Напълно автоматична кафемашина на Bosch, която се наслаждава на кафе

Съвременните кафе машини като аксесоар за вашата кухня

За перфектно удоволствие: напълно автоматичните кафе машини на Bosch впечатляват както с функционалността си, така и с дизайна си. Те стилно закръгляват модерното кухненско оборудване, освен кафе с натискане на бутон, лате макиато, еспресо и капучино могат да бъдат приготвени само с няколко прости стъпки.

Напълно автоматична кафемашина на Bosch Наслаждавате се на кафе

Напълно автоматични кафе машини за модерна кухня

Ясни, геометрични форми с леки извивки, компактен дизайн – това е общото между напълно автоматичните кафемашини на Bosch. Те допълват кухненското обзавеждане по изразителен начин, без да изглеждат натрапчиви. Що се отнася до цвета, кафе машините могат да бъдат избрани според стила: светъл интериор е идеално допълнен от лъскав хром, приглушените кафяви тонове задават дискретни контрастни акценти. Мебелите в селски стил са закръглени с вкус от напълно автоматична кафе машина в тъмно кафе -кафяво. Толкова разглезено за очите, вече можете да се досетите колко стилно приготвеното кафе е вкусно.

Изцяло автоматична кафеварка Bosch кафява

Добре обмислена функционалност

Конвенционални кафемашини и a Напълно автоматична кафемашина от Bosch имат малко общо. Фасулът е прясно смлян, така че пълният аромат се запазва. Специалната отоплителна система SensoFlow и технологията за варене със специалната концепция AromaPro също допринасят за това.

Висококачествена напълно автоматична кафемашина от Bosch също взема предвид личния вкус на собственика си. В зависимост от модела могат да се избират различни размери на чашите и силата на смилане. Ако искате нещо много специално, някои кафе машини имат спомени за запазване на предпочитаните от вас настройки – идеално, ако няколко ценители използват устройството. Става още по -удобно, когато мелницата автоматично се адаптира към вида на използвания боб. За тази цел някои модели са оборудвани с модерния CoffeeSensor Pro.

Искате ли да стане бързо сутрин? Просто натиснете бутон и желаната напитка от кафе се приготвя с оптималното налягане на водата. За да се избегнат излишни времена на изчакване, времето за загряване на съвременните кафе машини е намалено до минимум.

Изцяло автоматична кафеварка Bosch кафява

Кафе специалитети за ценители

Висококачествената напълно автоматична кафемашина може да направи нещо повече от просто приготвяне на просто черно кафе. Налични са иновативни системи за разпенване на мляко за кафе с мляко, лате макиато, еспресо и капучино. Разстоянието между повърхността и чучура за кафе предлага достатъчно място за високи чаши, за да сервирате лате макиато със стил.

Напълно автоматична кафе машина Bosch Beaurdex

почистване и поддръжка

Така че специалитетите за кафе запазват своя уникален вкус дори когато устройствата се използват често, мелниците на напълно автоматичните кафе машини са изработени от устойчива керамика. Тръбите за разпенване на млякото са лесни за почистване благодарение на плексиглас и същото важи и за свързващия маркуч към силиконовата дюза за мляко. Дюзата за мляко може бързо да се почисти под течаща вода или в съдомиялна машина. Резервоарът за вода на машината за кафе, контейнерът за събиране и единицата за варене могат да бъдат отстранени за почистване.

Изцяло автоматична кафе машина на Bosch, сребриста

Интелигентни програми

Колкото и гъвкави да са програмите за горещи напитки на съвременните напълно автоматични кафе машини, функциите за поддържане на качеството са също толкова интелигентни: програма за автоматично изплакване стартира при включване и изключване на машината. Ако зърната или водата свършат, напълно автоматичната кафемашина ще ви предупреди своевременно. Устройствата, които работят с воден филтър, показват кога трябва да се смени. Това, което също не липсва при висококачествените кафемашини, са програмите за автоматично отстраняване на котлен камък и почистване, за да се поддържа функционалност без ограничения.

Напълно автоматична кафе машина Bosch Tassimo синьо

Лесно боравене

Колкото и ясен да е дизайнът на напълно автоматичните кафе машини на Bosch, те са лесни за използване. Цялата важна информация може да се прочете на дисплея, бутоните за всички настройки и програми са удобно разположени. Контейнерът за пълнене и събиране може да бъде изваден с едно движение на ръка и само едно натискане на бутон е необходимо за стартиране на целия процес на варене. Това прави ценителя щастлив, а напълно автоматичната кафемашина идеално допълва модерната кухня по отношение на функционалност и външен вид.

Източник на изображението: http://www.bosch-home.com/de