хол хвърли екстравагантна декорация идея

Стени за хол Идеи за оригинален дизайн на стена

Живеем в ерата на смартфоните и социалните мрежи. Никога не е било по -лесно да уловите страхотни моменти от ежедневието. Правиш ли и това? Случва ли ви се да ви липсва добра декорация на едно място? Тук имаме двойка Идеи за стени в хола, което ще реши и двата проблема едновременно.

Само помислете за страхотните и интересни разговори, които ще започнете в резултат! Ето някои супер креативни начини, по които също ще ги поставите на стената.

Стилен дизайн на всекидневна с картини на стената

идеи за стени за хол бяло черно

Снимки на стената с рамки с различен размер

стените на хола украсяват картини

Имате ли домашен офис или друг офис, където има много дъски с клипове? В един момент имате твърде много от него. Със сигурност не всички се използват. Освен ако не решите да го използвате за украса на стената. Прикачете любимите си снимки към тях. След това имате нужда от няколко съвпадащи куки на стената. Отворите на щипките са чудесни за окачване на дъските на стената. Това вече ли ви е хрумвало? Той е лек и може да се побере добре в много видове дневни …

Рамките са опряни на стената, а не висящи

хол, декориращ стени

Друг, лесен начин да поставите снимки на стената е с картини, които просто са залепени към стената. Просто трябва да ги отпечатате в един и същ формат. Така те ще изглеждат добре в общото съзвездие. Начертайте различни форми, които ще направите от снимките.

Можете да създадете сърце от много снимки

украсяват стени окачват картини

Можете също така да направите чудесна инсталация с щипки за дрехи и няколко жици, които да разтегнете. В еклектичен хол, където искате да въведете по -непринудено докосване, такава идея може да работи чудесно.

Стената изглежда особено оригинална, не мислите ли така?

украсете стените по оригинален и атрактивен начин

Друга чудесна идея е метална решетка, която вече не изпълнява старата си функция. Прикрепете това към стената. След това имате възможност да прикачите към него различни снимки. Не покривайте решетката изцяло, тъй като външният й вид до голяма степен прави всичко привлекателно.

Рамките също могат да бъдат боядисани или направени от тиксо. В този случай трябва да имате известна сръчност за проекти „Направи си сам“. Но това ви дава възможност да интегрирате визуално разнообразни изображения в еднообразно появяващо се изображение.

Изключително малките и изключително големите рамки изглеждат невероятно добре един до друг

идеи за хол снимки за стенен дизайн

Комбинирайте снимки с огледала

живи идеи деко идеи дизайн на хол

 Снимките висяха плътно една до друга

идеи за стени в хола за окачване на снимки

 Прост и стилен

красиви живи идеи оригинална декорация на стени

Два реда снимки в големи рамки

идеи за стени за хол снимки рамка

Снимки на зелен фон

оригинални идеи за декор стени в хола

 Можете да поставите снимките на тънки рафтове до стената

идеи за стени за хол снимки бяло черно

Можете да покриете цялата стена със снимки

идеи за стени за хол снимки на стената

По -малките изображения обграждат по -големите

стени за хол идеи снимки снимки