Страхотен цвят пантон за вашия интериорен дизайн 2017

Познавате ли вече цвета на годината Pantone? Искате перфектната цветова палитра за вашия дом през 2017 г.? Това е Greenery – модерен нюанс на зелено, който е нежен, спокоен и романтичен в същото време. Но това очевидно не е в стила на всеки. Експертите на Pantone са наясно с това. Креативният екип на Pantone предлага нови нюанси, които ще останат актуални и през следващата година.

Приглушените цветове като обща тенденция

pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи нова година

Като цяло цветовете на 2017 г. са приглушени, пълни с ненатрапчиви и земни нюанси. Типични примери са карфиолът и лешникът. Те са обогатени с основни цветове като син лапис и краве жълто. Те са свежи, романтични, копнеещи и винаги вдъхновени от реални обекти в природата.

Но нека сега разгледаме пълния списък!

Цвят Pantone – Зеле зеле

pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи

Освен зеленината, Kale е другият много значителен цвят според Pantone. Ако първият показва по -градски характер, вторият нюанс е ясно закотвен в природата и носи копнежа за великолепното открито в страната. Цветът, както подсказва името, се основава на зелен зеленчук – зеле. Препоръчваме Kale като фон и той може да се комбинира с практически всички актуални акценти и възможните ефекти са почти безкрайни.

Цветът е подходящ за всички сезони, но символизира късното лято.

Цвят на Pantone – лешник

pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи новогодишен дизайн

Това е може би най-зеленият избор от всички цветове на Pantone. В същото време излъчва достатъчно топлина и носи комфорт, сигурност и сигурност в атмосферата. Той върви добре с деко и интериорен дизайн през всички сезони, но през пролетта ще бъде особено актуален.

Цвят на пантон – розов бял равнец

pantone цвят интериорен дизайн модерен обзавеждане цветова палитра интериор

Ако искате да привлечете внимание, създайте тропическа и буйна атмосфера в дома си, след това изберете Pink Yarrow. Ако имате нужда от смели акценти, това е правилният избор. Цветът е особено подходящ от средата на лятото и може да осигури настроение и разнообразие дори през зимния сезон.

Pantone цвят Зеленина

pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи дизайн цветова палитра интериор

Зеленото е цветът на 2017 година според Pantone. Стремежът към близост до природата и модерността са уникално съчетани тук. Перфектен избор за актуалните тенденции в градския живот, които искат да черпят още повече здраве и стил от зелените зони.

Цвят Pantone – розов дрян

pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи нова година

Търсите перфектния актуален цвят за детска стая за момичета? Това е подходящ избор с точната аура на невинността. Финият характер от своя страна насърчава релаксацията и по този начин също насърчава творческата работа. Цветът има свой собствен блясък и това прогонва скуката, която също не трябва да бъде в детската стая.

Бледият дрян е подходящ и за други помещения и е практичен за всички сезони.

Цвят Pantone светло син

pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи нова година дизайн обзавеждане цветова комбинация

До Pink Yerrow, това е другият от екзотичните цветове на Pantone тази година. Но носи много повече освежаване и прохлада. Той изразява желанието за промяна и е подходящ за всеки, който има промяна като житейско мото.

Цветът чудесно кани красивата, живописна природна среда във вашия дом и затова е подходящ за къщи и апартаменти с фантастична гледка.

Цвят на Pantone – огненочервен

Pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи за интериорен дизайн

Може би това е цвят Pantone, който е най -близо до класиката. Основата му е червена и по този начин осигурява жизненост, движение, но всичко е изпълнено с чувствена топлина.

Pantone цвят лапис синьо

пантон цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи нова година дизайн обзавеждане цветова палитра лапис

Енергия и мощност – това са два различни аспекта на жизнеността и те са включени в лапис синьо – друг страхотен цвят на Pantone за 2017 г. Също така класически избор, който ще остане актуален през цялата година.

Цвят Pantone – иглика жълта

pantone цвят интериорен дизайн модерни идеи новогодишен дизайн обзавеждане

Препоръчваме този нюанс като идеален за поставяне на акценти в модерна среда. Може да служи и като фон, но в хола или в кухнята – където оживлението и напрежението могат да бъдат полезни в дългосрочен план.

Pantone цвят Ниагара

Прохладна боя за хол Цвят на модерен хол със синя боя Цветови идеи Идеи за боядисване на стаи - Дизайн на масичка за кафе

Цялата цветова палитра твърде емоционална ли е за вас? Не се притеснявайте, има и земен и много познат на вид селекция от цветове на Pantone за 2017 г. Той също е наистина шик (както всъщност всички деним цветове). Става въпрос за Ниагара – засенчването. В зависимост от приложението, може да изглежда съзерцателно, като пейзажа на водопада или леко – като небето.

Изборът на института за цветове Pantone за 2017 г. се основава на проучване сред дизайнери на седмицата на модата в Ню Йорк. Включени бяха и мнения на журналисти и дилъри и други модни ентусиасти.

Тази цветова палитра отговаря ли и на вашето отношение за идващата 2017 година?

Спи спокойно до плажа, заобиколен от меки цветове

pantone цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи нова година дизайн обзавеждане цветова палитра

Нежни цветове, които имат успокояващ ефект

пантон цвят интериорен дизайн 2017 модерни идеи нова година дизайн обзавеждане цветова палитра интериор

Модерна цветова комбинация с рустикални елементи

pantone цвят интериорен дизайн модерен обзавеждане интериорен дизайн