за фотостени, за които може би все още не сте се сетили!

Фотостените вече са класика в дизайна на стени. Те съществуват от дълго време и са експериментирали с много различни решения и аранжименти. По някакъв начин се съмнявате, че можете да попаднете на нещо ново и оригинално. Но може би това отношение е погрешно. Може би има още идеи за стени със снимки, за които все още не сте се сетили. Избрахме няколко, които са нови за повечето читатели.

Стилни идеи за фото стена „направи си сам“

Идеи за фотостени картинни ленти украсяват стената направете ъгъл със снимки

Комбинирайте правилно снимките върху малка повърхност на стената

Разглеждайки творческите решения, човек често пренебрегва очевидното и очевидното. В нашия случай това може да бъде блоковото подреждане на изображенията. Това решение е много елегантно и модерно. Работи особено добре с черно -бели изображения.

Творчески дизайн на стени 

Идеи за фотостени картинни ленти украсяват стени ъглови снимки

Рамки за картини в черно и бяло

Всеки обича да си спомня черно -белите снимки, нали? Мнозина биха искали да изложат такива снимки. Не мислите, че би било много оригинално да използвате и черно -бяло за рамки за черно -бели снимки?

Малки и големи рамки за картини в черно и бяло

Идеи за фото стени създадени кабинет за декориране на стени

Евтини и артистични идеи от битпазара

Търсите евтини и в същото време артистични идеи? Можете да намерите много от тях на пазарите за бълхи и втора употреба! Отделете време и ще видите – заслужава си. Освен това самото търсене е много забавно!

Намерете истински съкровища на битпазара

Идеи за фотостена картинни ленти бяла стена украсяват хола

Изложете красиви колекции от снимки

Имате ли колекция от красиви стари семейни снимки, които просто лежат някъде в мазето? След това вижте следващите идеи за фотостена! Те включват само такива изображения.

Идеи за фотостена в стил салон

Ретро, ​​престижен, очарователен, мистериозен. Това са всички имоти, които характеризират идеите за фотостена в салонен стил.

Перфектно подредени снимки като в художествена галерия 

Идеи за фото стени Лентите за картини създават уютна декорация на ъгъла за четене

Идеи за фото стени със скоби

В по -малко официални стаи такива идеи за фотостени също биха могли да работят добре. Те са много лесни за проектиране. Всичко, от което се нуждаете, е тел и няколко щипки. Това е страхотно, нали??

Закачете детски рисунки на стената със скоби

Идеи за фотостена детска стая украсяват стена детски рисунки

Снимки на сукуленти

прости идеи за занаяти фотостена правите снимки на растенията сами

Вдъхновяващи образи на работното място

Идеи за фото стени работното място украсяват стената украсяват домашния офис

Подреждане на фотостената според темата

Подчинете фото стената на тема! Нещо подобно е много вълнуващо и оригинално. Вижте всички страхотни примери по -долу!

Подредете идеите за фотостена на неочаквано място!

Има места, където фотостените изглеждат изненадващо добре. В началото дори не мислите да го използвате там, но ефектът от това решение е невероятно добър. Фотостената може да подправи зоната над пейка или стълби в коридора. Не е ли това чудесен начин да приемате гости у дома??

Създайте оригинална фотостена в стълбището

Идеи за фотостена рамка за картина коридор стена украсяват стълбище

Обзавеждане на цяла стая с фото стени

Мислете извън кутията! По някакъв начин идеята, че фотостената е акцентна стена, се е закрепила в нашето съзнание. Това не трябва да е така. Можете да проектирате всички стени в стая със снимки. Ако смятате, че това може да работи добре, вижте примерите тук!

Със сигурност има оригинални идеи за фотостени, за които все още не сте мислили! Отворете очи и продължете да търсите усърдно!

Поставете стари черно -бели снимки на стената на спалнята

Идеи за фотостени и примери за стени на спалнята украсяват черно -бели снимки

Творчески идеи за дизайн на стени в цвят

Идеи за фото стена ленти за картини украсяват стената на хола

Мъдрите думи на стената на трапезарията създават уютна атмосфера

Идеи за фото стена картини ленти трапезария снимки стена украсяват

Стенните корнизи са предназначени именно за фотостени

Идеи за фотостена картинни ленти украсяват стената

Обзавеждането на хола изцяло в черно и бяло

Идеи за фотостени картинни ленти украсяват стена хол снимки черно бяло

Свежа и ярка атмосфера

Идеи за фото стена картини ленти стена декорация на хол

Фини акценти чрез тесни рамки за картини в черно

Идеи за фотостена рамка за стена за декорация на стена, украсена в черно бяло Идеи за фото стени рамка за стена декориране идеи за декориране на хол Идеи за фото стени снимки декорират стена калай фото стена Идеи за фото стени Направете фотоколаж себе си декорация за стена в хола Идеите за фото стени украсяват уютна ъглова стена за четене Идеи за фото стена дървена пейка козина стена деко рамка за картина Идеи за фото стени създават домашен офис украсяват стени Идеи за фото стени домашен офис украсяват дизайн на стена цветен ъгъл Идеи за фотостени класически декор стена за хол Идеи за фотостена класически хол украсяват стена Идеи за фото стена креативен дизайн на стена декорация на хол Идеи за фото стени творчески дизайн на стена черно бяло Идеи за фото стени ретро акценти хол декориране на стени черно -бели снимки Идеи за снимки на стени за украса на стени в спалнята Идеи за фото стена спалня стена украсява рамка за картина Идеи за фотостена черно бели снимки украсяват стена Идеи за стена за снимки черно бяла декорация на стена в хола Идеи за фотостени и примери за декориране на стени в трапезарията Идеи за фотостена и примери за фотостена сами украсявайте стени Идеи за фотостена и примери за декориране на стени в хола Идеи за фотостена украсяват стена рамка за картина класическа спалня Идеи за фото стена за декориране на стени радиатори Идеите за фотостенен стенен календар сте накарайте сами да украсите стената Идеи за фотостена хол стена рамка за картини черно бяло Идеи за фотостена хол стена украсяват рамка за картина Идеи за стена за снимки стена на хола украсете златни рамки за картини Идеи за фотостена хол стена дървени ленти черно бели снимки Идеи за фотостена хол бяла рамка за картина стена украсяват Идеи за декориране на стена за фотостена Идеи за фотостена ленти за картини украсяват стената Идеи за фото стена трапезария примери за декориране на стени Идеи за фотостена хол стена украсяват рамка за картина Идеи за фотостена хол стена украсяват розов диван Идеи за фото стена хол стена креативен дизайн на стена Идеи за фотостена хол украсяват стени