Стреч дънките са модел, който съществува от доста време и е такъв, който няма да отиде никъде в нито един момент в близко бъдеще. Такъв голям брой хора смятат, че удължаването на панталони или деним, независимо от това, което искате да го наречете, е просто не, във всеки случай, когато е направено добре, може да изглежда зашеметяващо!

И мъжете, и дамите със сексуална ориентация днес са склонни да носят еластични панталони. На всяко място, където отидете, ще видите мъжки и дамски гняв към панталоните, непрекъснато се разширява.

разтегнати дънки

Има едно нещо, с което всеки партньор джинси е, а това е начинът, по който те се разшириха и се оказаха прекалено разхлабени след известно време. Това се е случило най -вероятно с всеки един от нас, който обожава деним, така че как хората биха могли да заобиколят този проблем?

Различни видове стрейч дънки за жени и мъже:

Тъй като обстоятелствата обаче са различни, вие сте щастливи, тъй като толкова голям брой марки са изпълнили дънки за разтягане за жени с различни размери и творения, което означава, че широките, увиснали панталони са реликва от минали времена и панталоните ви няма разшири. Ако имате нужда от идеално прилепнали панталони, открийте какво означават разнообразните производители на деним и как/при случайност те да се простират отдолу.

1. Дамски дънкови дънки от 100% стреч памук:

Дамски дънки от 100% стреч памук

Шокиращо със 100% памучен деним, това е текстура, която непрекъснато ще се разширява независимо от това, което правите. Тъй като няма разширение в производството, това означава, че памучните нишки ще растат сами и никога няма да направят обръщане към по -малкия размер, който бяха наскоро. Без съмнение можете да ги перете и сушите на горещо, което за кратко ще ги свие; те обаче ще удължат отново подходящия гръб.

2. Мъжки дънки с изплакване:

Мъжки дънки с изплакване

Мъжки опънати дънки мъже са близо до първото сурово начало на необработения деним, но са прани повече от веднъж, за да задържат засенчването, но освобождават твърдостта, която придружава суровия деним.

3. Разтягащи смеси 98/2:

98/2 еластични смеси

Панталони с 2% смес от ликра и 98% памук и се разширяват, но не толкова силно, колкото негъвкавия деним. Това са тези, които ще се отърват най -много в светлината на факта, че нямат много възстановяване в тях. Това е стандартната козметика за удължени дънкови панталони и след като ги носите няколко пъти, те ще се отпуснат и ще се удължат.

4. Vintage Jeans Stretch:

Винтидж дънки Stretch

Предназначен за хората, които се нуждаят от остарели неща – сега, реколтата за пране премахва времето от омекотяване на друга комбинация от панталони (нещо, което може да отнеме години).

5. Памучни/поли блендове стреч дънки за жени:

Еластични дънки от памук/поли смеси за жени

Тези смесени дънки за мъже не се простират много по никакъв начин. Те са по-твърди и не са от най-удобните панталони, склонни са да бягат малко с оглед на непродължителното обмисляне, но те не се простират наистина сериозно и поддържат формата и размера си с тон износване.

6. Мъжки дънки Classic Wash:

Мъжки класически дънки за пране

Примерно пране е най -доброто за по -леки панталони (свободно прилепнали и страхотни), носени за допълнително наслаждаване на някои събития за престой.

7. Мъжки стреч дънки деним:

Мъжки стрейч дънки деним

Денимът е супер деликатен и разтеглив, почти същият като клин, но материалът е по -дебел, така че те правят комплименти като панталони. По -подправените адаптации са смес от поли/памук; обаче по -актуалните са с еластан и ликра. Еластичните тесни дънки са много в тенденция днес.

8. Спокойни/свободни дънки за мъже:

Спокойни/свободни дънки за мъже

Това прилягане е подходящо за хора с повече говеждо месо отгоре и подобно по -пълни крака. Случайното/свободно прилягане пада за всички намерения и цели направо надолу от средната част, висящо всъщност и в съответствие с формата на крака на потребителя.

9. Момичета Super Stretch/Jegging Jeans:

Момичета Super Stretch/Jegging Jeans

По отношение на големия Jegging или Super Stretch Jean, който е до голяма степен добре познат и където и да е днес, трябва да внимавате. Те могат да бъдат наистина приятни и разтегливи като чорапогащи, но в случай, че не ги разберете правилно, те ще се удължат и ще увиснат, почти същото като страхотния микс 98/2. Тези дънки се предлагат и в черни тесни дънки.

10. Мъжки дънки Levi’s Stretch Jeans:

Мъжки дънки Levi's Stretch Jeans

Те са изключително еластични и приятни, с незначителни разширяващи се качества. Това обаче зависи от количеството, което носите.

11. Супер опъване/запазване на формата на деним:

Супер стреч/запазва формата си деним

Това е смесица от изумително разтягане, което се превръща във форма без вреда, деликатен памук и поли смес, за да го поддържа здраво. Те приличат на супер еластични дънки за мъже, които могат да изтеглят почти 2 размера; те обаче се оформят по тялото ви и се придържат като чорапите.

12. Прав/Slim Fit дънки Stretch:

Прав/Slim Fit дънки Stretch

Панталоните с права/тънка форма се качват добре с повечето видове тяло, но седят особено добре с хора, които размахват подходящото и атлетично тяло. Панталоните трябва леко да обхващат бедрата, коленете и прасците, като същевременно се отпускат около подбедриците.

13. Мъжки дънки Jogg:

Мъжки дънки Jogg

Това е смесен деним, който съчетава деним и потни панталони, правейки деликатен, приятен пот. Понастоящем, в зависимост от това кои перални и кроени продукти купувате и независимо дали купувате по -опитен, уникален комбинат от Jogg Jeans или по -свеж мач, те ще се разширят.

14. Fit мъжки джинси скини:

Мъжки мъжки дънки Skinny Jeans

Панталоните изглеждат невероятно с дълга тениска и ретро тенис обувки за градско настроение или с подстригано байкерско палто и ботуши Челси, когато режисирате рок шик.

15. Еластични дънки от Lee:

Еластични дънки от Lee

Ако имате нужда от страхотен дън с по -гъвкав или по -дебел деним, но въпреки това мразите списъка на панталоните си в дупето и краката, е да ги стегнете наистина и да ги удължите. Можете да ги намокрите, като ги разтегнете, като обхванете тесните участъци и ги носите, докато се поберат докрай.

Денимът е предназначен да оформя тялото, като се разширява, като същевременно рамкира бръчките и аномалиите, когато времето на износване се разраства. Разтеглените дънки трябва да са приятни, без да се търгуват със стил и да останат до известна степен рационализирани, което се подобрява, като се знае вашата реална прогноза за прилягане или средна част. Във всеки случай отвореността на дънковите панталони към масите не означава, че закупуването на двойка става на място без никакви проблеми.