Собственият ви балкон е популярно място, особено в топлите дни. Хората обичат да прекарват много време на открито на балкона и през нощта. Но това прави подходящ екран за поверителност необходим. Така можете да се отпуснете и да се насладите на свободното си време сам или с компания. Има и няколко начина да държите външната зона далеч от любопитни очи. Важно е екранът за поверителност да е функционален и също така достатъчно представителен! По -долу ви даваме някои идеи за екрани за поверителност на балкони, от които можете да черпите вдъхновение за вашия собствен дизайн на балкон.

Екран за поверителност на балкони Идеи за естествен дизайн на балкон

идеи за екран за поверителност на екрана бамбукова постелка създават уютен кът за релакс

Балконът като място за отстъпление

Скрийте се от надежден екран за поверителност на балкона от любопитни очи и се насладете на релаксацията след дългия работен ден! Това е едно от любимите забавления на много жители на града. Често обаче сме изложени на любопитни очи по време на престоя си на балкона.

Следователно има смисъл да се обмисли подходящ екран за поверителност. Това увеличава комфорта в красивата зона за отдих, а с това и нашето благосъстояние.

Екранът за поверителност не може да се мисли само на балкони с голяма площ. Уединение се търси и на малкия балкон, което възниква само ако човек е защитен от нежеланите погледи на съседи и минувачи. Можете да се поглезите с истинска релаксация и да се насладите на любимите си дейности като слънчеви бани или барбекю.

 Съвременните екрани за поверителност трябва да бъдат непрозрачни и декоративни!

идеи за защита на поверителността на балкона творческо решение свеж балкон

Ако прикрепите саксийни растения към парапета на балкона, вие също гарантирате повече поверителност

балкон идеи за екран за поверителност растения декоративен елемент за екран за поверителност

Идеи за защита на поверителността на балкона – кои варианти са налични?

Различните решения за защита на поверителността на балкона са изработени във всички дизайни и от различни материали. Когато е проектиран в подходящ цвят, екранът за поверителност дори има декоративна стойност.

Направете парапета непрозрачен

С Балконни покрития направете парапета на балкона непрозрачен за нула време. Дължината на тъканта е вързана за парапета с шнур. Тъканите предлагат многостранно разнообразие от цветове и шарки, така че можете да намерите индивидуално решение за поверителност. Сиви, бежови или синьо -бели шарки … ако имате избор, сте разглезени за избор! Облицовката на балкона от полиестерна тъкан също е добър и особено модерен вариант за вашия балкон.

Подложки за поверителност изработени от пластмаса са практична алтернатива за защита на поверителността на балкона. Те също са не само непрозрачни. Такива рогозки също предпазват от вятър и течения. Това прави престоя на балкона много по -приятен. PVC екраните за поверителност се характеризират например с високото си качество и издръжливост. Някои дизайни на пластмасови постелки за поверителност са дори прозрачни, което прави балкона да изглежда особено стилен. Изкуствените живи плетове са други начини да направите балкона частно пространство.

Но ако оценявате екологосъобразно решение, тогава изберете изтривалки за поверителност, изработени от естествени материали. Дървените рогозки и постелките за поверителност, изработени от бамбук, върба или кора от дърво, са идеални в този случай. Този вид екран за поверителност също е много полезен, защото върви добре с балконските растения. Подреждането на дебели бамбукови тръби вертикално една до друга също осигурява надеждна защита на поверителността. Такъв екран за поверителност също е фантастичен оптичен привличащ погледа!

Направете малкия балкон хубав и уютен

балкон екран за поверителност iden екран за поверителност мат уютен балкон с преоразмеряване

Странично разграничаване на балкона

Страничният екран за поверителност е също толкова важен, колкото екранът за поверителност на парапета на балкона. Страничните сенници и отделенията за защита на личния живот са много гъвкави варианти за странично разграничаване на балкона. И двете са особено спестяващи място и функционални. Защото те се използват само когато е необходимо. В противен случай те ще бъдат навити или сгънати.

Пластмасовите екрани за поверителност са друга възможност да направите балкона непрозрачен отстрани. Така че лесно можете да създадете ниши и ъгли на балкона, които ви канят да се забавите и хобита. Изработени от полиратан или WPC, те представляват модерно решение за защита на балкона. И тъй като на балкона често има течение, паравантите предлагат по -добър комфорт.

Създайте уютна седалка

идеи за защита на поверителността на балкона стилна идея засажда мостри от пресни тъкани

Озеленете балкона и го предпазете от любопитни очи

Всеки, който копнее за дизайн на балкон, който е близо до природата, може просто да озелени парапета на балкона изобилно. Различни катерещи растения или големи контейнерни растения са особено подходящи за тази цел. Разбира се, би било препоръчително да изберете вечнозелени растения за защита на поверителността, така че да имате поверителност през цялата година. Ако разчитате на цъфтящи балконски растения, ще имате непрозрачен екран за поверителност само в определени сезони. Но море от цветя предлага прекрасно визуално удоволствие!

Растенията са декоративни, но също така предлагат страхотно уединение!

идеи за екран за поверителност на балкона голяма кутия за сеялка красиви идеи за декорация

И накрая, бихме искали да подчертаем още веднъж колко е важно да предпазите балкона от нежелани гледки и вятър. Защото само с екран за поверителност можете да направите балкона уютен! Като допълнителна стая навън, трябва да проектирате балкона по подходящ начин: Създайте уютна атмосфера с подходящия екран за поверителност и направете балкона любимото си място в апартамента си!

Екранът за поверителност може да разкрие чудесно балконските растения

идеи за защита на поверителността на балкона необичайни деко идеи цветни мебели

Дървените екрани за поверителност придават естествен щрих на дизайна на балкона

идеи за балкон поверителност екран плантатор кутия красиви идеи за балкон

Озеленете дървения екран за поверителност и по този начин го разкрасете

идеи за защита на поверителността на балконите идеи за засаждане на балкони

Създайте повече уют с цъфтящи балконски растения

Идеи за защита на поверителността на балкона, използващи функционално балконски растения

Балконът остава защитен от вятъра със защитен екран

идеи за екран за поверителност на балкона бамбукова постелка уютен балкон

идеи за защита на поверителността на балкона свежо решение цветни акценти

Идеите за защита на поверителността на балкона внасят свеж усет

идеи за защита на поверителността на балкони идеи за малки балкони растения

идеи за екран за поверителност на балкони идеи за малък балкон

идеи за защита на поверителността на балкона малки балконски приказни светлини растения

идеи за екран за поверителност на балкона малък балкон хубава зона за релакс

идеи за защита на поверителността на балкони катерещи растения балконски растения

идеи за защита на поверителността на балкона растения модерни балконски мебели

Идеите за защита на поверителността на балкона създават поверителност

идеи за защита на поверителността на балкона поверителността защитава много растения

идеи за защита на поверителността на балкона горд балкон обзавеждане голям балкон

идеи за екран за поверителност на балкони много растения свежи акценти

идеи за балкон поверителност екран завеси ивица модел бяло ратан мебели

идеи за защита на поверителността на балкона свеж дизайн на балкона много растения

идеи за защита на поверителността на балконите функционално решение за създаване на голям балкон