Е, тенденция, широко използвана в страни като САЩ, Латинска Америка и Европа, която сега също придобива доста голяма популярност в азиатските страни, е дизайнът на дънки Capri. Те обикновено идват с дължина на панталона е между коляното и прасеца или да речем глезена.

Най -добрите дънки Carpi за жени:

Ето някои атрактивни дизайни на дънки капри за жени, които биха могли да ви помогнат, докато пазарувате за вас.

1. Капър дънки с цип:

Дънки Капри с цип

Когато циповете се добавят към капри, това издига дори най -простите дизайни на Capri до нещо стилно. Обикновените дънки тук имат цип от външната страна, който може да бъде оставен отворен или затворен, за да придаде уникален дизайн. Вземете неговия дизайн върху ежедневното си облекло.

2. Сгъната дължина на коляното Капри:

Сгъната дължина до коляното Capri

Фънки капри дънки за дамски дизайн, най -вече избрани от тийнейджърите от колежа, са дънките, които идват със сгънат край до дължината на коляното. Опитайте този модел за вашите колеж дни, вземете бял връх върху синьо оцветено капри дънки.

3. Дизайн с пернати капри:

Пернат дизайн на Капри

Популярен дизайн, направен на Capri с помощта на острие, е пернатият дизайн на Capri. На дънките Capri със средна дължина се дават резници с остриета, които оставят с пера на краката със сгънати краища в бяло. Този тип дизайн беше създаден по уникален начин, нещо различно, но стилно, налично на пазара.

4. Разхлабен дизайн на Капри:

Разхлабен дизайн на Капри

Искате да си дадете поглед към 90 -те! Свободните дънки Capri за жени са това, което подхожда на износването. На Capri е дадена гумена талия с хлабав монтаж отгоре надолу, което прави потребителя удобен. Ако имате нужда от добро удобно разхлабено Капри, опитайте този тип дизайн за ежедневното си облекло.

5. Измийте Crop Capri Design:

Измийте Crop Capri Design

Дамските капри дънки Wash crop са основният избор за младите тийнейджъри, които търсят някаква петна в облеклото си. Капри е с изрязан дизайн на бедрата и близо до коленете. Ако планирате да излезете с приятелите си, вземете тези дънки, за да покажете чувството си за обличане.

6. Гъскав черен капри:

Глупав черен капри

Черните дизайни в дамски дънки Capri, изработени от кадифе, ви придават дизайнерски вид. На Capri са дадени няколко джоба в различни стилове, обвързани с колан в долния край. Можете да използвате всякакви горнища или тениски върху черен цвят панталон, този панталон в стил Capri наистина добър в черен цвят. Ще придобиете свеж вид, след като използвате този черен каприн.

7. Свързан капри:

Свързан капри

Белите дънки Капри от памучни материи със сигурност биха били най -доброто облекло за лятото или професионалния плаж. На Капри е даден завързан край на коленете с четири джоба, два от двете страни. За летния сезон жените могат да опитат този Капри в бял цвят за плажни излети или преходи.

8. Цветен дизайн на Капри:

Цветен дизайн на Капри

Синият джинс капри, направен с комбинация от памук и дънки, е красиво декориран с флорални щампи върху него. Капри с дължина до коляното в тъмносин цвят има светлосини флорални щампи с двойни джобове отзад. Дамите с тънка форма могат да изпробват този модел за редовната си употреба; ще получите разтеглив флорален дизайн в дънки Capri.

9. Wings Capri Design:

Wings Capri Design

Сините дънки капри имат дизайн на крила, за да придадат ангелски вид. Прилепналият по кожата Капри е ограден с дизайн на крила отстрани и по джобовете с малки сребърни мъниста, които повишават външния им вид до голяма степен. Този стил е предпочитан предимно от момичета от колежа, които обичат да изследват красотата си с модните й тенденции.

10. Проблемни дънки Капри:

Проблемни дънки Капри

Дамски дънки капри с дължина до глезена, когато им се придава смутен вид, придават перфектен дизайн за излети на плажа. Дънките за измиване на маймуни имат прибран напълнен дизайн от задната страна в края. Този модел е по -известен сред момичетата; вземете този дизайн за редовната си разходка.

11. Дизайн на Sack Capri:

Sack Capri Design

Капри, който остава стегнат отгоре и отдолу, придават вид на чувал като притежател. Джазовото капри в тъмно синьо има странични джобове със заоблен страничен вид с еластични завързани краища, за да му придаде перфектен дизайн на чувал. Ако не искате по -подходящ за бедрото си, вземете този дизайн, за да почувствате комфорт за бедрото си.

12. Дизайн на мех Капри:

Кожен капри дизайн

Комбинация от деним и козина със сигурност би придала на вашия прост Капри страхотен вид. Капри с дължина до коляното е украсена с флорална украса на бедрата, заедно с завършек на забавление отдолу в кафяво, което го прави ритмично. Този вид модели се използват най -вече от малки деца или млади момичета. Това е модна тенденция, която показва вашето модно изявление.

13. Черно -бяла лента Капри дизайн:

Черно -бяла лента Капри дизайн

Черно -белият дизайн на дънки Capri с шарки и деликатно прилягане го прави по -очарователен за парти вид. Капри има хоризонтални и вертикални ивици, за да раздели Капри на различни части. Вземете този дизайн във вашия клуб на непълно работно време или можете да го използвате и на дансинга.

14. Лилаво извито капри:

Лилаво извито капри

Лилави дънки Капри панталони винаги са крали сърцата на различни жени. Извитото Капри идва с плюс размер, който придава на жените с тежко тяло опростен вид. Извивките на Капри го правят за партита.

15. Ретро Капри дизайн:

Ретро дизайн на Капри

Дамски дизайн на дънки Capri с висока талия, придаден на папийон, придава ретро щрих на вашата колекция тоалети. Капри има дължина до коляното с червено -бял дизайн на кутия, завързан по краищата и на кръста.

Дънките Capri идват с няколко материала като памучни дънки, дънки, деним, памук, синтетични и много други, които могат да бъдат избрани според необходимия монтаж или дизайна, който търсите. Измиване на маймуни, обезпокоени, стилети, разкъсани и т.н. са някои дизайни на канали на пазара в Капри.