странични маси магическо кубче рубик

Странични маси Rubiks Würfel от Fábio Teixeira

 Всяка година се създават много нови продукти, чиито дизайнери са вдъхновени от куба на Рубик. Бихме искали да ви представим един от тях днес. Става въпрос за страничните маси Rubik’s Cube на бразилския дизайнер Фабио Тейшейра. Кубикът на Рубик е изобретен през 1974 г. от унгарския строителен инженер и архитект Ерно Рубик и се превръща в много популярна игра през 80 -те години.

През 1980 г. Кубикът на Рубик е удостоен със специалната награда Най -добрата игра на пасианс на наградата на критиците игра на годината отличен. Оттогава много хора се опитват да решат заровете и в същото време да докажат своя коефициент на интелигентност. Кубикът на Рубик е продаден повече от 900 милиона пъти и не е загубил голяма част от популярността си дори днес.

Проектът на Фабио Тейшейра е продукт „направи си сам“. Странична маса, която е точно, извънгабаритно копие на кубчето на Рубик. Масата може да бъде сглобена и извадена според вкуса на купувача. Така че специфична за клиента и оригинална, страничната масичка с вълшебното кубче е предимство за всеки модерен интериор. Ще има място и за него във вашия дом?

 Странични маси Кубик на Рубик персонализирани

странични маси масичка за кафе rubik

Подходяща и като десерт

странични маси масичка за кафе rubik

Много модули и части

странични маси масичка за кафе rubik

Съберете заедно според вашите собствени идеи

странични маси масичка за кафе rubik

Удобно опаковани като куб

странични маси маси за кафе масички