Фантастично дизайнерско кресло раздава безплатни прегръдки

Дизайнерските мебели са нещо очарователно. На пръв поглед те могат да изглеждат екстравагантни и не особено полезни, но неотменимо предизвикват интереса ни. Човек би могъл да направи грешката да нарече такива мебели твърде екстремни и напълно да ги изключи от концепцията за дизайн. Но ако ги погледнете известно време, ще се убедите, че те са необикновени. Има мебели, които не стимулират нищо, други се помнят дълго. Така е и в случая Дизайнерско кресло, които искаме да ви представим днес. Става въпрос за креслото на дизайнера Юн Кьонг Лий. Убедете се в това, което се опитахме да обясним в предишните редове.

Дизайнерско кресло – любящо кресло

дизайнерско кресло lee eun kyoung живи идеи мебели

Дизайнерското кресло раздава прегръдки като вашия партньор в живота …

дизайнерско кресло lee eun kyoung прегърнете някого

Никога не сте виждали такова кресло! Можете да се отпуснете в това, разбира се, защото всъщност те прегръща. Кой е основният критерий една мебел да бъде определена като добра? Всъщност дизайнът му играе ролята на първо впечатление. Както се казва, първото впечатление може да бъде решаващо, но последното е това, което продължава вечно. Ами ако един стол изглежда готин, но тялото ви не се чувства удобно в него? Така че мебелите определено трябва да са удобни …

Модел в червено веднага хваща окото

дизайнерско обзавеждане lee eun kyoung червено кресло

Смятаме, че въпросът е дали едно кресло може да бъде по -удобно от това Фотьойл от Eun Kyoung Lee, прегръдки, раздавани безплатно. Ако се чувствате изтощени и самотни след дълъг, напрегнат работен ден, ще го намерите в този Дизайнерско кресло истинска релаксация и уют. Този фотьойл доказва, че единична мебел може да представлява цял оазис на благополучие.

Отпуснете се след дълъг ден

дизайнерски мебели lee eun kyoung червен модел

Поставете фотьойла така, че да ви е удобно

дизайнерски фотьойл Lee eun kyoung удобно атрактивен

Истинска релаксация 

дизайнерски фотьойл lee eun kyoung безплатни прегръдки

Само си представете следната ситуация: Беше дълъг работен ден и всичко, което искате, е почивка и … прегръдка, разбира се. Единичните вече не трябва да се чувстват толкова самотни, защото това кресло вече съществува, което прегръща собственика си. Чувствате се спокойно и не сте самотни в такъв фотьойл. Не е ли готино!

Различни модели са приятни за окото

дизайнерски мебели lee eun kyoung различни цветове