Ако комфортът е това, което търсите в дънките, тогава широките дънки са вашият отговор. Опитайте новата пролетна колекция от широки дънки, за да получите хладен и спокоен вид. По -рано те бяха носени от младото поколение на „The Streets“. Обикновено те се носят от хип-хопър (вид музика), рок звезди, спортни личности и известни личности. Това беше мъжки стил, но сега дори жените обичат да изпробват този нов стил. Това е било известно и като „Джинси -слонове“, защото има широки крака.

широки дънки

Различни видове дънки с торбички за жени и мъже:

Ето списък с 9 свободни и тесни широки дънки за момчета и момичета.

1. Ниски панталони чантирани чанти за момчета:

Ниски панталони Чанта чанта за момчета

Дънките с широка чанта с нисък спад са най -общо казано дънки с ниска талия. Тази широка дънка се губи навън и е с нисък ръст с цип. Носи се с широка тениска, предимно с големи размери. Те се предлагат в различни цветове и нюанси, но светлината е много по -добра.

2. Мъжки дънки с торбички за мъже:

Мъжки дънки с торбички за мъже

Slouchy Baggy Jeans са прилепнали, копринени панталони, които просто удрят около или над глезена. Те са подходящи за офиса и са лесни за нанасяне. Този тип Baggy Jeans е по -луксозен от кожените джогери. Можете да го комбинирате с всеки кроп топ или всеки стил на обувки.

3. Най -новите чанти с дълги глезени с дължина до глезена:

Най -новите дълга дънки до глезена

Багги дънки с дължина до глезена е точно над глезена. Обикновено те са отпуснати от кръста до коляното и се стесняват от коляното до края. Този джин е новото готино нещо в модата на дънките. Къс топ с кроп или тениска без ръкави са идеалните неща, с които да отидете. Този широки дънки се носят както от мъже, така и от жени.

4. Мотоциклетни мъжки джинси:

Мотоциклетни мъжки джинси

Bikers Baggy Jeans се носи от мотористи или ездачи, както знаем, откъдето идва и името. Обикновено има много джобове. Този тип дънки са по -удобни и лесни за дълги разходки. Умно кожено яке е достатъчно, за да го носите. Можете също така да го комбинирате с ботуши за езда.

5. Разкъсани торбести мъжки дънки:

Разкъсани торбести мъжки дънки

Тези дънки са готината версия на Baggy Jeans. Те са ужасени, унищожени, скъсани дънки на коляното. Такива дънки са предимно високи. Обикновено носите обикновени тениски. За предпочитане бял. Въпреки че можете да носите всякакви крака според вашия комфорт, но платнените обувки вървят най -добре с разкъсаните широки дънки.

6. Багги дънки в стил скейтборд:

Багги дънки в стил скейтборд

Тесният, стегнат джин не е кройката за качване на кънки. Това е хлабаво, с широки крака. Скейтбордист предпочита този стил, защото защитава обувките. Следователно има по -широки крака. Обикновено бихте носили свободна тениска върху нея, но мисля, че късата тениска също ще изглежда готино.

7. Официални мъжки дънки с торбички:

Официални мъжки дънки с торбички

Добра новина всеки, нова почивка от скучния офис са официалните широки дънки. Този дън е удобен и лесен за сядане. Това е най-вече от висок до средна височина. Те вървят добре с прибрана риза, с интелигентен аксесоар.

8. Дънки с торбички за жени:

Дънки с торбички за жени

Дамски Baggy Jeans са широки дънки за жени. По -рано тенденцията на Baggy Jeans беше само за мъже. 2014 г. започна широки дънки за жени. Те са със среден ръст с муха с цип. Можете да го носите с потници, къс или кроп топ и дори удобна тениска. Тя може да бъде с много нюанси и стилове, точно като мъжете. Те също са разкъсани, засенчени и с дължина до глезена.

9. Дамски меки дънки от вельвет:

Дамски меки дънки вельвет

Тези дънки са изработени от вельветов материал. Дънките от рипсено покритие са лесни за дишане. Той е идеален за работа през лятото. Това е нещо, което можете да носите дори да спите или да се разхождате. Обикновено те са разтегливи. Можете да носите обикновен връх или слоеве.

Намирането на подходящия чифт широки дънки това лято е много вълнуващо. Уверете се, че прането е леко и има усещане за износване. Освежете гардероба си с този нов стил. Време е да дадете почивка на тесните си дънки и да приветствате вашите мързеливи, уютни, небрежни, удобни широки дънки, за да се отпуснете.